@Ria-35
fantastische plek! zoals al eerder vermeld, zeer vriendelijke eigenaar, spreekt uitstekend engels. Hij heeft ons zeer goed geholpen toen we een lekke band hadden op de fiets. Info voor fietsroutes. Schoon sanitair. Kortom een aanrader!
We zijn hier een nacht geweest op doorreis. Prima sanitair en douches. Maar je betaalt 28 euro voor de overnachting (op een ‘parkeerplaats’) dat vinden wij veel ! En dan ook nog 1 euro moeten betalen om te douchen.
Mooie ruime camping. Uitstekend schoon sanitair. Begin juli veel plaatsen vrij. Mooie wandeling naar een prachtig strand. Zeer vriendelijke ontvangst die goed engels spreekt. Veel restaurants in de buurt.
Sitecode: 19456
Plaats is oké voor een nacht. Goede wandeling naar het kasteel wat erg leuk is. Wij waren er op 3 juli en de parkeerplaats was laat in de avond vol.
Sitecode: 19333
Goede parkeergelegenheid om de kathedraal te bezoeken. Voor 4 euro per dag bezoek. Als je wilt overnachten kost dat 14 euro.
Leuke camping. Ruime staanplaats. Receptioniste sprak een beetje Engels, maar oké. We fietsten naar A Coruno wat leuk was. Meestal fietspaden. Helaas was er tot 3 uur 's nachts een feest in de omgeving met veel lawaai. Faciliteiten op camping zijn prima.
Leuke plek voor een nacht. Sanitair is schoon. Fietsen is een uitdaging. We hadden een geweldige plek bovenop de klif met prachtig uitzicht over de oceaan.
Zeer mooie rustige camping. Zeer vriendelijke ontvangst. Engels spreken. We zijn naar Poncebos gefietst om de Ruta del Cares te lopen wat fantastisch was! Prima restaurant op de camping. Broodjesservice in de ochtend.
Leuke plek om te verblijven. Sanitair is goed. Ons plan was om naar San Sebastian te fietsen. We kregen het advies om dat niet te doen! Te gevaarlijk! Dus namen we de trein. Werkte geweldig! San Sebastián is een erg leuke stad. Het restaurant naast de camping beviel ons niet.
Leuke plek aan het strand. Engels sprekende receptioniste. Zeer goed om te fietsen.
Leuke plek voor overnachting. Erg stil. De haan is er nog. Maria56