@RiaaenCoo
- 2016
Rustige plek, er stond alleen geen bord dat er een Cp zou zijn. toch er rustig gestaan en ondanks dat de rest van parkeerplaats vol was met bezoekers van het restaurant
mooi plaats bij heel mooi dorp aan de Allier. geen voorzieningen.
Nieuwe Cp. alles nieuw. speciale fietspomp aanwezig. Nog wel veel grind.
Sitecode: 20304
Bij een grote parkeerplaats/tankstation. Een Eurorelais paal. Moeilijk te lozen in de hoek. Wel gelukt. Water 1 jeton. Hier alleen de service gebruikt. In Teruel sta je beter.
Ruime plaatsen, rustig op de camping met veel vaste gasten die er nu nauwelijks zijn. Warme douches. Brood in de ochtend
Volgens ons is dit een grote parkeerplaats. De werkelijke Cp is aan de rand van het dorp
we hebben hier 2 nachten gestaan. Fijne en schone douches, toiletten. Schaduw plekken. Rustig nu, moet er niet aan denken als het vol zou staan al zijn de plaatsen best ruim.
Mooie ruime plaatsen met super uitzicht. Alleen afvalbakken aanwezig.
Heerlijke douches, netjes allemaal! Gebruik van magnetron in de best wel gezellige keuken. Ruime plaatsen. Met het openbaar vervoer makkelijk naar Cartagena.
Grote cp. Er kunnen 27 campers staan. we stonden er wel met 6 verschillende nationaliteiten. prima plaats.
ruime plaatsen, de plaatsen in de schaduw waren bezet. we hebben in het hoekje gestaan bij de boompjes. Zo creëerde we ons eigen tuintje en de hele avond buiten gezeten. Geen vliegen of muggen.
Je kunt nu ook links van het pad parkeren. Dus kunnen er vast meer staan. Goede watervoorziening.
Fijne Cp met afgebakende plaatsen. gratis water. plaats genoeg al is het in het weekend iets drukker. Boodschappen in het dorp. Goed te bereiken. Buiten om is het nauwelijks steil. Douche nog niet gevonden
Was vol. Smalle plaatsen. Je kon amper uit je camper stappen. Mensen zaten achter hun camper. Nog zo'n 50 campers stonden verspreid in de naastgelegen straten in de parkeervakken. Wordt getolereerd. De plek die we hadden was nog mooier dan de Cp. Aan het park bij zee en strand.
Rustige Cp. met kleine olijfbomen. Gras wat hoog. Mooi uitzicht Maar voor ons de ideale plek. Stonde alleen. Buitendouche kunnen gebruiken en buiten eten. Heel wat anders dan de drukke Costa.
Goede plaats. We stonden alleen. rustige nacht. Mooi dorp. markt op woensdag
heerlijk gestaan hier, idd gratis stroom. Op zondag avond kinderen aan het spelen bij naastgelegen court. bij sporthal afvalbakken. water werkt niet.
Deze locatie niet gevonden wel de andere in de buurt. Volgens ons is het hier een taxfreezone. Veel winkels, supermarkt vooral. Tanken goedkoop. Dat ongure volk(zie vorige review)zijn gewoon harde werkers.
om 17.00 al vol. Heel nieuwe gerenoveerde CP. heel ruime plaatsen. Het lijkt wel of ze hier lang blijven staan. restaurants in de buurt. we ziijn doorgereden naar Baraqueville. ook een gerenoveerde CP
ruime plaatsen, dichtbij de MTB routes. nette (nieuwe) toilet en doucheruimte aan de overkant. alles is inclusief.
er is géén water te vullen of wat dan ook.
Hier is geen camperplaats.
Er staan 3 campers ,camping gedrag waarschijnlijk toegestaan te zien aan de uitstaande luifel. Hier alleen water gevuld. Er staat op de zuil 1 € maar bovenop de zuil 3€ . voor mijn gevoel was het voor 40 liter.
