@RiaLegdeur
- 2016
Llangs Camperplaats lopers, fietsers en langlaufers in de winter. Luke om naar te kijken. Naast de Dieren die er ook lopen. Restaurant in het weekend open. Harz kaart voor gratis o.v. voor de betaalde Kurtax.Prachtig wandelgebied.
Sitecode: 20075
Nnog altijd prima plek. Geen Verkeer te horen. In het bos, goede satellite ontvangst. Langs wandelpad. Alles word t gerenoveerd. Slecht achtergelaten door vorige eigenaar. Kurtaxe Harz is hoog, maar daarvoor Krijgje een Harz karte. Zie foto.
Alleen 24 uur.
Geen goede hondenuitlaat Allen op straat.
Will je rust en een eigen plekje met super schoon sanitair dan moet je hier zijn. Ook te reserveren. Niet naar de ideote prijzen kijken, want dat is hun oude muntsoort.
Eigenlijk zou je met een drone een overzichts foto moeten maken van de volle camperplaats om het creatieve design van de plaats te zien We mochten langer staan als ons plan was Prachtig Doordat er niet gereserveerd kan worden krijgen gewone trekkers ook een kans om op zo’n mooie plaats te staan.
prima plek en ik denk nu op een andere plek vlak bij de kerk. Een paar 100 meter naar beneden 2 prachtige wandelingen rond het meer.
Prachtig. Zowel camperplaats,alles wat je nodig hebt, als te wandelen. Leuk voor baas als hond.
wij staan hier elke week, dus prachtig dat deze plaats er is, maar in het voorjaar en de zomer zullen we er niet komen. Veel te dicht op elkaar. Vorige week kon een gehandicapte niet bij de ingang van zijn camper

Ik sluit me bij de vorige drie aan. maar misschien nog extra. Het lijkt me een uitstekende plek voor kinderen in het speelbos en wandelaars met aangelijnde honden.
Prima locatie nu je een kans maakt dat mensen niet langer dan 2 nachten mogen staan. Voor de voorzieningen moet je gelukkig nog altijd een stukje verderop, zodat er hierdoor samen met de loslopende honden niet iedereen wil staan.

Eindelijk is het weer een rustige plaats geworden. we hebben gisteren maar twee fietsers op één wiel gezien. prima pc met een hele goede hondenuitlaatgebied.
Sitecode: 42050
uitstekend
Perfect. Alleen voor ons te grootschalig en te veel XXL campers bij elkaar, maar we hoeven gelukkig niet betalen voor alle luxe. Bedankt beheerders. Wij blijven in het vervolg zoveel mogelijk bij de kleinschalige mogelijkheden, maar wij beseffen, dat dan een beheerder niet zoveel luxe kan aanbieden.
Het is zeker een mooie plek, maar we kregen een paar keer een behoorlijke rioollucht over ons heen. Dit is hopelijk tijdelijk want daarvoor ben je niet op vakantie. Als je niet van loslopende honden houdt of mensen die hun behoefte doen in de bosjes , moet er niet heen gaan.
Al meerdere keren prima geholpen door Jan. Hij weet heel veel van campers en hij komt snel kijken als je om hulp vraagt, maar ook Janetta wordt niet moe van onze vragen. Eco staat voorop met het scheiden van afval. Prima. Als je een luxe camping wilt voor 6 euro moet je ergens anders heen gaan en niet zeuren.
Het zal aan de jarigetijde liggen hoe mooi het hier is. De andere camperplaats heeft onze voorkeur. Hier kun je prachtig door de duinen wandelen.

Niet mijn eerste keuze. Veel te groot en te druk, alleen wij hadden het geluk op èèn van de mooiste plekjes te staan. Je kunt zo de stad in lopen en langs het water loopt een fietspad.
Naar mijn mening een prachtig plekje zonder voorzieningen. Honden konden zwemmen in de werra en sommige koeien liepen er ook in. Een heel rustig dorpje en nog niet overlopen door touristen
Later in het jaar staat het water laag. Dus water verder weg en voor mij zeker niet zwemmen. Groen water aan de kanten. Bovendien vond ik de modder smerig ruiken.
Prima plaats. Bekogeld door eikenootjes, ha,ha. Veel campers buiten de officiele plekken. Werd niets van gezegd. Corona? en daardoor minder volk?

veel was klaar. makkelijk wandelen met de hond. het zal me niet verwonderen als dit betaald gaat worden. mooi waterspeelplaatje voor de kleintjes.

onzin Pieterpad. wij zijn fervente wandelaars en de je kunt wandelen over meest asfalt of ongeoorloofd door akkerland. De camperplaats ligt direct aan de drukke weg en de aangelegde tuinen liggen achter de camperplaats. Als je op één plek wilt blijven kun je prima onder de bomen op het grasveld staan.

