@RichardHaanstra
Sitecode: 22029
Veel lawaai van de weg en we hadden de pech dat er net bij ons afval werd opgehaald en grasgemaaid. Daardoor was uitslapen niet mogelijk. Verder prima plek.
Prachtige plek in de natuur zonder voorzieningen. Het is wel super super druk, maar ook een groot terrein, dus er is waarschijnlijk wel genoeg plek voor iedereen. Wij hebben geen last gehad van anderen, het bleef stil genoeg om uit te kunnen slapen. We hadden het geluk dat we uitzicht hadden op het prachtige meertje. Er is een kabelbaan en dierentuin in de buurt.
Dit is geen camperplaats, het is een privé weiland van iemand. Wij zijn doorgereden. Dichtbij is wel een prachtig dorp met waterval dat erdoorheen gaat: Orbeneja del castillo. Zeker een aanrader om hier langs te gaan.
Prachtige plek met prachtig uitzicht. We hebben uren naar de zwevende gieren zitten kijken. Er is bijna niemand en dat op zondag tijdens het hoogseizoen. Gewoon water aanvullen en toiletje legen kan, grijs water niet echt.
We konden water tappen maar het lukte ons niet om de slang aan te sluiten, maar met een jerrycan is het wel gelukt. Het water komt met de grootste druk eruit, dus regenpak aan. Toiletje legen kan ook maar je moet met een voet de klep open houden. Verder prima loosplek. We zijn ergens in de buurt gaan staan om te overnachten.
Rustige, mooie en redelijk horizontale bestrating en genoeg plek in de natuur. Google maps wilde ons via een begroeid verboden pad laten rijden op de weg ernaartoe dit was langs het water. Aan de andere kant van het water was een weg die wel toegankelijk was. Verder geen problemen gehad met de navigatie.
Prima plek met gratis stroom! Onze accu was kapot en die konden we gelijk vervangen met een nieuwe van de prachtige grote camperzaak.
Prima plek, dichtbij een zwembad.
Cassettetoilet kan je legen, maar er is geen wateraansluiting aanwezig. Wel schone toilletten. Waarschuwingsborden van de politie voor diefstal bij camperplaats.
Fantastisch eigen paradijsje. Af en toe parkeren de zalmkwekers hun busje op het terrein. Verder niemand gezien. we zijn hier dan ook in april, dus laagseizoen. Maar het is echt prachtig.
Wij waren hier in april en we kwamen net niet op de camperplek omdat het laatste stuk van de route besneeuwd was.
Mooie rustige plek met wel geruis van kletterend water. Wij stonden er in april en de service zuil was dicht. De grijswaterput was omheind.
Redelijk populair in april, max 6 plekken (en stroomaansluitingen) en gratis stroom (!). Zwembad op 100 meter afstand. Rustige parkeerplaats en geen lawaai. Matig uitzicht.
Super mooi die rotsformaties. Rustige camperplek, was bijna niemand. Wij waren er hartje zomer.
Je kunt je grijs en zwart water lozen. we hadden 2 euro erin gegooid voor water maar er kwam niks uit. Ook de klep van de zwartwater tank put moet je blijven vasthouden anders valt hij weer dicht. Geen aanrader dus..
Mooi uitzicht, rustig, genoeg plek, vrij recht, water en lozen gratis. Helemaal top deze plek!
Prima plek dichtbij highlight. Toiletten overdag open. Je mag er geen jerrycans vullen. De Orgeus is zeker de moeite waard en is dichtbij. Rechte parkeerplaats en genoeg plek. Wij stonden vannacht alleen. Overdag komen er wat touristen en je kunt hier ook een ijsje halen bij de ticketbalie van de Orgeus.