@Rescueman
Lid van Campercontact sinds 2020
Aanvulling op 25.10.2017 - We zijn opnieuw een gast Rasdorf. Als supplement is nu een toilet met wasgelegenheid in het sporthuis ingericht. Dat voegt echt waarde toe aan de plek in onze ogen. TOP plaats
Het spijt me, maar je kunt echt geen pitch noemen. Het is een keerpunt met een ijsbaan, waar je een paar algemene plaatsen hebt afgebakend. Toch niet voor mij!
Zoals al beschreven is de plaats erg klein en krap. Elektriciteit en water zijn beschikbaar. Maar wie vertrouwt op mobiel internet ... geen kans.
Een geweldige plek direct aan het meer. Hij is schoon en ideaal voor doorvoer. We waren zeer aangenaam verrast en komen graag terug om te reizen.
De camperplaatsen hebben een gazonterras dat voor mij is ontworpen. Elektriciteit kan worden gekocht 2kw / h voor 1 €. De douches kosten ook 50 cent voor 8 minuten. De gronden zijn oud, eenvoudig maar schoon. Al met al is het ok voor een nacht na een zware wandeling. De prijs van 10 € is ok, maar zou wat goedkoper kunnen zijn vanwege de kwaliteit.
Zoals ruimtes zijn vier verharde parkeerplaatsen bij de sporthal in Rasdorf beschikbaar. De kosten zijn € 4 / nacht. Helaas is de ruimte voor het geld brandt niet en er is geen manier om afval te verwijderen. Echter, water / afvalwater en elektriciteit zijn beschikbaar. Al met al ok, maar voor € 4 kon weigeren en licht incl worden!
De camping ligt in de buurt van het meer. Hij heeft een lang zandstrand, waarvan een deel is aangewezen als een hond strand. De plaats heeft een geweldige sfeer en is zeer comfortabel met een zeer schone sanitaire voorzieningen. Als vakantiebestemming zeer aan te bevelen.
De plaats is zeer mooi aangelegd en direct bij het park en een meertje. Basis service is beschikbaar. Helaas kan ik de beschrijving "rustige plaats" niet delen. In de ochtenduren zwaar verkeer op de nabijgelegen weg.
Mooie plek! Schoon, rustig, en alles wat je nodig hebt. Het is slechts een zeer korte wandeling naar de Wasserkuppe, dus ideaal als overnachting.
Een mooie en rustige plek, direct naast het sportveld. Ernaast stroomt een klein beekje. Eenvoudige camperservice is er. Het grootste deel is grasveld, dus let op als het regent.