@Riana-en-Jacob
- 2020
- 2021
- Lenen
super mooie plek komen er graag terug, omdat de dijk smal is en alles 1 richtingsweg is het verstandigst om door het dorp (Lageweg) heen te rijden tot de dijk en dan rechtsaf.
mooie plek! Alleen ze zijn bezig met het toilet gebouw wc cassette kan niet geleegd worden en het water is afgesloten, de verkoop van de producten in goed maar niet goedkoop.
goede plek 2 nachten gestaan er is water en elektra voor €2 voor 55 minuten of 10 minuten drinkwater
goede plek om van hieruit naar Stockholm toe te gaan 5 minuten lopen naar de bus 788 in Södertäljehamn overstappen naar trein lijn 40 of 41 naar Stockholm toe.
mooie plek stroom is van de 6 doen het er 4, verder prachtige uitvalbasis om met de bus 121 naar Verona toe te gaan.
ziet er erg mooi uit, maar waren open tot 15 oktober dus waren we te laat om hier te staan.
goede verzorgde camperplek, route nemen NIET via (doolhof) Elisabethlaan nemen, maar de Basseville straat.
er wordt hier wel gezegd dat het stroom en water gratis, toen wij er overnachten van 3 tot 4 september jl. waren de stroom palen "niet online" het water was dat wel, maar omdat we het niet vertrouwde hebben we geen water gepakt wel betalen maar geen gebruik mogen maken van de voorzieningen en daar kan de handhaving (die ons keurig uitlegde vande aan/uit app) ook niks aan doen.
Prima plek voor meerdere dagen. Het is beter om via de Ooievaarsdijk te rijden hoef je niet door het bochtige dorp te rijden.