Een ezel stoot zich niet twee maal aan dezelfde steen, dus als je ergens last van hebt, zoals beschreven, kom dan niet.

Prima locatie, alleen stond de hoeve in de verkoop enige was het hele gigantisch parkeerplaats leeg. Op diverse plaatsen in het bos zijn omheinde losloop gebieden voor honden aangelegd, maar daarbuiten moeten ze aangelijnd zijn. Prachtig wandelen.
Leven met de natuur en in de natuur. Scheiden van je afval dus en zo min mogelijk plastic gebruiken. Een paradijsje in Drente. Complimenten voor de eigenaren.
Speciale plaats voor campers. De gasthof wordt zeer druk bezocht. Kennelijk in de omgeving goed bekend. Reserveren. Goede uitlaat voor honden.
Geen hondenuitlaat. Geen parken. Verder goede cp.
Wij liepen in een kwartiertje naar de stad, maar er rijd ook een bus over de hoofdstraat naar de stad. Voor een nachtje staan is deze parkeerplaats gewoon te doen.
's Nachts is het stil, maar overdag moet je. geen last hebben van verkeerslawaai. Aan meerdere kanten gaat het verkeer. De aanwezigheid van al. die gratis voorzieningen maakt veel goed.
Prachtige stad, maar op de cp hebben we alleen geparkeerd. Ik kreeg het benauwd van de hoge hekken rond de cp. Ze gaven mij de indruk in de gevangenis te zitten. Het park er omheen is wel weer mooi. Wij zijn door gereden.
Schleusingen is een prachtige oude stad.
Het verkeer kan af en toe een enorme herrie maken. Groot grasveld met uitkijk op de wegen rond om. De termen zijn chick met nette w.c. Douchen pas na 9 uur.
Van een gratis plek kun je niet meer verlangen. De campers staan erg dicht op elkaar. 2 geparkeerde campers.
Als je niet 1 meter tussenruimte neemt zijn het prima ruime plekken. Weg gaan als de bestaande plekken vol zijn.
Gewoon onder de bomen op een keurige cp.
prima plek. Geld werd opgehaald. Prachtig wandelen. Vanavond weidefeest.
campers staan niet op de aangewezen plek, maar wij staan allemaal achter langs de grasstrook verder van het verkeer af. Prima rustige plek. Goed honden uitlaten.
We zijn er geweest toen er weinig stonden en toen was het prima, maar deze keer was het druk en moet men net als personenwagens hutje mutje tegen elkaar aan staan. En dat voor campers waar men in woont/ verblijft.
Het lijkt me geen cp te worden met voorzieningen, omdat dichtbij campings zijn en daardoor oneerlijke concurentie kan ontstaan. Gewoon 10 euro betalen. De comercie bepaalt de prijs, niet de camperaar. Wij waren er met de mossel dagen. twee dagen gestaan. Gigantisch druk, maar wel een belevenis.
Bij het veerhuis gaan ze geen politie spelen en het is aan ons fatsoen te betalen. Onderhoud kost ook geld en daar draag je aan bij. Degenen die zeggen, dat je niet hoeft te betalen liegen, maar ja, dat komt wel vaker voor? Als je zelf er maar voor zorgt je sociaal te gedragen.
Prima dat handhaven. Dan rijdt men maar door naar een andere camperplek. Er komen te veel camperaars, die menen recht te hebben op een plaats. Zoals," op die plek kunnen we wel tussen".
Wij vonden er niets aan. Voor een nachtje prima. Stond eind mei helemaal vol.
Het was er erg druk en er zijn altijd weer mensen, die denken als er geen plek meer vooraan is, dat ze hun eigen camper er tussen mogen drukken met 1 meter tussenruimte. Zo verpesten ze het plezier van medecamperaars. Er was elders op het parkeerterrein nog meer dan genoeg ruimte.
Het is maar net waar je komt te staan. Hutje mutje op de binnenplaats of voor de wijnstokken met leuk uitzicht en een bredere plaats. Het is een werkend boerenbedrijf met natuurlijk machines. In hoog zomer kun.je met je stoeltje onder de bomen in de boomgaard gaan zitten?
Alle plekken waren dit weekend open balk boven de parkeerplaatsen weggehaald, dus velen hebben gratis gestaan. Je moet toch wel uitkijken, want de politie zie ik regelmatig) het was het weekend van de zigeuners. Op 2 campings wezen kijken, maar dat sprak ons totaal niet aan. Al die lege huisjes voor in het seizoen. Wij vonden dat verschrikkelijk. Dit vonden wij het leukste deel van de camarque.
Door de lichte bestrating zien de steegjes er fris uit. Leuke oude binnenstad. Wij stonden er met regen en het was daardoor denk ik niet zo druk. Mooie tocht door de Gorge du Tarn gemaakt.