Deze camperplaats bestaat niet. parkeerterrein alleen voor apotheek bezoekers
de camperplaats is bij sportveld en er is een heel goed gelegen Italiaans restaurant aan de plaats. Het was er rustig ivm met hoogseizoen. Het eten was super en een ruime menukaart.
Als je gebruik maakt van de horeca mag je er staan. omdat het erg druk werd met auto's waarschijnlijk van de locals zijn we toch maar doorgereden omdat we vreesde voor een verstorende nachtrust. we hadden ook totaal geen verbinding zelfs geen telefoon. Doorgereden naar Allendorf waar een heerlijk Italiaans was aan de camperplaats/parkeerplaats.
Er is hier geen camperplaats meer.
de Cp is inmiddels groter geworden. mooi dichtbij het mooie plaatsje.
mooie plaats, vlakbij een riviertje, speelmogelijkheden. Vismogelijkheden.
We hebben hier alleen water gehaald maar het is super mooie plek om te staan. langs de kleine rivierde Indrois. westonden 10 minuten hier vandaan in Motrésor. ook mooi! nieuwe Cp. nunig gratis in april. de betaal Pass'Etapes zuil is nieuw dus zal binnenkort wel open gaan.
we staan hier voor de 2e x dit jaar en wederom is het bijna vol. Nieuwe camperplaats maar ze zouden lijnen moeten trekken. Sommigen gaan wel erg breed staan met de stoelen ernaast.
we staan hier alleen ,tot nu toe. 17.30 uur. rustige plek. Voor water er 2 euro in gedaan maar helaas geen water.
mooi voor 1 nacht. Bij het voetbalveld. meteen een wedstrijd bekeken. Bakker in het dorp. Ook een restaurant.
Cp op mixed parking. geen voorzieningen. vlakbij stroompje water en speeltuintje .Heel leuk gezellig dorp.
we hebben hier onderweg alleen water gevuld. er stond een camper en een vrachtwagen. we hadden nog geen overnachting nodig anders waren we hier gerust gaan staan.
Bij een kanaal en haven, wat vissers. we hebben er alleen koffie gedronken en tich maar doorgereden.
mixed parking, goed om te slapen /overnachten en stadje te bekijken.
mooie plek, alleen onze Camper Tomtom gaf aan naar rechts! Toen we weer omdraaiden zagen we het liggen.
Geen camperplaats maar parkeerplaats.
Nog maar 2 plaatsen beschikbaar voor campers die niet al te groot moeten zijn. Verder voor personenauto's. Bij drukke kruising. Aan het gras endan de rivier.
Lijkt inderdaad geen camperplaats meer. Geen borden meer. we zijn er toch gebleven vannacht. het was rustig en bakker en winkel aan de overkant. Zeer mooie kerk.
geen camperplaats meer! rotsblokken voor de ingang.
deze camperplaats bestaat niet meer!
wel een mooie plek aan het water. Mixed parkeerplaats. Met het warme weer stoffig als er een auto's te hard wegrijden. was even moeilijk te vinden. Doorrijden naar P. er staat geen camperbord aangegeven.
mooie CP! aan de kust was het vol maar daar stonden ze hutjemutje. Hier meer ruimte en in het gras kunnen zitten.
Rustige plaats nu in september . 2 campers maar . Bijna aan de Semois. geen voorzieningen vooral een afvalbak missen. bij de weg in de bak gedaan. veel recreatie in de zomer. kajakken, MTB, restaurant minigolf, kinderspeelplaats. zwemmen in de Semois.
zeer ruime plaatsen, harde ondergrond met grasstrook. Schaduw en eventueel zon! naast een voetbalveld, en trein aan de andere kant maar we hebben hier super rustig gestaan. Leuk dorpje ook nog!
krappe plaatsen, en...hebben we eindelijk 20 jetons op voorraad staat er een nieuwe betaalpaal.....oke...maar die werkte niet mee. mooi in het Nederlands ook. opname een betere laadplaats
prachtige plek om te staan, maar moeilijk te bereiken. Door het dorp kun je niet met een te brede camper rijden. Het dorp staat in het boek 'mooiste dorpen' van Frankrijk. en dat klopt.
topplaats aan de Maas, we gaan richting de bron vd Maas. 3 euro" eigenbijdrage"
Een niet te bereiken Cp. De weg naar de ingang was maar 2.70 meter hoog. we hebben nog van een andere kant geprobeerd maar helaas .
