@Resi---Tom
Lid van Campercontact sinds 2018
16 pond zonder elektriciteit, 2 mensen in de camper, vrije keuze van de locatie, direct aan de klif geen elektriciteit, maar een geweldig uitzicht, geweldig. Ongecompliceerd en vriendelijk. Kleine boerderijwinkel. Douches eenvoudig, schoon. Geweldig we vonden het erg leuk!
Super plek, fantastisch uitzicht op zee, pad naar het strand en Costalpath, 18 POND 2 pers en campers zonder elektriciteit. Schone sanitaire voorzieningen, keuken met broodrooster, micro, fornuis, koelkast. Erg drukke maar ruime plaatsen. Heel leuk! Tot nu toe de beste plaats / prijs. Geweldige kliffen, graag weer!
Groen kamperen gecertificeerd, dwz. De eenvoudigste, natuurlijke camping, eerder voor tenten, maar een paar plaatsen voor campervan. Douche kazerne. Tom de boer is erg aardig. 20 pond 2 personen, geen uitzicht op zee. Costal Path ongeveer 250 m.
Geweldige plek, direct aan zee en de Costal Path, geweldig uitzicht, oprit smal, douche eenvoudig. 18 POND voor 2 personen per nacht. Weer blij!
Gebruikelijke plaats direct aan zee, maar zonder uitzicht op zee, achter gebouwd duin. Mooi strand om te zwemmen en te wandelen. Voor korte ritjes OK, met 31 POND 2 PERSONEN vrij duur, inclusief elektriciteit. 08,2018