Leuk dorpje, maar de camperplaats is een nauwe boel. Helemmaal achterin zijn een paar leuke plekjes.
prima site, maar naar onze interesses erg saai. De honden kunnen slecht uitgelaten worden en de rivier die langs de site loopt is via de site onbereikbaar.
Grote plek, erg ruim.We stonden er met z'n drieën. Stadje de moeite waard. 2x gefotografeerd:1x met licht en 1x toen de zon onder was, maar dan is, zoals in ieder dorp alles gesloten.
Heerlijke camping. Vriendelijke bediening. Engels sprekend. Wasruimte gedateerd, maar schoon. Veel andere soorten overnachtings mogelijkheden. Yurt tenten, Pipo wagens enz. Als het heet is zijn er ook plekken in de schaduw.
We hebben er heel even gestaan, maar stonden helemaal alleen en zijn verder gegaan. Leuk dorpje met winkeltjes.
Prima plekje aan een groot grasveld direct aan het dorp en prachtige uitzicht punten. Geen of nauwelijks ontvangst voor de data op je telefoon. Wij hadden de pech, dat er die dag nieuw geasfalteerd werd op de weg. een flinke herrie met al die wagens.
wij vonden het maar niets en na een bezoek aan het museum en de stad zijn we weer weggegaan naar Goudon. Wat een verademing na die drukte en hele hoge prijzen.
Uitstekend gestaan. Van de rivier genoten. De bewoners van dit gebied laten hun honden hier uit, net als op vele andere plekken en ruimen niet op. Als je daar moeilijk over doet, moet je hier wegblijven.
Prima plekje. Geen voorzieningen. Prachtig uitzicht over de omgeving. Eerst in Viselle gekeken: lelijk, daarna in Mure; druk en ook niet mooi en toen hier. Een dag met zon gehad, tussen de sneeuw en de kou in mei.
wij troffen slecht weer. Sneeuw en koude wind. We zijn ondanks dat het een mooi plekje is weer terug naar beneden gegaan in het dorp.
Niet veel aan toe te voegen. We stonden er in mei in de sneeuw en hebben voornamelijk gebruik gemaakt van de voorzieningen in de camper. Koud.
Aan de boulevard. Klein plekje voor 12 campers. Aan het einde, direct naast de sanizuil en aan de andere kant naast de glasbak zijn ook plaatsen. De meeste camperaars kijken hier overheen. Gewoon even tellen en dan vlak bij elkaar. Een echte stadscamperplaats en nog wel gratis, zo midden in de bezienswaardige stad.
Lekker stil en pas de volgende morgen kwam een aantal auto's met kinderen die op schoolreis gingen. Beneden aan de berg vergane glorie van toenmalige thermen. Meerdere straat kunstwerken.
We stonden met weinig campers. Balkende ezels en kraaiende kippen. Korte uitgezette wandeling te volgen.
Als je last hebt van treingeluiden; niet gaan. prima site om een.nachtje te staan.
prima plaats.
prima plek, maar deze keer zat cassette toilet afvoer dicht,, Verstopt. over het Paasweeked ook in Sittard meegemaakt.. Sommige mensen moeten nog steeds hun vuilnis laten rondslingeren. Jammer van de mooie plek.
Prima plek. Het lijkt of veel dezelfde mensen last hebben van hangjongeren. Disko verderop in het bos. Nauwelijks iets van gemerkt. Voor kinderen en honden bezitters een prachtige omgeving. Vuilnis meenemen en niet in een al volle bak proppen.
Eindelijk weer eens een camperplek met groenstroken er tussen. Ik erger mij altijd heel erg als de camper chauffeurs veel te dicht naast de ander gaan staan. Een keer een brandje en de rest kan ook in de fik gaan.
Goede plek. afgezonderd van de parkeerplaats. Genoten van de vele vogels, die met nesttakjes heen enweer vlogen. De Gutto's waren al bij honderden terug en vlogen boven het water prachtige dansvluchten met een hoop herrie.
prima plek.
Nu koud en mistig. Wij staan alleen en daarna met zijn tweeen. Kleine plekken en campers, die lang zijn moeten schuin op de plaats staan.Lijkt me onprettig voor buscamper bewoners, die wel recht op de plaats staan. Krijgen kop of kont van de lange camper tegen zich aan.
In de winter is er genoeg plaats, maar in de zomer is het overvol en bijna nooit een plek als je aan komt. De wieken van de toekomstige molen liggen er al. Dus lang zal deze plek er niet meer zijn. Een geluk voor de bewoners van de smalle toegangsstraat.
Veel stads herrie. Dit zal aan de dag liggen. Drukke parkeer plaats. s Nachts niet rustig. We staan wel mooi aan het park.
Gewoon functionele c.p. Nodige aanwezig en genoeg plaats. Blijkbaar veel mensen met de fiets, maar er is ook een goede busverbinding om de 10 minuten.