In augustus hier heel rustig gestaan. Ook genoeg schaduw plaatsen. Konden betalen met 10 euro in een envelop, die daar ook liggen te doen en in een brievenbus te werpen.
mooie omgeving, restaurant op 500 mtr. geeft aan gesloten te zijn maar we hebben er echt 2 nachten gestaan. met mooi weer aan het water zitten op strook gras. ook voor vissers.
Deze camping was toch gesloten! ondanks dat er op de app stond dat hij open zou zijn het hele jaar door. de volgende camperplaats was wel open ondanks dat er stond dat hij gesloten was. maar we staan! mooi weer aan de Maas.
mooi gestaan aan de Maas, we zijn met onze stoeltjes buiten gaan zitten in de zon. oke, campinggedrag niet toegestaan maar meestal doen veel mensen dat toch. tenminste ,alléén 2 stoeltjes. doch wij waren de enige?! ik lees ook geen reviews over boetes. iig genoten van een warme zon en dat op 10 oktober !
heerlijk rustig. Mooi uitzicht, maar verder helemaal geen voorzieningen. Er bleek een kleine camping aan de overkant te zijn, maar die was gesloten. Om de hoek was wel een verse bakkerij.
prima plaats voor kleine campers. warm welkom en heerlijk weer eens Chinees eten je mag er idd gratis staan en voor 5 euro heb je stroom.
Toen we aankwamen werden we hartelijk ontvangen en het het geluk dat we rond etenstijd kwamen en in onze eigen taal(Belgisch) werden uitgenodogd om mee te eten! is dat vakantie of niet! Voor €10, hadden we een lekker 3 gangen menu. het brood smorgens werd door hen vd warme bakker die vroeg langs komt in ontvangst genomen. Hun zoon(tje) Mateo heeft dezelfde positive instelling!
eenvoudig Camperplaats bij de jachthaven , bij het gezellige dorpje Kappeln, om te eten en winkelen, toeristisch.
mooi plekken! in het weekend van 16 juni 2019 hier gestaan. zondag was er een gezellige rommelmarkt. je kan wel met muten betalen maar niet met pasjes.
We stonden hier half oktober. dichtbij het bijzonder mooie dorp Salers. voor parkeren goed genoeg. 3 euro voor 24 uur,maar we zijn doorgereden naar het volgende mooie dorp Tournemire.
mooi dicht bij de boulevard! veel vuilnisbakken , dus erg handig! zeer rustig je hoort alleen het ruisen van de golven.
Hier gestaan op 26 mei. Pinksteren. Waren als enige op deze plaats. Jammer dat het pannenkoeken restaurant al om half 8 dicht ging. maar we hebben het overleefd! ;)
ruime plaatsen op jachtwerf. leuk stadje om te eten en winkelen.
Fijne plaats met goed restaurant, er bijna naast. We hebben er 2 nachten gestaan.
we stonden alleen! nog niet voor gekomen in Spanje. half oktober was het. leuke stadje en bijzondere Kerk!
Sitecode: 19507
Hier rustig geslapen half september. er staat maar een bord in de hoek van parking. je mag er 72 uur gratis staan.
Sitecode: 19732
rustige plaats. wat verkeer maar niet veel. oom van het waterrad geen last gehad. dichtbij het dorpje en de bakker.
wij hebben vrij laat toch nog een plaats kunnen vinden op de nabij gelegen gemeente werf leek het wel.