@RianOnderwater
- 2024
- Hymer ML-T 580 4x4 580 4x4
- 2024
- Mercedes

Top lokatie, alle voorzieningen aanwezig, heerlijk toilet. Legen grijs water kan niet boven een put, je kunt een grote opvangbak gebruiken. Elders lozen makkelijker. 20€ per nacht all-in. we betaalden 6€ extra voor een “late checkout”. Super dichtbij het oude stadscentrum. Op de fiets naar Pisa mogelijk, route via Komoot te vinden of via Routiq.

Achter hotel Bellevue sta je rustiger, openbare toiletten en afvalbakken aanwezig. Er staat een bord met QR-code waar je de toeristenbelasting kunt voldoen. Fijne plek!

Top lokatie voor bezoek aan historisch centrum en fort. CP goed verlicht in de nacht. Zie foto. Rustige omgeving. Gratis, alleen afval container aanwezig.

Top CP !! Complimenten voor de eigenaren. Fraai opgezet, mooi ruim sanitair met toilet in douchehok plus verwarming (top in de winter). Dalfsen centrum op fiets afstand. Inchecken/uitchecken/check stroomverbruik: ideaal via touchscreen. Tip: QR code voor betalen producten zou mooie aanvulling zijn naast cash betalen.
Heerlijke rustige plek, ruim opgezet. Prachtig uitzicht over de weilanden. Was even zoeken naar de voorzieningen, beschikbaar bij het museum. Af en toe hoor je wat van de koeien, alleen maar leuk.
Je kunt wel met de camper op de parking staan van de cabine lift, achter de slagbomen. Dat kost 40€ voor een nacht en 10€ overdag. Er is een toilet in het liftgebouw.