Wandelen naar de stad gaat prima en snel. Het schijnt dat de wilde varkens graag de druiven lusten en de wijnboeren moeten ze af schieten. Misschien zijn er daarom geen vuilnisbakken. 's avonds heerlijk gegeten en wijn gedronken. Denk aan Schwenkbraten en Flammkuchen.
Genoeg plaats dus niet meer. Vol, vol en nog eens vol. Wij kwamen om 15.00 uur en er waren nog 2 plaatsen. Ook de dag er na. Voor een aantal mensen is het dicht bij en een aantal dagen er tussenuit op een dergelijke plek is mooi meegenomen.
Prachtige cp. zwembad op 10 september dicht. Dus geen personen auto's Gezellig stadje. Sani in Schongau. Daar cp op parkeerplaats op asvalt. Die stad heeft meer te bieden. Dus het is waar kiest men voor: een mooie gratis cp of voor een mooier stadje.
Het geluid van de fabriek is op dit moment goed te horen. In de stad is de architectuur iets anders als we gewend zijn. Sani prima in orde. Honden prima uit te laten.
Een parkeerplaats op beton. Gewoon grijs, maar mooie stad. Klimmen naar kasteel. Goed te doen.
Leuk plekje. Mooie wandelingen. Paarden fok iets verder op. Lekker en eenvoudig eten. Schoon. Kan op klein plekje gaan staan, maar met wat stuurmans kunst over twee bruggetjes ook plek. Lekker stil en 's nachts donker, waardoor je sterren kan zien bij heldere lucht.
Men bedoelt waarschijnlijk met 'uitzicht' zicht op het dorp. 's Nachts geen licht in het dorp vanaf de camperplaats te zien. Behalve de kerk. Museum heeft veel indruk op mij gemaakt.
Toen wij aan kwamen tjokvol.(18 campers). Nergens een bord gevonden om aan 'een kant te gaan staan. Aan de meer kant gaan staan. Heerlijk donker 's nachts. WC. met 50 cent munt. Meerdere mensen zaten met stoeltjes buiten.
Onze smaak ging meer uit naar de kloosterstraat. We hoeven niet zozeer een recreatiegebied.Bij beide kun je de wandel schoenen aan trekken.
Deze plek: Is vlak bij het dorp, is erg rustig, wekt nostagische herinneringen op met het gebimmel van de klokken, men kan ook wandelen naar de andere plek; vlak bij recreatie gebied, heeft sani op een straatje verder, maar cp niet zo mooi gelegen. Voor sani dus naar de andere plek.
Prima stadsplek en als je voorzieningen wilt zoals douches en wc; zoek een camping. Natuurlijk is het hier duur. In elke bezienswaardige stad in Europa. De meesten kopen een camper, oomdat het zelfvoorzienend is.
wat wil je nog meer op een gratis schone en rustige plek. we stonden er met veel autos op de parkeerplaats, omdat tijdelijk de bewoners hier moesten staan door de ' vrijmarkt' en verder de 'dodentocht' werd gelopen. Nergens last van gehad.
Ik ken geen gratis plek met al die voorzieningen als in Sittard. Wij komen hier een aantal keer per jaar en ja er zijn hangjongeren of drugdealers. Het ligt toch vaak hoe je op ze reageert of je last van ze hebt. Ik ben erg blij met deze plek met al die gratis voorzieningen en een uitstekende uitlaat mogelijkheden voor mijn honden.
Prima plek om te overnachten. Lelijk, maar functioneel. Groot winkel bestand in het centrum van het dorp en prima uitlaat mogelijkheden voor de hond. En natuurlijk staan er veel personen autos overdag, om van daaruit te gaan fietsen. Ga je tijdelijk even ergens anders staan. Wij zijn niet de eigenaren van een gratis stand plaats.
Wij vonden deze plaats afschuwelijk. De disco spullen werden voor de avond uitgeladen en degene, die er wel stond, kwam na een tijdje achter ons aan naar het volgende meertje in het Nettedal. Snel weg bij de smerige plaats.
E’en voor op een plek en de volgende plek ’een achter op de plek. Dus zig zag gaan staan, zou een stuk schelen op die smalle plekken. Niet dat de brandweer blijer zal worden als bewoonde wagens zo dicht op elkaar staan, maar anders moet je meteen rechts om keerd maken. De lokatie is mooi.
Wij hebben niet genoten. Brouwerij was aan een groep verhuurd en we konden een flesje bier kopen wat we elders ook kunnen. Geen uitzicht. Rond om bomen. Elders kunnen we ook mooi wandelen, niet alleen hier.
Erg krappe plaatsen op kleine P. Aleen water onname en weggooien cas. toil. gevonden. Geen grijs water afvoer. Keurige plek, maar niet voor nogmaals. Bakker 100 meter terug lopen bij pattisserie.Kun je goed lunchen.
