@ReuMek
- 2014
Geheel met grind verhard terrein. Toegang via slagboom, geen beheerder aanwezig, betalen met kaart. Prijs is nu EUR 25,00 per 24 uur. Gelegen direct naast mooi zwemmeertje, met kiosk en terras voor een drankje en een hapje. Goede gratis voorzieningen grijs water en vers water. Toilet en douches bij het zwemmeertje. Goede douches. Toiletten waren erg vies. GEEN voorziening voor chemisch toilet. Deze moet je legen in toilet bij het zwembad...
Prima overnachtingsplek voor bezoek stad. In het midden parkeren ook vrachtauto's, waarvan je geen last hebt als je langs de rand staat Wij hebben er 2 nachten heerlijk geslapen.
Gestaan op 15-08-2021. Ruime plaatsen, je mag zelf je plek kiezen. Zowel schaduwplekken als in de zon. Sanitair is erg gedateerd en niet schoon. Eigenaar was niet erg behulpzaam. Chemisch toilet moet je dumpen in toilet, grijs afvalwater in een straatput. Water is 'gratis' we roken meteen al een muffe geur: toen we de volgende dag in onze watertank keken zat er een vieze bruine aanslag in. Wij komen hier niet terug.
De coördinaten van deze CP kloppen niet helemaal,. Het opgegeven adres is wel juist. Via de navigatie kom je op een P-plaats van een paar bedrijven. Dit ligt hemelsbreed 100 meter zuidelijker. Hier kwamen we pas na een halve dag achter. Niemand maakte bezwaar, dus we zijn maar blijven staan. Lekker rustig en helemaal gratis 😊. Wel een beetje rommelig terrein.