@Renske4321
- 2023
Prachtige plek, in de nacht heel rustig (toen wij er waren was er geen feestgedruis). Wij genoten zo dat we een nacht extra bleven. Leuke speeltuin, wandelroutes en zandstrand om te spelen en zwemmen. Toiletten zijn keurig, wc kan geleegd en waterinname ook voorhanden. Een ster aftrek omdat er geen grijs water geloosd kan worden.
Nette, rustige plek. Betalen (7 euro) aan automaat alleen met munten of Duitse EC-kaart. Afvoer bereikbaar met wat steekwerk en een appelboom die de bijrijder even op zij moet houden. Verder zeer aan te raden. tip: pizzeria in het dorp is zeer onvriendelijk - sla die over.
Prachtige plek bovenop de Kreuzberg met mooie uitzichten en behoorlijk stil ‘s nachts. De oneffen ondergrond ondervang je prima met oprijblokken. Geen voorzieningen en daarom een ster minder, verder uitstekend.
Rustige, stille plek, fijn voor een overnachting. Bijna geen voorzieningen aanwezig, al vonden we wel een kraantje in een toiletgebouw voor wat water voor de afwas. Stroom betaald. Betalen voor de camperplaats kan contant of via PayPal.
Mooie, nieuwe camperplaats met ruime plekken en een uitstekend systeem met selfservice check-in. Maar: alle diensten zijn betaald bovenop de 19 euro overnachtingsprijs, stadje is bereikbaar via ruim 20 minuten lopen. Er is constante herrie van verkeer, vertrekken is vergelijkbaar met het gevoel in je hoofd als je een stofzuiger of afzuigkap uitzet. Wij zetten deze op onze blacklist.
Zonde: zo’n prachtige plek, zo rustig, leuk dorp, tegenover bezoekerscentrum. Vervolgens de hele nacht herrie van voorbijrazend (zwaar) verkeer en kerkklokken die elk kwartier slaan met een speciale extra lange serenade om 6.00 uur. Doet de fantastische plek geen recht, heel spijtig!
Redelijk grote, vlakke plaatsen, nabij een prachtig Kurpark. Wij vonden het te massaal en jammer om, omringd door natuur, alleen maar stenen en campers om ons heen te zien. Alle voorzieningen zijn er. Stikt er momenteel van de wespen.
Mooie locatie op loopafstand (15-20 min.) van zeer verzorgd dorpje. Wel water, geen afvoer en daarom 4 sterren. Indoor speeltuin heel leuk met kleine kinderen. Er is zelfs een buiten gedeelte met water bij, lekker verfrissend op warme dagen. Tip: na 17.30 uur entree speeltuin voor de halve prijs. Wij zijn twee nachten gebleven i.p.v. de ene geplande nacht.
Gratis, stil, omgeven door natuur. Uitzicht op bergen. Leuke, ruime speeltuin er tegenover en een klein winkeltje op loopafstand. Goed uitgangspunt voor activiteiten in omgeving. Sanizuil van Eurorelais iets verderop, te bedienen met muntje verkrijgbaar bij Office du Tourisme op 2 min. lopen.
Op het eerste gezicht echt een parkeerplaats. Sta je er eenmaal, dan ervaar je groen, rivier en rust. In de verte hoor je doorgaande weg, maar dat is niet storend. Dorpje stelt niet veel voor, Colruyt supermarkt op loopafstand. Geen faciliteiten aanwezig.
Niet de kwaliteit die we van Camping Car Park gewend zijn: gelegen bij drukke weg (verkeer vanaf 3.30 uur goed hoorbaar), hele kleine opgepropte plekken (camper 7.40m paste nauwelijks in vakken), slecht toegankelijke inrit. Wel naast een parkje met zwemmeer en basic speeltuin.
Spectaculaire 360 uitzichten, zelfs bij bewolking. De zonsondergang was ook prachtig. Geen voorzieningen, wel voldoende verharde en gratis plekken. Wij stonden hier in Pinksterweekend met zo’n 20 campers/busjes en wat tenten. Jammer van de vroeg krijsende kinderen om ons heen en de wildplassende kampeerders, verder een van de mooiste plekken waar we ooit geslapen hebben.
Suf dorp, maar mijn man had ‘De Renner’ van Tim Krabbé gelezen en dan moet je hier toch echt heen. Nette, wat schuine plaatsen naast sporthal. Toilet lozen kon, schoonwaterzuil werkte niet. Redelijk rustig in de nacht, speeltuin voor de deur.
Sitecode: 62072
Rustig, netjes onderhouden en uitstekende (gratis!) faciliteiten. Supermarktje en bakker op loopafstand in het dorp. We hebben hier erg lekker geslapen.