Volgens mij hoef je helemaal niet te betalen. Ook nu betaalautomaat buiten werking. Aangezien Maciac vol was zijjn we tot.hier doorgereden. Op de heenweg van onze vakantie sprak ons de sfeer erg tegen, maar nu vonden het prima. Alleen 1 camper ging in de lengterichting op 2 plekken staan.
Groen, rust en snelstromende rivier. Een klein paradijsje. Mooi te wandelen op de grand randonees. Vuilnis gescheiden inleveren op de hoek van het straatje terug. Terrasjes in het dorp Arundy een aantal km verder op.
CARAVANO borden volgen in het dorp. Navi wil je soms de verkeerde weg insturen. Camperplaats uistekend, prima te wandelen/klimmen en onderdompelen in heel hete bronnen en dat geheel gratis naast de rivier. In de zomer waarschijnlijk te druk.Nu ( begin mei stonden we er met zijn tweeen)
Practig zeker, maar ieder rijdt fout. Er zijn 3 wegen, die evenwijdig aan elkaar richting het dorp gaan. De middelste moet je hebben. Niet het dorp ingaan. Desnoods even stoppen bij het benzine station en dan terug.
Sitecode: 19260
Stad bijzonder bezienswaardig. Camperplaats te klein. Mijn man heeft zich met water onder laten spuiten, omdat hij dacht het wel even te regelen. ha, ha.
Ze hadden weer feest: de dag van de inktvis. Veel knallen en disco in de stad. Goed hoorbaar. Wij stonden achter aan in het gras naast een Spaanse die prima Engels sprak. Een bijzonderheid.
Een 8 als je weet hoe de sani werkt. Leuk als je geholpen wordt en gratis voorzieningen hebt, maar dan weten de volgende nog niets. Graag een gebruiksaanwijzing in de Engelse taal, anders heb je er nog niets aan. Wij zijn via de route gekomen, zoals onze Engelse voorgangers beschreven, maar volgens een bord aan de ingang van het dorp mogen campers de eenrichtins straat de verkeerde kant op inrijde
Ik vond het een ramp. Er waren 4 Franse trucks met jongeren neergestreken. Leken geen wc te hebben. Plasten tegen de muur. s' avonds nog erger? met nog meer gebral? wij zijn na een bezoek aan het prachtige stadje doorgereden
Lopen (bus 10 of 11) vanaf de camping is 20 minuten tot de rand van de oude stad - bus 5 minuten, maar ik moest lang op de bus wachten en als ik fit genoeg was had ik beter kunnen lopen. 2 km. Verder nog een kwartier lopen naar de Mesquito. Samen 3 kwartier lopen. 4 km.
Prima camperpplek op groot plein tussen school en speelpein. Kinderen worden met auto naar school gebracht. Rugzakjes hebben ze op boodschappen karretjes. Wifi erg zwak. Rustige nacht, ondanks 1 mei. Honden goed uit te laten.
Voor ons prima camping. Gedateerde voorzieningen, maar schoon. Op en buiten de camping is alles wat je nodig hebt. Je loopt vanuit de camping het dorp in.
Prachtig uitzicht op het wittte dorp. Iedereen gaat gewoon staan Verscheidene campers op een erg aso manier. Voor 15 campers aan de nauwe kant. Zelf geen last van de weg gehad. Geen beroepsverkeer. Vuilnis weg kunnen brengen 20 meter verderop op de picknic plaats onder de bomen rechts
Grappige plaats. Niet direkt wat men verwacht; zo kop aan kont staan. Toen wij er stonden werd het door 2 campers niet gezien als camperplaats en ze reden ons (rode camper) rustig voorbij , om later terug te komen en toch maar in het rijtje te gaan staan.
Onze camper, die in het zandsteen gebergte gewaterzandstraald was kunnen wassen. Broodservice 's morgens. Veel geluidsbehang. Je staat op gravel. Niet prettig bij regen. Verder prima c.p.
Wij zijn gewaterzandstormd.De camper zag daarna niet uit. Het is dus niet voor niets al die autowas mogelijkheden. Andere autos waren ook bestraald en zagen er ook niet uit. Van het uitzicht hebben we weinig gezien.
Je staat op grind eigen plaats. Is erg op kinderen ingesteld. in hoog zomer beschutting tehen de zon. Geen ACCI korting. Wij betaalden in laagseizoen 19 euro met 2 honden per nacht.
prima pek op zand en steen ondergrond. Leuk dorp met nog jonge kinderen aan het spelen.
Grappig. We staan met zijn allen op de picknic plaats, prachtig, maar in het hoog seizoen zal hier een stokje voor gestoken worden, want eigenlijk is het voor voorbij gangers om te picnicken. De politie kwam _ morgens polshoogte nemen, maar zei niets.
