@Rheinlanddiver
- 2009
- laika Kreos 5009
- 2011

Prachtige camping gelegen aan een klein kanaal. Inchecken via QR-code of bij de receptie van het hotel. Afstand tot de dichtstbijzijnde stad (Ribe) ca. 6 km. Water/afvalwater, toiletten, douches en elektriciteit aanwezig. Na 17:00 uur is het lastig om een plekje te vinden.
Zeer mooie parkeerplaats op het platteland en toch dichtbij voldoende winkels en restaurants. Andere gemeenschappen zouden hier een voorbeeld aan kunnen nemen.
Verzorgde parkeerplaats met grote percelen. 300 m naar het WO II-museum en ongeveer 30 minuten naar de stad Caen. Achter de parkeerplaats ligt een prachtig park. Verkeer duidelijk hoorbaar. Ben hier nu twee keer geweest en zou terugkomen.
Mooie en rustige parkeerplaats met grote parkeerplaatsen. In ongeveer 10 minuten loopt u naar het bewaakte strand. Een paar restaurants op weg naar het strand. Voor de ingang van de parkeerplaats bevindt zich een klein zelfbedieningstankstation en 3 grote wasmachines voor kleding.
Een hele fijne camperplaats! Verzorgd terrein en redelijk grote plaatsen. 5 V/E-sporen. Elektriciteit is bij de prijs inbegrepen. Geen toilet of douche. Door de vele parkeerplaatsen is er veel autoverkeer op het terrein. 25 minuten fietsen naar Le Mont Saint Michel.
Rustige voormalige camping in the middle of nowhere. Schaduwrijke en zonnige percelen, die royaal bemeten zijn. Over de sanitaire voorzieningen kunnen we niets zeggen omdat deze niet nodig zijn. € 13,40 voor een overnachting inclusief elektriciteit, V/E en sanitair is echt top.
Wij vonden het erg leuk. Alles wat een plek nodig heeft en tegen een redelijke prijs. Ik had liever de nachtelijke haan op de grill gehad 😂 maar dat is zeuren op het hoogste niveau. Wij komen graag terug.

Een hele leuke plek aan het water. Alles wat je nodig hebt is aanwezig. Ongecompliceerd, fijn contact met de havenmeester via de telefoon en later bij het uitchecken. Wij komen graag terug.
Mooie, liefdevol geprepareerde staanplaats met alles wat de kampeerder nodig heeft. Aardige exploitanten. We komen graag terug.
Leuke plek direct aan het water. Begin januari stonden we daar helemaal alleen. Prijs per nacht €15 inclusief stroom. Heerlijk om te wandelen of fietsen. V/E in de winter ca. gesloten. We hebben er in ieder geval geen gezien en zijn vergeten het aan de aardige caissière te vragen
De plaats zelf is erg rustig op het terrein van een boerderij. De plek kost nu €14 inclusief stroom en V/E. Helaas waren we er op oudejaarsavond en niemand vertelde ons dat er een feest was. Luide muziek tot 03:30 uur. Oudejaarsavond is begrijpelijk, maar als het was gecommuniceerd, waren we waarschijnlijk doorgegaan. Anders toch een aanrader.
Leuke gezellige camping. Grote plaatsen, elektriciteit, sanitair, chemisch toilet ter beschikking. Direct aan het water gelegen maar met een sterk getijverschil. Goede wandelroute langs de basaltkust. Super aardige tuinman.
Natuurlijke ruimte met voldoende parkeergelegenheid. In de nabijheid van het kustpad. Cap Fréhel ongeveer 4 km. V/E beschikbaar. Elektriciteit tegen betaling. Er is ook een toilet en douche. Wij betaalden € 22,40 voor 2 nachten zonder stroom.

Een prachtige natuurlijke SP op een weide direct aan het reigermeer.

Grote SP, meestal onder bomen. Percelen groot genoeg. We zijn niet afhankelijk van sanitair en wifi. Dicht bij het strand gelegen en de prijs gerechtvaardigd. Geen enkele parkeermachinist kan iets doen voor het weer, maar de ene of de andere waterpoel moet worden gevuld. Sommigen stapten alleen met natte voeten in hun camper. Misschien kwam dat ook door de hevige regen.
Nieuwe moderne SP op de Eutiner See. Betaling aan de automaat. Daar ontvang je een chipkaart waarmee alle diensten worden gefactureerd. Sanitairgebouw werd door ons niet gebruikt (zelfs twee keer op zondag schoongemaakt). Goed aan- / afvoerstation. Al met al een geweldige plek.
Leuke plek aan de jachthaven met uitzicht op de Gelting Bay. 15 € te betalen aan de havenmeester. Levering / verwijdering, elektriciteit, douche en toilet zijn allemaal inbegrepen. Douche momenteel gesloten vanwege corona.

Zeer mooie plek achter het buitenzwembad met uitzicht op weiden en bossen. Gewone V / E. Ik zou aanraden om wiggen te compenseren. We betaalden € 12 inclusief vast tarief elektriciteit.
De parkeerplaats kost nu € 13, maar elektriciteit is nu inbegrepen.De V / E is volledig nieuw en modern en gemakkelijk te bereiken. Zoet water ook in kleine hoeveelheden voor een vergoeding. De parkeerplaats is echt mooi aangelegd met grote percelen en een prachtig uitzicht.
Al bij de receptie bij het inchecken erg vriendelijk ontvangen. De percelen zijn erg groot en deels onder bomen. De hele camping is heel natuurlijk gehouden. We betaalden met ACSI voor 2 personen inclusief toeristenbelasting 21,50 € voor een nacht. Zal de CP opnieuw bezoeken.
Prachtig aangelegde ruimte met zeer grote percelen. Schoon en goed onderhouden. Korte wandeling naar de prachtige stad. Honden zijn niet toegestaan Elektriciteit, zoet water en riolering op elk perceel
Geweldige plek waar je zelf je camperplaats mag uitzoeken. Ook in de duinen. Laagseizoen €18,50 zonder elektriciteit. Douches kost extra. ACSI wordt niet aanvaard.
Prachtige plek. Helaas geen ACSI.