@Retourtje
- 2019
Juni 2026
Mooie goed onderhouden camperplaats met stroom aan het water op het terrein van een jachthaven . Betaling via het scannen van een QR code op het jachthaven gebouw. werkt prima 220 NOK.
Mei 2026
Sitecode: 195524
Wij hebben 1 overnachting gehad op deze zeer rustige camperplaats op het erf van Natuur Hotel/TaigaSchool.De zeer vriendelijke en enthousiaste gastvrouw Judith heette ons van harte welkom en informeerde ons direct over het gebruik van douche/toilet/stroom . Heerlijk rustig geslapen . Wij waren de eerste gasten en zijn zeer tevreden .
bestaat niet meer , gesloten poort.
prima rustige camping met veel groen. ( tijdens ons bezoek in mei). alle voorzieningen aanwezig , goed restaurant .Aardige en behulpzame eigenaar.
Zeer nette, goed verzorgde camperplaats voor de camping langs de rivier de Weser . Men kan gebruik maken van zeer schoon sanitaire voorzieningen. €32 met 2 personen inclusief stroom .
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 2 jaar geleden

Mooie nette en rustige mini camping met stroom, goede wifi en net sanitair.Bij afwezigheid van de eigenares even bellen naar het aangegeven nummer. hartelijke ontvangst.
het is inderdaad een gezellige familie camping met veel locals die langs komen bij het barretje . bij ons waren er alleen pizza's te bestellen. Het sanitair was bij ons inderdaad gedateerd maar ook vies.
Mooie ligging aan het meer, leuke bar aan het water met gratis Wifi. Toiletten laten wat te wensen over wat betreft hygiëne. Plaatsen beschikbaar met schaduw want je mag zelf bepalen waar je gaat staan . Aan het water zijn het hoofdzakelijk vaste plaatsen. Stroom is NIET inclusief.
2 foto's toegevoegd · meer dan 2 jaar geleden