@Richard773
- 2024
- Dethleff Globetrotter XLi 7850
- 2011
- Integraal
We zijn er afgelopen september geweest en vonden de jonge dame bij de receptie erg behulpzaam. We vonden een plekje aan de voorkant met uitzicht op het meer, echt geweldig. Het zwembad was fijn, de faciliteiten waren oké, schoon, enz. De supermarkt was goed, met lokale producten, enz. De koffie was lekker. We willen graag een vergelijkbare plek boeken voor augustus, als dat mogelijk is.
we kwamen begin september aan op een tussenstop, een hartelijk welkom van de eigenaar, de kampeerplaats was grind- en grasvrij, elektriciteit, een mooie omgeving om rond te lopen en verse eieren en appelsap uit de koelkasten achter de winkel, doe je geld in een gat in de muur, erg rustig, dank je wel
We hebben hier maar één nacht doorgebracht op weg van Venetië naar Lassey le Château 19/9/24, maar het is heerlijk rustig, ontspannend, aardige, vriendelijke eigenaar en zoon, vers brood in de ochtend, we komen terug als we onze eigen Tag Axle kopen, bedankt voor een heerlijk verblijf
vond deze plek op de app, ik mailde ze in het Engels en Duits om 8.30 uur 's ochtends met de vraag of ze ruimte hadden voor een camper, geen antwoord dus belde ik opnieuw niemand nam op, we kwamen aan om 19.30 uur na een reis van 600 km en zagen een bordje op de deur met de tekst vol. niet blij waarom heeft niemand gereageerd op mijn mail 😒 😑 😕