Het dorp was erg stil, maar de volgende dag op zondag werden we helemaal ingeparkeerd, ondanks dat kon het de pret niet drukken. Prachtige plek zo langs de rivier. Als je geen klagers treft over het onbreken van douche en toilet op een gratis plaats, kan deze plaats niet meer stuk.
Sitecode: 2011
Rustig. Waarschijnlijk vrijdag- en zaterdagnacht geen werkverkeer. Beide plekken al half april vol. Volgende plek in Issoire ook.
Luxe opzet. De campers staan op asfalt. Geen electriciteits palen. Honden konden goed uitgelaten worden. Wij hoorden veel verkeer. Geen probleem.
Een mooie plek. Zeer rustig. Voorzieningen goed.Verademing op de dtukte in Barcelona.
Prima plek en gelukkig geen wc. Men gaat er om vragen dat camping eigenaren zich het brood uit de mond voelen halen. We hebben niet voor niets een camper met alle voorzieningen aan boord. Het waren vlakke plekken, maar kapot gereden, waarschijnlijk door de regen.
Prima plek. Restaurant was open en natuurlijk nemen we onze vuilnis mee.Zo kunnen ze betaalbaar blijven voor trekkers.
We vielen. in de carnavals optocht. De politie stond kort daarna naast ons op de camperplaats.Hij had deze plek bij de gemeente onder de aandacht gebracht en pas als blijkt, dat er genoeg camperaars komen wordt er nagedacht over voorzieningen. Dus we hadden niets misdaan, maar de politie houdt het in de gaten.
Het was mooi weer en een vrije dag. Erg druk, dus parkeren buiten de vakken beter niet en niet langer dan 48 uur. Prachtig wandelen. Naar onze smaak vanaf het begin de libelle route en dan het grand radonnee teken volgen. Honden aan de lijn.
De dag na nieuwjaar geen vrachtverkeer. Gelukkig geen vuilnisbakken die overlopen en de site smerig maken. Gewoon meenemen die troep. Prachtig uitzicht over al dat water in de uiterwaarde.
Gedoogplaats. Een nacht heeft toestemming in Duitsland. Oud en nieuw met natuurlijk eeen hoop herrie. Prachtig gezicht over het meer en het park. Aanrader.
Als iedereen zich aan de vakken houdt is dit een prima plaats.
Zeer vriendelijke beheerders. Goede uitlaatplek voor honden. Rond oud en nieuw een klein ijsbaantje voor het hotel. Ook hier veel campers, maar ze hebben een redelijke plek om de camper.
Rond oud en nieuw gereserveerd en vol. Meerdere camperplaatsen in buurt zijn met oud en nieuw gereserveerd en vol. Hutje mutje staan is onze keuze niet.
hoezo ruime plaatsen. ik zou hier liever niet staan in de zomer tegen elkaar aangeplakt. een brandje is gelijk overgeslagen naar. de buren. wij stonden er nu alleen. prima
Gelukkig bestaan er nog gratis camper plekken voor mensen die dagelijks verder trekken en niets geven om al die voorzieningen.
Eerst moeten vragen waar we mochten staan. Erg druk en veel bussen en campers. Bleken we bijna op de kerstmarkt te staan. Vandaar die drukte. Zelfde kraan voor toilet als voor vers water.
Sitecode: 20937
Bijna niets aan toe te voegen aan alle positieve berichten. Wifi was 's avonds ineens weg en we wisten niet goed hoe de honden aangelijnd uit te laten. Op de weg zijn we bijna onderste boven gereden.
In november is de sani gesloten. Dus een normale parkeerplaats, maar aanmelding blijft noodzakelijk. Het is inmiddels erg ddruk geworden,dus het is goed een alternatief achter de hand te hebben, weet je tenminste waar je heen moet als het vol is.
Op zondag tijdens kerkgang heel veel auto's, maar er is erg veel plaats. Lange campers kunnen langs de heg staan. Veel wandel en fietswegen Met de hond wat moeizamer.
Niets aan toe te voegen. Prima.
We stonden helemaal alleen tegen fabrieken aan te kijken en zijn naar een andere plaats gereden.
Goede cp in tweeen.een voor langer dan drie dagen en een voor kort.
Wandelingen voor elk wat wils. CP is prima. Mooi dorp. Veel huizen met steen bedekt. Op weg er heen rivier bijzonder.
Sitecode: 20852
Er zijn 3 parkeerterreinen. Mooi stadje. Navi uit tot in het stadje en daarna weer aan, omdat je over de bredere weg naar boven moet komen. Ook voor de buscampers beter. De navi stuurt je over een onmogelijk smal weggetje.
Met regen een flinke modderpoel. Vooral beneden. Blijf op de grindplekken staan! Sanitair gebouwen zijn schoon en stinken niet.