Wat een fijne camping: ruim, groen, stil. Mooi gelegen in de bossen, maar toch bij een dorpje. Prachtige wandelroutes en een geweldige, grote speeltuin met voor elke leeftijd wat wils. Sanitair wat verouderd, maar dat mag de pret niet drukken; het is wel schoon. Behulpzame eigenaren.
Prachtige omgeving, ruim, prima sanizuil (werkt op twee 2-euromunten). Restaurantje aan de parkeerplaats, in de woonwijk aan de overkant een groot opgezette speeltuin voor kleine kinderen en pubers. Aanrader!
Een camper gezien, de overige plaatsen vol auto’s van waarschijnlijk het flatgebouw ernaast. Grijs water afvoer zit er nog wel, of het werkt: geen idee. Verder geen voorzieningen aanwezig. We kregen de indruk dat deze plaats een stille dood gestorven is.
Prachtige plaats, bijna idyllisch te noemen (mede door het ongemaaide gras op de plaatsen) met uitzicht op de Mont Ventoux. Heel stil tot om 4.30 uur een boer zijn gif over de naastgelegen wijnranken kwam spuiten met een tractor.
De voorzieningen zullen vast prima zijn, maar wat ziet dit eruit. Je kunt er parkeren. Op een rij. Wij zijn doorgereden.
Ruim, rustig, groen. Op loopafstand van redelijk levendig dorpje. Plaatsen met grind verhard, enkele plaatsen in schaduw en veel in volle zon. Mooi uitzicht, naast klein chateau gelegen.
Helft van de plaatsen is onverhard, maar verder niets op aan te merken. Boom- en schaduwrijk, aan een rustig park met speeltuintje. Google Maps heeft moeite met juiste route: ga om de sportvelden heen, niet door de boomrijke laan die Maps voorstelt.
Eigenlijk 5 sterren, maar vrij nieuw en daardoor weinig tot geen schaduw. Dat was niet fijn in 28 graden. Verder loopafstand van centrum met zaterdagmarkt, uitstekende voorzieningen en ruime plaatsen.
Sitecode: 1951
Prima geprijsd, rustig, je loopt zo het dorp in en hebt prachtig uitzicht op omliggende bergen. Alle faciliteiten aanwezig. Jammer van de twee profiteurs die buiten de slagboom overnachtten en ‘s morgens doodleuk twee (!) cassettes kwamen legen.
Mooie plaats in mooi oud dorpje. Voorzieningen zoals hieronder beschreven kennelijk alleen te gebruiken met token verkrijgbaar bij bar (staat niet aangegeven). Niet handig met twee kleine kinderen als zowel bar als restaurant bij aankomst om 17.30 uur gesloten zijn. We zijn na een uur toch doorgereden; water bijna op en wc bijna vol. Jammer, los van tijdelijk bouwverkeer erg rustig.
Rustige camping, vrij afgelegen. Douches met douchegordijn, niet echt fijn als vrouw alleen in het toiletgebouw. Sanitair ok, ziet er redelijk uit en is best schoon. Loosplek met gevaarlijk uitstekende stoepranden om op te rijden en enige aanwezige kraan zit boven zwart water. Vriendelijke eigenaren en lekker groene omgeving.
Keurige plek, wel schuin. Toen wij er waren was er één andere camper. Er zijn geen plaatsen gemarkeerd, dus je kunt gewoon zo gaan staan dat je comfortabel staat. Voorzieningen aanwezig (geen stroom), heerlijk rustig, mooi groen er omheen. Je loopt zo het dorpje in, om de hoek is een speeltuintje.
Op de foto’s mooie plekken met bomen, maar we werden op een groot voetbalveld geplaatst vol Spaanse caravans incl. bouwwerken. Grote, niet duidelijk gemarkeerde plaatsen, totaal gebrek aan privacy door inkijk van alle kanten. Veel voorzieningen, nieuw sanitair op het veld. Vast prima als je doordeweeks in het voorseizoen komt en vakantievierende Spaanse families kunt vermijden. We zouden 2 nachten blijven, zijn na 1 vertrokken.
Gratis, gelegen op een prachtige plek in het groen. Je fietst of wandelt zo de Via Verde op of bereikt het plaatsje in 5-10 min de andere kant op. Prima vakken en veel picknicktafels, iets krap voor onze camper (7.30m). Geen faciliteiten en afval scheiden doe je verderop aan de weg. Uitstekend voor een nachtje. De plek verdient het om weer volledig in gebruik genomen te worden.
