@Repkon
- 1993
- Knaus VanTI
loosplek, toiletten, alles aanwezig in het rode gebouwtje links
Op de plek niets aan te merken , prima voor elkaar . Maar betaal NIET met iDeal !!!! Hebben wij dus wel gedaan , geld wordt wél onmiddellijk afgeschreven maar je krijgt geen stroom of code via de activatiemail ! Nu achteraf zie ik het met een héél kleine sticker op het grote bord staan wat je écht niet ziet als je naar binnen rijdt…. Nu maar afwachten of we het terrein weer afkomen . Er is ook geen receptie of andere manier om kontakt op te nemen
super plek . alles aanwezig met in het weekend een bar/ snack/ koffiehuis om even lekker iets te eten of drinken. Enige minpunt zijn de schuine plekken waar we dubbele blokken moesten gebruiken en nog steeds schuin staan . Maar bij een dorp met een paar kleine winkels met vriendelijke mensen.
Zeer mooi aangelegde camperplek. Schoon en net toilet/douche gebouw, er is een mooi overdekt “ barretje “ en je kunt er lekker vuurtje stoken. Mooi rond het meertje wandelen. restaurants in de buurt, kortom aanrader !
vriendelijke ontvangst, ruime plekken en alles aanwezig wat er zijn moet .
Adres klopt niet ! De ingang is aan de andere kant. Hele grote camping met alles er op en er aan . Dorpje is niet zoveel te doen, maar 3 kilometer verderop is een leuk dorpje wat via een wandeling/fiets over een oude spoorlijn te bereiken is . Zeer vriendelijk personeel en een paar automaten met eten/drinken bij de ingang. Boerenwinkel aan de overkant van de weg.
Nette plek met vriendelijke eigenaar die ‘s avonds een praatje kwam maken. 2 pubs in de buurt met soms live muziek , een goed gevulde winkel en een restaurantje/ eettent bij de ingang. wandelmogelijkheden rondom het dorp wat er erg mooi uitziet met de kleurrijke huizen.
Ik weet niet wát dit is, maar iig géén camping!Het lijkt wel een of andere hippiecommune. We konden met veel moeite de camper draaien en weer weg komen .
Is gesloten
super plekje met alle voorzieningen ruim aanwezig. Mooi uitzicht over het water . Zeer vriendelijke dames bij de receptie die alle tijd voor je nemen . onder aan het water een soort restaurantje met een grote tent-overkapping waar je goedkoop én lekker kan eten & drinken . Wel jammer dat het dorp aan deze kant van de rivier leegloopt en dus in verval raakt . Andere kant van de rivier is mooier met winkeltjes.
Alles aanwezig wat je nodig kan zijn . vriendelijke beheerder die goed Engels spreekt. Ze geeft je tips over wat er in de buurt te doen is . mooi wandelen mits je een hellingkje aankan . Ruime vlakke plekken en een hek wat ‘s avonds dicht gaat geeft je een veilig gevoel .
Grasveldje achter boerderij. stroompaaltjes aan beide zijden. Hond mag los rondlopen en spelen met hun hond. Er is ook een “ schuur” met toilet , koffie en koelkast met frisdrank ( tegen betaling ) Zeer mooi rustig plekje op 20 minuten minuten fietsen van centrum Nordhorn. Wij komen zéker terug !
ouderwetse DDR sfeer, wat prima is . je kunt zelf een plekje uitzoeken. in het dorp vlakbij is weinig te doen. prijzen kloppen ook niet . je betaald nu €40,- (!) per nacht zonder stroom (€4,-)
Ik ben verbaasd dat dit gratis is ! Superplek met alles er op en er aan . Helaas waaide het hard toen wij er waren , anders waren we zéker langer gebleven .We hebben maar wat olijfolie gekocht om zonder schuldgevoel te kunnen vertrekken . Aanrader !
super aardige eigenaar. Is op particulier terrein wat nog steeds verbeterd lijkt te worden. toegangsweg is smal en slecht . We kregen wel een heerlijke pan paella en een fles wijn ( betaald natuurlijk) . Je kunt op de fiets( 15 min.) of lopend ( uur) naar het strand . Wij komen zeker nog eens terug !
lekker relaxte camping. Alles aanwezig en een vriendelijke eigenaar. Hij was toevallig jarig toen wij er waren en iedereen kreeg koffie met gebak en daarna nog een paar drankjes. Erg gezellig ! zeer ruime plekken en een mooi stukje aanliggend bos om met bv de hond te wandelen .
ik weet niet hoe dit ooit een camperplek geworden is . Je staat gewoon aan het einde van een zandpad in het bos . Wél een super rustige plek ! zoals dit mogen er meer zijn !
Verder wel een prima camping, maar er stonden een paar luidruchtige “ tokkies” naast ons die tot 23.00 uur een hoop herrie maakten en er werd niets aan gedaan . De volgende dag werd de barbecue aangestoken wat de halve camping in de rook zette inclusief ons.. Dit beïnvloedt natuurlijk onze review maar ik vind wel dan de eigenaar/ controleurs hier beter op moeten letten. Even objectief, camping netjes, toiletten we ver weg maar schoon. Hoop lawaai
Mooie plek waar je prima verzorgd word. Vriendelijke beheerder helpt je naar je plek en wijst alle voorzieningen aan . Je kunt er koffie, gebak, ijs en nog veel meer kopen. Allerlei beesten te zien( leuk voor de stadslui) Veel speelgoed voor de kinderen, er ligt een kano klaar om te varen, kortom een aanrader.