Als ze de heg niet te hoog laten groeien kun je van het prachtig uitzicht blijven genieten. Je staat tussen de geparkeerde campers, maar je kunt aan de andere kant op je stoel gaan zitten.
Prachtig prive parkeerterreintje bij een huis. Enorm uitzicht op Assisi en zijn cathedraal. Pirtg eind lopen,maar goed te doen. Voorzieningen goed. Omhoog gaat de cathedraal van Assisi en vlak, precies de andere kant op de cathedraal van Potunzioncola. Beide de moeite waard.
mooie uitzicht inmiddels door hoger struikgewas op een veel plaatsen. s' morgens gewekt door opstarrten bussen. prima plek. mooie stad.
Prima plek. Super rustig. Kerk speelt een leuk melodietje. Veel blaffende honden bij boerderijen. Opgevreten door de muggen en vliegen.
Kleine parkeerplaats aan de Rein en een stuw met sluis, waren aan het zandstralen. Prachtig park met een beek. Veel af en aan rijden van auto's. Ook.in de avond.
Locatie onder de bomen. Twee plekken. Eten bijzonder lekker. Prachtige omgeving. Faciliteiten, wat mager, maar als het restaurant open is er in ieder geval wc. Wifi functioneert ook bij filmpjes uploaden.
Als aanvulling op de commentaren: het was een prima site met vuilnisbakken op het rekreatie terrein. Het meer rondlopen en je hebt een restaurant, speeltuin voor de kleintjes, zwembad, tennisveld enz. Route Vlaanderen voor de fiets loopt er vlakbij. Brood halen, over het fietsbruggetje lopen naar het dorp.
Het kan dus ook gebeuren dat er een grote kermis is op deze plaats is. Wij zijn doorgereden naar Gerardsbergen.
Heerlijk rustige en goede cp.
Niemand langs geweest voor betaling. Verwondering over deze speciale stad. Veel oude hoge herenhuizen met luiken en verder geen versieringen. Door de politie aangehouden voor het mobiel chippen van onze honden. Die controle zagen we ook bij anderen. De politie is duidelijk aanwezig De mensen die de herdenking van de 2e wereldoorlog organiseren (naast een terras waar mensen zitten te eten en te drinken).
Wij hebben er maar even gestaan? Maar zijn vanwege de herrie van de Kermis doorgereden naar Niort.
Wij zijn zowel heen gelopen als teruggelopen naar het gugenheimmuseum. Een half uur, maar pittig. Makkelijker is het met bus 58 en overstappen op de tram. Prima cp met een prachtig uitzicht.
Wij vonden het einde april maar niets. We waren er alleen en alles was dicht.Honden konden wel lekker spelen bij de rivier. Negatief was het gebruik van dezelfde kraan voor water als voor cassette toilet. Wij zijn doorgereden.
Een prima camping. verouderd sanitair, maar alle benodigdheden zijn aanwezig. Voor hoogzomer genoeg schaduw te vinden onder de vele bomen. Er is iemand, die de gehele dag over het terrein loopt en controleert.
prima plaats. Wc 's nachts,, zoals op veel parkeerplaatsen, dicht. prima 2 wandelingen gedaan. Één bijna in de schaduw, maar wel pittig dalen over de rotsen. Op de parkeerplaats veel loslopende dieren, zoals honden, katten, koeien, schapen, en paarden. Dus degene, die niet houdt van overal uitwerpselen te vinden kan er beter niet heen gaan.
Sommigen vinden het normaal hun toilet te legen op het openbare toilet. Was net schoongemaakt.Één persoon kreeg op.zijn duvel door de schoonmaakster. Groot gelijk had ze. de cp was gezellig met de mannen naast ons, die een potje zaten te kaarten met op zijn Portugees veel discussie.
Wij zijn weer teruggereden naar Soajo. Hier is het ook prachtig. Niets mis mee. In Soajo hadden we iets meer voorzieningen
Wij zijn heen en weer gependeld tussen Soajo en Lindoso. Beide hebben een mooi dorpje, maar wij vonden dit dorpje minder armoedig en het heeft meerdere piep kleine cafeetjes en een zeer nette wc op de cp. Bovendien willen we morgen een stuk van de pelgrinsroute doen.
Porto was prachtig, maar wij zijn na een wandeling van deze campersite gevlucht, omdat wij belandden naast het ' strontlaantje' achter een railing. Wij zijn doorgereden naar Lordelo. Naast het park en 2 restaurants.
Wij stonden op een prachtige plek langs het strand. Dit wordt één keer per jaar schoongemaakt en nieuw zand opgedaan voor mensen met hele kleine kinderen.Het restaurant was open. We hebben genoten van een wandeling.
Prima service. In Coimbra niet water getankt, omdat het water uit dezelfde kraan moet komen als waar de wc mee schoongemaakt moet worden, maar hier kun je eigen slang aansluiten. Er hangen er twee, maar er staat niet bij welke slang voor wat te gebruiken.
