@RiaVervest
de vuurtoren is niet meer maar de plek is prima, rustig mooi uitzicht

leuk plekje heel basis maar lekker rustig. leuk uitstapje naar Plön
de plaats was eigenlijk dicht ivm te natte ondergrond (bellen kan) maar we kregen toch een plaatsje naast de koeien en uitzicht op de betgen

net als vorige keer lekker rustig zelf voorzienend schoonmaken en water innemen geen probleem. Wifi en buiten douche
ondanks het vele nat heerlijke paar dagen. mochten op het grid staan. toilet etc. prima verzorgd.in de kantine lekkere plaatselijke producten. Voor de hond goede uitlaat plekken. Mooie omgeving wandelen en goede fietspaden. Weer stempeltje voor rondje Twente
heerlijk rustige camperplaats. precies wat nodig is water , elektriciteit en lozen Mogelijkheden voor fietstochtjes bijvoorbeeld naar de zee is een leuk fietstochtje betalen met baar geld of paypal

mooie locatie om de Hanzesteden te bezoeken mooie fietstochtjes lekker wandelen rond het meer. komen zeker terug
prijs is nog steeds 10 euro en 2 euro voor stroom zie foto heerlijke plek om te staan volop wandel en fiets mogelijkheden. effe geen WiFi lees een boek ga in gesprek. gebruik eigen toilet en wasgelegenheid ja prima toch
heerlijk weekeinde gehad frisse neuzen weer. heerlijke uitval basis voor wandelen en fietsen direct van de camperplaats ruime plekken, schoon sanitair, goed informatieboekje elk wat wils

Sitecode: 91922
eenvoudige plek schaduw of zon

mooie ruime plaatsen voor camper en caravan op midden terrein wordt soms een vuurtje gemaakt door de beheerder goed voor een praatje met andere camperaars
heerlijke plek voor fietsers en wandelaars routes beginnen bij de camperplaats. geen route bij je geen probleem daar wordt voor gezorgd in de hut liggen voldoende routes. Goed bij gehouden veld mooie plaatsen .

ondanks de mededeling in de app dat het gesloten is is het park gewoon open het hele jaar receptie is beperkt open rond de feestdagen geweldig uitzicht mooie plek
camperplaats is in de winterperiode gesloten konden wel een nacht staan maar zonder voorzien gen in restaurant lekker gegeten
straatnaam klopt niet het moet zijn dreiseenbahnweg verder prima plaats voor overnachting er komt af en toe een trein langs
fijne camperplaats in de tuin van fam. Speer heel behulpzaam mw. maakt een gasteboek en wil daar graag foto's bij veel informatie gekregen van de omgeving
Wat ligging betreft ideaal voor fietstochten plaatsen zijn ruim bij 15 inderdaad krap denk ik. eigenaren slecht tot niet te bereiken
heerlijke plek mooie uitvalsbasis om het eiland te verkennen