Keurige camperplek met veel plaatsen. Rustig in de nacht, maar veel mensen (vooral Nederlanders) gaan al vroeg (7.30 uur) weer rijden wat iedereen wakker maakt. Op de bus moet je niet rekenen, maar het is prima naar het centrum lopen. Terug betaal je zo’n 9-10 euro voor een taxi.
Wat ons betreft 6-sterren camping. Ontzettend luxe met echt gastheerschap. Uitstekend verzorgd en ruim sanitair, sprookjesachtig bos op de camping, prachtige receptie, restaurant en terras. Broodverkoop vanuit restaurant. Enige minpunten (niet onoverkomelijk): onverharde, schuine plaatsen en loosplaats vooral geschikt voor een personenauto - dus afvalwater emmertje voor emmertje afvoeren. Dorp goed te bereiken per fiets, prachtig uitzicht.
Zeer verzorgde, nieuwe camperplek aan rand van het dorp. Binnenkomen is vrij makkelijk als je kunt lezen, computer werkt zelfs in Nederlands. Iets norse beheerder loopt rond en beantwoordt vragen, maar spreekt mensen niet aan op nachtelijke rumoer of opzetten van partytent. Mooie speeltuin en picknicktafels. ‘s Nachts uiteraard blaffende honden in woonwijk ernaast.
Verzorgd, maar prijzig voor de veredelde camperplek aan het begin van de camping. Vanwege de regen werden we verwezen naar deze verharde plekken, waar eigenlijk een ander prijskaartje aan zou moeten hangen dan elders op de camping. Plaatsen zijn ook vrij smal. Luifel zou bij drukte niet uit kunnen, kost wel 32 euro p/n incl. stroom in voorseizoen. Lekkere, warme douches. Binnenzwembad van 20 graden hebben we maar overgeslagen.
Prachtig! Midden in het dorp, zonder blaffende honden. Ruime plekken omringd door vers geplant groen met aan alle kanten prachtige uitzichten. Zeer verzorgd en nieuw sanitair, wasmachine, droger, speeltuintje, picknicktafels.
Sitecode: 19456
Uitstekende gratis camperplek op loopafstand van het oude centrum. Rustig ‘s nachts, enige kritiekpuntje (en 4,5 ster kan niet in campercontact): er is maar een kraan voor schoon water en cassette spoelen.
Aardige camping op het eerste gezicht, met keurig sanitair. Loopafstand van het dorp en een speeltuintje op het campingterrein. Wat ons tegenviel: we betaalden 29 euro voor 2p, 1 kind en stroom. Iedereen kon zomaar de camping op: kinderen wachtend op naastgelegen manege speelden schreeuwend op de camping, er kwam een Romagezin ‘s avonds heel laat aan zonder betalen - voelde niet helemaal ok voor de prijs.
We waren de enige gasten op deze groene camping. Heerlijk rustig, goed sanitair met fijne warme douche. Wellicht verouderd, maar alles komt ooit terug in de mode… Mooie wandeling rond het meer dat diverse strandjes en watervallen heeft. Erg leuk met kleine kinderen. Voor campers langer dan 7m is het flink manoeuvreren, je neemt ook 1,5 plek in beslag. Als het rustig is geen probleem. Geen winkels in de buurt.
Prachtig gelegen plek, uitstekend verzorgd door een gastvrouw met horecatalent. Een van de mooiste camperplekken waar we geweest zijn - een camping kun je het echter niet noemen. Niet heel geschikt voor jonge kinderen vanwege het gebrek aan beweegruimte. Loopafstand van dé kerk en trappen waar Lamego om bekend staat. Ons werd aangegeven dat reserveren gebruikelijk is, doe er je voordeel mee!
Iets rommelige, maar lekker groene en rustige (april) camping aan een leuke rivier waar je kunt afkoelen bij hitte. Schaduwrijke plekken voor de liefhebbers, loopafstand van dorpje zonder faciliteiten. Restaurantje op camping bakt verse broodjes. Sanitair verouderd, lekkere douche, ouderwets met de closetrol onder de arm naar de wc.
We dachten aan 1-2 nachten, het werden er 4. Wat een fijne plek: goed verzorgd, ontspannen, fris en nieuw sanitair. Fietsen naar het dorp en strandjes in de buurt is goed te doen, alleen de oprit is wat steil. Vriendelijke en behulpzame eigenaren.
Vol verwachting door de lovende reviews kwamen we hier aan. Mooie plaatsen in een keurig park met speeltuin. Toch viel ons verblijf tegen: stroom is alleen voor de onderste plekken beschikbaar, alle waterpunten hebben geen kraan en werken dus niet, er zijn geen vuilnisbakken en de doorgaande weg is inderdaad rustig… tussen 00.00 en 4.30 uur.