Gehannes met het water. Met wc handen aan de kraan of met de wc casette zelf. De plekken zijn veel te klein,waardoor je er bijna niet in of uit kunt.
We stonden hier om overnacht te blijven. Zeker een prachtig uitzicht naar alle kanten. Na verloop van tijd gingen de Campers toch verder en dat vertrouwden wij niet. Dus wij ook verder.
Wij vonden het juist helemaal niet leuk. Wc en douches waarschijnlijk alleen in de zomer. Hoge houten palen eigenlijk bedoeld om je camper tussen te zetten. Asfaltweg voor een aantal mensen belangrijk, maar weinig natuurlijk. Saai dorp. Leuk strandje.
wij wilden hier aan het kerkhof gaan staan,maar er kwam niemand meer, dus zijn we doorgereden. Het stadje is erg leuk.
prima site. geen toilet. leuk oud stadje, maar we konden over de hoofden lopen. Met Pasen.
Op dit moment stilletjes. Weinig Campers. Een verademing vergeleken bij het zuiden van Portugal. Overal werden de Campers neergezet; of het nu mocht of niet. Nog maar één stad meegemaakt waar gehandhaafd werd. In de toekomst zullen heel wat meer volgen.
niet onze keuze om zo hutje mutje te staan, dus we zijn de volgende dag snel weer weggegaan. Stad wel gezellig maar die rechte straten spraken ons niet erg aan.
Volledig nieuw en dus rijd je over puinsteen, maar er wordt grote moeite gedaan om de planten te laten groeien. De site is ver buiten Silves, maar een goed weggetje. Verder aansluiting met de verhalen van de anderen.
Prima gratis plek. Waar de wc is weet ik niet. Diverse restaurant mogelijkheden
prima plek. Honden uitlaten langs de rivier
Geen problemen met blaffende honden. Hielden na een tijdje hun bek. Voor een gratis plaats zeer uitgebreid.
De boel was opgebroken, maar al die vrachtwagens deed het niet goed. Al die vrachtwagens op een rijtje gaf bij mij een negatief beeld. Het recreatie gebied langs de Rotte is om te lopen nog ver weg.
Hoezo 1 plek? Alleen bij het bord? de hele parkeerpaats was bijna leeg, dus we zijn ergens gaan staan. Super stil 's nachts.
Wij hebben er niet gestaan, omdat we honden hebben en op dat moment schapen voor omze deur stonden. Leek ons een prima lokatie.
Prachtig.
Toen wij er langs kwamen stonden de wagens boven op elkaar en voor de poort stond men in de rij voor het geval iemand weg zou rijden. Wij zijn snel doorgereden naar.Zell; een dorp verder en stonden prachtig direct aan de Moezel Het dorp aan de andere kant van het water is verbonden met een brug.
Sitecode: 19763
Ik begrijp niet,dat.je dit laag kunt beoordelen .De boer laat iemand op.zijn land staan en.je mag water tanken. We hebben.toch alles bij ons? Tenminst daar.zorg.je van te.voren.voor ..Als dat niet kan ga je.er niet heen. Het was.een.prima plek met een pracjtig uitzicht en.zeer mooie wandelingen mogelojk
prima plek met eenvoudige voorzieningen in boerenschuur. de stank erbij. prachtig al die beesten. Bij aankomst veel drukte, dat wij weer over het fietspad gekomen waren. Menig camper had hier al behoorlijk schade gereden. Deze.keer niet naar je navi luisteren, maar over Saarfelden hierheen.reizen De gewone weg.en niet over allerlei dorpen.tussendoor
Sitecode: 20360
de spar werd verbouwd. dus geen lawaai. mooi aan het beekje gestaan en nergens last van. wat niet mooi was schermden we af met de blindering
wij stonden prima een stukje hoger. We hebben in de avond bij hen gegeten. Alles prima
Wij moesten van plaats wisselen, omdat wij op.een grote plaats stonden en wij hebben maar.een kleine camper van 5,45m. Gratis is deze.camperplaats niet, want het is de bedoeling dat je geld in een enveloppe doet, die je bij het begin krijgt. Niettemin goede voorzieningen en goede.wandelingen. Dorp niets aan.
voor ons een 10.
Mooie plek,maar wat stil. Komen blijkbaar weinig mensen. Wij zijn gegaan voor de kunstateliers. Lastig was, dat je ergens anders moest betalen en op zondag was alles dicht, behalve het museum.
Wij hebben rechtsomkeert gemaakt, omdat Roma de plaats dermate in beslag genomen hadden, dat er niets meer bij kon.
In het weekeind in het hoogseizoen gaan fietsers vanaf dit parkeerterrein iedere keer met de bus omhoog om vervolgens met de fiets naar beneden te rijden, net als bij skiën.