@RiWiCamp
- 2014
Mooie, rustige camperplaats met gratis elektra direct naast de camperdealer die een reparatie gaat uitvoeren. Prima overnachtingsplaats zodat we niet heen en weer hoeven te rijden op één dag.
Sitecode: 19897
Onvergetelijk verblijf gehad op deze gastvrije camping. Sanitair functioneert prima, lekker warme douches. Met Hassan hebben we een imposante 4x4 en kamelentocht door de Sahara. Afgesloten met een lekker vuurtje in de klei-kachel. Als we weer in de buurt zijn, komen we zeker terug.
Voortreffelijke camperplaats. Schoon, netjes en nieuw. 3 Sanitaire ruimtes met toilet, douche en wastafel, zeer proper. Pass’etapes pasje scannen en de poort gaat open.
Heerlijk geslapen op deze mooie rustige camperplaats. Vriendelijk ontvangst. Prima WiFi. Alles is picobello in orde.
Heerlijke camperplaats. Alles is in orde en schoon. Mogen ook 7 sterren hebben.
Het is de slechtste en gastonvriendelijkste camperplaats die ik in 10 jaar heb bezocht. NKC zou deze plek moeten verwijderen van CamperContact. Ze lieten me een half uur voor de dichte toegangspoort wachten. Op de seconde nauwkeurig 19.45 werd de poort geopend. Om op tijd op mijn werk te komen zou ik voor half negen weg moeten maar weer geen medewerking. Exact 8.30 wordt meneer gaan de gordijnen open. Mijn advies: blijf daar weg, alles is beter.
Wat is dit een leuke camperplaats. Tussen de wijngaarden en mooi verzorgd aangelegd met alle voorzieningen. Uiterst vriendelijk ontvangst door jonge dame van de wijnwinkel cq wijnproeverij. Meteen twee flessen wijn gekocht en we kregen twee chique Schott Zwiesel wijnglazen erbij.
Zoals al meerderen schrijven, is de prijs aan de hoge kant. Toch fijn gestaan hier en lekker gedoucht. Met bus en tram naar stad is gratis voor 70+ en half geld voor 65+. Als je op tijd aankomt, is er meestal wel plaats, want er vertrekken 's morgens veel campers.
Vanuit de camping is de stad en de prachtige omgeving met de fiets te doen. Mooie plaatsen met uitstekende WiFi. De serviceplek voor de camper is niet geweldig, het sanitair en de douches zijn daarentegen prima.
Fijne camping met veel ruimte. WiFi kan beter. Het openbaar vervoer is in de hele stad gratis voor 65+.
Hartelijk ontvangen door Irma en Albert, de gastvrije eigenaren, met een lekker zelfgemaakt drankje. Door de ultieme rust en doordat wij de enige gasten waren zijn we enkele dagen langer gebleven en mochten we zelfs een avondje gebruik maken van de sauna. Heerlijke tijd bij deze lieverds.
uitstekende overnachtingsplek
Prima locatie om Granada per fiets, per bus, per taxi, per auto of motor te bezoeken. Bij aankomst om 16.00 uur completo. Eigenaar gebeld en die adviseerde vooraan in de straat te parkeren, toevallig passerende politie vond dit goed. Volgende ochtend was er plaats maar binnen een paar uur waren alle lege plekken weer bezet.
We hebben al heel wat campings mogen bezoeken en deze camping is een van de beste. Alles is van het beste, zwembaden, plaatsen, muziekvoorstellingen zoals fado en latino, sanitair en de mooiste en schoonste chemisch toiletten. En dat alles voor nog geen 20 euro op een ruime plek met water en 10 Amp.
We zijn zeer tevreden over alles. Uitstekende overnachtingsplaats.
Fijne rustige camperplaats waar je prima kunt overnachten.
Wij komen hier vaker met heel veel plezier terug vanwege de super heerlijke ambience, fijne en behulpzame eigenaren en personeel, prima sanitair en natuurlijk het prachtige weer. In voor- en naseizoen met ACSI voor maar 20 euro op een grote plek met water en afvoer.
Leuke kleine en keurig verzorgde camping met schoon sanitair. Van alles weinig maar genoeg. Met 6A kun je niet alle apparaten gebruiken, dus even opletten wat je aanzet.
Goed verzorgde camping met zeer schoon sanitair. Vriendelijke eigenaren. Mooie uitvalsbasis voor wandelaars en fietsers door het glooiende landschap van Zuid-Limburg.
Prachtige plek aan de Elbe. Mooie fietsgelegenheid langs de Elbe. Jammer dat de meeste gasten zich in het sanitaire blok niet aan de Mund und Nasen Pflicht houden.
Fijne camping. Na een dag opgeschoven naar duurdere plaats met zicht over de Bodensee. We zijn 23 dagen gebleven omdat het heerlijk was: zwemmen in het meer, vers fruit bij de lokale boer, fietsen tot op Lindau Insel en Meersburg, met de boot naar Konstanz en regelmatig een terrasje pakken aan het water in Friedrichshafen. Een vlucht met de Zeppelin vonden we te kostbaar. Wij zijn dik tevreden.