In het voorseizoen lekker rustig (op vaste caravans na), aardige keuze uit verschillende soorten en maten plaatsen. Het grote sanitairgebouw beneden werd verbouwd, evenals het zwembad. Boven wel een verouderd en stinkend gebouw, maar we gaan er vanuit dat dat op termijn ook aangepakt wordt. Heerlijke douches met goede temperatuur, fijne straal en niet zo’n irritante drukknop. Personeel erg vriendelijk en leuk dorpje op fietsafstand.
Handig gelegen voor bezoek aan Cascais per fiets of Lissabon met OV. Veel muggen begin april. Sanitair erg oud maar redelijk schoon. Plekken zijn zelf uit te zoeken en van verschillende maten. Behoorlijk aan de prijs voor wat er geboden wordt, maar nog altijd goedkoper dan een hotel in het dorp. Bus naar Cascais stopt voor de deur, maar om Shakira te quoten, die komt “whenever, wherever”.
Prachtige, rustige en verzorgde plek omringd door groen en een bloemenzee (eind maart). Alles wat je nodig hebt, mooi uitzicht op alle plekken en je kunt door de natuur wandelen rond de camperplaats. Behulpzame eigenaar die ook Engels spreekt. Een aanrader!
Keurige camping met ruime plaatsen, met ACSI goed geprijsd. Verouderd maar schoon sanitair, veel zand maar ook na hevige regenval geen problemen om weg te komen. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
5 sterren voor het uitzicht, 1 voor de rest. Mooi aangelegde gratis camperplek zonder voorzieningen, omringd door hondenpoep. Van dinsdag op woensdag veel hangjongeren met auto’s, luide muziek en geschreeuw. Volgens reviews op Park4night hadden we mazzel, want dit duurde ‘maar’ van 21.00 tot 1.30 uur. Hier stoppen voor een lunch is een goed idee, dan met gierende banden weer door.
Zeer verzorgde camping met vriendelijk personeel en schoon sanitair. We betaalden 5 euro extra voor een extra ruime plaats, die eigenlijk niet veel groter bleek dan de ‘gewone’ plaatsen. Dat was dan ook het enige minpunt. Dorpje op fietsafstand met bakker en speeltuintje.
5 sterren voor de locatie, 2 voor de camping. We stonden hier begin maart. De camperplaatsen waren oneven met lage takken (alkoofcamper) en modderig. Het sanitair was schoon maar verouderd, veel seizoensplaatsen inclusief enorme bouwwerken aan voortenten. Stap je echter de camping af, dan sta je aan een prachtig meer met urban wandelpad naar een leuk stadje. Dat stuk is zeker de moeite waard.
Grote camping in de natuur, ruime plekken met wat tegenvallend uitzicht. Bij reserveren krijg je een plek toegewezen, een beetje vreemd als alle andere plekken verder leeg zijn. Voor een op kinderen gerichte camping was de speeltuin erg klein. Met pubers is het avonturenpark waarschijnlijk wel leuk. We waren nu in voorseizoen de enige niet-Spaanse toeristen, we voelden ons een beetje weggekeken.
De camping waarvan je eigenlijk geen goede review wilt achterlaten omdat juist de rust in het voorseizoen er zo fijn is 😅. Wat een heerlijke plek: ruim, zeer schoon en verwarmd sanitair, omgeven door groen met op loopafstand een meertje, vriendelijke en behulpzame eigenaren en fijne speelplek voor de kleintjes. We zijn een nacht langer gebleven dan gepland vanwege de ontspannen sfeer.
Mooie camping, met op ‘bovendek’ waarschijnlijk ruime plekken. Beneden schaduwrijke, maar smalle plekken. Daardoor met grote camper nauwelijks ruimte om buiten te zitten en je (luidruchtige Spaanse) buren op je schoot. Schoon sanitair. Het oude stadje op loop- en fietsafstand van de camping is zeker het bezoeken waard. Bij het stadje zit ook een ruime speeltuin.
Prachtige, rustige overnachtingsplek met verzorgde sanizuil. Zou er zo nog eens komen! Handig om te weten met (kleine) kinderen: in het dorp is weinig te beleven, ook geen speelplaats.
Een walhalla voor kinderen! Volop speelmogelijkheden, zowel op het terrein als binnen. Landelijke ligging met alle voorzieningen die je nodig hebt voor een prettig verblijf met de camper.
Onze allereerste camperervaring was deze week een nacht bij Ons Plekske. Wat een fijne plek om te starten met camperen! Heel verzorgd terrein, rustige omgeving, prettige sfeer en uitstekende prijs. We hadden het niet beter kunnen treffen.