@Rianneknoop
- 2025
prima camping! op 10 km fietsen naar Annecy, prima te doen. goede fietspaden, alleen ‘s avonds niet verlicht sanitair is nieuw maar wordt niet echt onderhouden. ik vond het erg vies. ook geen toiletpapier. verder rustig en broodjesservice beschikbaar. naar het meer toe is nog best een eindje, c.a 850 meter lopen met wat heuvels op de terugreis. verder is de locatie prachtig. meer van Annecy is zeker de moeite waard

Ik vind m tussen de 3 en 4 sterren vallen! Super fijne camping met veel faciliteiten maar het is ontzettend vervallen. Super jammer want ik denk dat het erg veel potentie heeft. Zeker met het meertje en evt watersporten. Sanitair is prima, verouderd maar wordt iedere dag schoongemaakt. Genoeg gebouwtjes ook dus je hoeft bijna nooit te wachten. Douches zijn erg fijn Lieve mensen, spreken wel beperkt engels. Broodjes service is top!

Prima camping! Sanitair is oké. Dagelijkse broodjes service beschikbaar en super vriendelijk goed engels sprekend personeel. Neem wel een lange stroomkabel mee! +- 20 meter is wel nodig. Reims is bereikbaar met de bus, duurt ongeveer een half uurtje en kost 2 euro. Geen horeca in de buurt en supermarkt op 20 min fietsen Fietsen kan en is leuk maar let wel op waar Google Maps je langs stuurt, lang niet alle wegen zijn verhard.

Wat een super camping is dit! Vriendelijk ontvangen en meer dan genoeg camper plaatsen. Sanitair is supernieuw en wordt de hele dag door schoongemaakt. Restaurantje wat erbij zit is ook heel erg leuk. Absoluut een aanrader!
Gistermiddag ondanks de onwijze drukte super vriendelijk ontvangen. We kregen de laatste noodplek en zijn vandaag naar een plek aan het meer verhuisd. Enige minpuntje is het sanitair, warm water kost 1 euro per 40 liter en voor afwassen is er maar 1 kraan met warm water. Ook is het oud en niet super schoon. Desondanks geen reden om hier niet te komen, erg fijne en rustige camping met lieve eigenaren
Wat een super camping! We zijn hier 1 nachtje verbleven als tussenstop en er was niks op aan te merken. Onwijs vriendelijke vrouw bij de receptie en op fiets afstand van wat dorpjes. Ook kan je aan het water vissen, super leuk!