@RichardTewes
- 2017
- Carthago Chic C line
- 2012
- Integraal
zo is een Camperplaats bedoeld. vriendelijke uitbaters en basic voorzieningen aanwezig. inmiddels staat er ook een klein barretje en een aantal BBQ’s. Alghero goed te bereiken op de fiets.
Het restaurant heeft een aangename vibe en redelijke prijzen. Je kunt kiezen voor een plek onder de pijnbomen of op het grasveld. Via een eigen pad en bruggetje ben je zo op het strand. Jammer dat er geen afvoer voor grijs water is. Wij betaalden in april 20 euro per nacht en hadden een aangenaam verblijf.
mooie vlakke plekken. aanrader om in het dorpje na een korte wandeling een schnitzel te eten bij Gasthof Sternen Gurtnellen.
populaire plek. alle voorzieningen aanwezig. Skywalk en mooie watervallen te combineren in mooie wandeling. Tip: Osteria nr8 in Scheidegg. Heerlijk eten voor een redelijke prijs.
ruim opgezet en leuk zwemmeer naast de camping. De prijs kwaliteitverhouding is echter helemaal zoek. Begin mei ruim 70 euro voor een overnachting met twee kinderen. De helft van dit bedrag was redelijk geweest.
echt een hele fijne CP. Voor 24 uur betaal je nu 10 euro. Supermarkt, bakker en eetgelegenheden op loopafstand. Het naastgelegen erlebnisbad is echt heel leuk voor de hele familie. Plekken in schaduw of zon mogelijk. Achter de CP stroomt een beekje. De voorzieningen werken prima. Gratis WiFi van Telecom aanwezig.
mooie groene camping met vriendelijke medewerkers en schoon sanitair. Heerlijke schnitzels gegeten in het restaurantje. Waar de camping zelf niets aan kan doen is de kwaliteit van het zwemwater. Toch is dat de reden dat ik geen vier sterren geef. Tijdens ons verblijf in augustus kon er niet gezwommen worden door de (vermoedelijk) blauwalg die in het gehele meer voorkwam. Voor ons helaas reden om sneller dan gepland door te rijden.
eenvoudige CP nabij fietsroutes. Alle voorzieningen aanwezig, maar komt een beetje rommelig over. Elke plek voorzien van stroom. Vriendelijke en behulpzame beheerder. Döner inbiss naast de Camperplaats.
makkelijk te bereiken plek met alles op loopafstand. Ga op zondagochtend bijvoorbeeld uitgebreid ontbijten bij Mühlenbäcker of een van de andere bakkerijen. Een getränkenhalle in de buurt om lekker en goedkoop Duits bier in te slaan. Vriendelijke eigenaar
eind augustus nog steeds goed gevuld. vriendelijke beheerder en goede prijs kwaliteit verhouding. Het stadje zelf vonden wij niet heel bijzonder. Leuk om eerst in de ochtend bij Danska Falls 20 km landinwaarts te wandelen en later op de dag nog even de stad in.
mooie ruime plaatsen en inclusief elektriciteit. De naastgelegen Rewe supermarkt is zeer goed. Horeca op loopafstand. Betalen via de automaat werkt nog niet, daarom betaling in de Wellness.
De locatie heeft echt een fantastisch uitzicht. Aan de ene kant op de historische vesting met leuke restaurantjes en winkeltjes, en aan de andere kant op de Maas met daarachter de Bommelerwaard. Een buurtwinkel op loopafstand en een grote supermarkt op fietsafstand. De aanbevolen route zal nog met borden worden aangegeven, maar de route via Herpt wordt aanbevolen om buiten de historische vesting om te rijden.
prima plek voor een dagje Straatsburg. Wel behoorlijk aan de prijs: Wij betaalden met twee kinderen 38,50 voor een plek zonder elektra op de parkeerplaats naast het spoor. Sanitair niet bijzonder schoon en fris ruikend. Aan de bar is een lekker lokaal bier van de tap verkrijgbaar. Een bakker op 100 meter van de poort met code die ‘s nachts dicht gaat. Helaas ook een aantal vage autowrakken in de omgeving van de camping waarin overnacht werd.
keurige plaats op een steenworp afstand van het historische centrum. Een fietstocht naar het grotere en drukkere Colmar is goed te doen. Het meertalige systeem om toegang te krijgen is niet bijzonder ingewikkeld. Prijs van 13 euro voor 24 uur is inclusief elektra. Zo zouden er meer plaatsen moeten zijn.
