@Rensontour1
- 2024
Heel vriendelijk en enthousiast ontvangen door Herman en Hannie, wat een prachtige camping . mooi verzorgd ziet alles eruit, super net sanitair gebouw. heerlijk rustig hier !, prachtig uitzicht op hun paardjes in de wei. weer een camping om te onthouden en een keer terug te keren. groeten Johan en Sandra Rens-Magré
Vriendelijk, gastvrij ontvangst met lieve Sieb. wat is het een prachtige camping hier is over nagedacht! sanitair uitmuntend… zo mooi( verdient eigenlijk paar sterren extra). heerlijk rustig ,fraai uitzicht over de weilanden en honden zijn welkom er is een groot omheind losloopterrein. Eén woord Genieten!
mooie camper plaatsen, alles keurig verzorgd. wij zijn heel vriendelijk ontvangen, kregen keurig àlles uitgelegd. sanitair erg mooi en sfeervol als het donker is . voor ons redelijk dichtbij , maar komen vast een keertje terug.
geweldige camping , schoon wordt keurig gehele dag door bijgehouden door de camping eigenaar. prachtig uitzicht over de moezel, heerlijk kun je vertoeven aan de waterkant. zelf kijken wij uit aan de andere zijde heuvels , ‘s avonds zie de schaapjes lopen , lekker rustig. campingwinkeltje aanwezig ruim assortiment. douchen met muntjes , 1 muntje is 5 minuten . gezellige camping , vriendelijk , echt een aanrader .
prachtige camping , zeer goed onderhouden, sanitair is top àlles keurig schoon. camping heeft klein winkeltje 24/7 geopend, terras gezellig een glaasje te drinken, eetgelegenheid voor en bij het strandje. omgeving rond de camping is geweldig mooi gebied om met de hond te wandelen ,poortje uit en je staat naast het meer , uitkijkend op mooie wijngaarden. kortom … een aanrader!
Sitecode: 20654
aangekomen met onze camper op mooie rustige camping. sanitair is prachtig ! mooie ruime douche (werkt op kaartsysteem) en grote wc hokjes. ruime plaatsen om te staan met genoeg schaduw plekken. via de achterkant camping zit hek die open kan met het pasje dan sta je gelijk naast de Lidl supermarkt. Camping om te onthouden!😊
Even een dagje/ middag gestaan , vriendelijke mensen . mooie omgeving, komen graag nog een keertje terug!
oud en vertrouwd plekje om naar toe te gaan. super handig zo vanuit de app te boeken, makkelijk en snel. al verschillende plaatsen op de camping gehad , dit keer aan het water😃
Genoten! wat een mooie bosrijke locatie, heerlijk kunnen wandelen in het bos met de hond. mooie plaats zo tussen het groen , je eigen privé stukje . lekker tot rust gekomen.
mooie camperplaats aan de haven , prachtig omgeving om te fietsen, wandelen of te gaan vissen. sanitair was keurig schoon, onze eerste camper ervaring was top! deze staat op het lijstje van favoriete toegevoegd zeker om nog een keer terug te komen.