@Riastockaer
- 2024
goed als doorreiscamping. zeer vriendelijk onthaal. voor naar het strand te gaan moet je over een baan over het spoor wandelen, dat is minder leuk. zeer proper sanitair maar als camper sta je als haringen in een doosje. we betaalden in april 37 euro voor 1 nacht. het zwembad was nog gesloten. supermarktje was open en zeer vriendelijke bediening.
prachtige camping met 2 zwembaden, speeltuin, pingpongtafels, kicker tafel. wij hadden gekozen voor een extra ruime plaats en betaalden voor camper, 2 personen en hond 49 euro per dag. zeer verzorgd sanitair, vriendelijke receptie en in april meer dan voldoende keuze van plaats.
betaalden 400 kronen voor de camper en electriciteit. prachtig uitzicht maar de camping is zijn prijs zeker niet waard. sanitair en keukentje oud en versleten. staat vol met staancaravans.
de CP is zeer goed aangelegd vlakbij een riviertje en groen. sanitair is afschuwelijk vies. ook geen vuilbakken. er is een frituur op de CP maar waren er op zaterdag en deze was gesloten., hier zien ze ons niet terug.
leuke plek im 1 of 2 nachtjes te staan. je mag je plek zelf kiezen en staat op het gras. ouderwets maar proper sanitair. 300 ZK per nacht en 5 ZK voor een douche. wasmachine en droogkast aanwezig tegen betaling.restaurant was niet open. speelstrand en speelweide vlakbij. ook hoogteparcour.
prima plek om te overnachten. wij betaalden 14 euro in maart. allles inbegrepen ! de automaat aan de ingang heeft echter kuren en gegevens zijn moeilijk in te geven.