rustige en groene camping met voornamelijk campers. Plaatsen met schaduw aan het (verkoelende) riviertje. Bij de parkeerplaats doorrijden door de geslotenverklaring. Wij betaalden in augustus met 2 kinderen en elektra 38,50 per nacht. Je spaart de kosten van het parkeren echter uit. Prima snackbar met terras naast de camping aan de voet van de watervallen.
rustige gemeentecamping met ruime plaatsen. Het meertje is prima om te zwemmen of te suppen. Er is een barretje met eenvoudige maaltijden. Sanitair is schoon en vrij nieuw. De bakker komt ‘s morgens langs.
fijne rustige camping met overwegend oudere gasten. Als gezin met kinderen sta je hier ook prima. In de zomer wordt er een zwembad neergezet. Vlakbij natuurgebied en Den Bosch. Eitjes van de boerderij en volop paarden in de buurt.
gemoedelijke sfeer en hartelijke ontvangst. In het seizoen heerlijke verse asperges van eigen land en streekproducten in de winkel.
mooie ruime plekken en op zondag heerlijke ontbijtservice. Gericht op bezoekers zonder kinderen. Mooie omgeving om te wandelen en fietsen.
Gloednieuwe camping met leuk restaurantje, stuntbaan voor mountainbikes, zwembad en verse broodjes. Doordat het zo nieuw is zijn er weinig schaduwplaatsen. De prijs is echter aan de hoge kant. Dat geldt voor meer campings in Slovenië. Op die manier prijst het land zichzelf uit de markt.
Ruime en goed uitgeruste camping met goede fiets- en wandelmogelijkheden. Gratis toegang tot het gemeentelijk zwembad en een eigen, kleiner, zwembad. Zeer ruime plaatsen.
Ruime en relaxte camping met goede sfeer. Er is geen broodjesservice, maar die wordt ruimschoots goedgemaakt door de ontbijtmogelijkheid in het restaurantje waar ook een prima hamburger wordt geserveerd. Het lokale bier aan de bar is koud en voordelig. Op de camping bevindt zich een aanbieder van rafting of kayaking op de Soca rivier. Wij hebben hier heerlijk rustig aan de (koude) rivier gestaan.
Echt een prima plek om de schitterende grotten te bezoeken. Toen wij er waren reed de shuttle naar het kasteel helaas niet. (Waarschijnlijk door COVID-19 beperkingen. Bij het kasteel is zeer beperkte parkeergelegenheid, vooral voor campers. Boek de tickets voor de grotten online, dat scheelt weer wachten aan de kassa. Vanaf de CP is het een kwartiertje lopen naar de restaurants in het plaatsje.
Camping aan rivier waar in het weekend veel locals voor een paar dagen staan. De stroom viel een aantal keer uit. De camperplaatsen liggen in de volle zon. Leuk restaurantje aan de rivier. Voor de kinderen is er een klein klim park. Er worden fietsen, SUP boards en kano’s verhuurd. Het sanitair is redelijk. Wij betaalden voor een gezin met twee kinderen 56 euro per nacht wat ik wel erg veel vind
Rustig mixed parking aan de rivier. Ongeveer 15 minuten lopen naar het begin van de route naar de kloof. Na 10 uur komt de grote menigte bezoekers op gang. Verder geen voorzieningen, zelfs geen afvalcontainer. Betaling kan alleen met gepast muntgeld in de automaat. Tarief is 5 euro per 24 uur. Het centrum van Mittenwald is erg gezellig en is ongeveer 10 minuten lopen.
Grote en ruim opgezette camping die door de vele aparte veldjes niet massaal aandoet. Er is keuze tussen plaatsen in het bos of open veldjes. Het meertje met glijbanen is erg leuk voor kinderen, maar kan daardoor ook erg druk zijn. Mooie fietspaden en fietsroutes in de omgeving.
Prima plek om een paar dagen vlak aan de piste door te brengen. De B161 wordt goed sneeuwvrij gehouden. Op de parkeerplaats kunnen sneeuwkettingen behulpzaam zijn.
Echte gezinscamping met lagunezwembad, sportfaciliteiten, waterglijbanen en bijbehorende drukte. Water en elektra aansluitingen op de plaats. Er zijn twee zwembadcomplexen die dmv een toeristentreintje met elkaar verbonden zijn. Dringen om een plekje te krijgen. Kids vonden het hier fantastisch voor een paar dagen.
Eind juni waren alle camperplaatsen vrij. Voorzieningen voor lozen en innemen van water zien er goed uit. Geen schaduw en bewaking. Eenvoudig te vinden via de routeplanner en voldoende ruimte om te manoeuvreren. Aardig stadje waar de koelte opgezocht kan worden in de ondergrondse gewelven. Door de week een tour om 12.00 en 16.00 uur die ongeveer anderhalf uur duurt.
Gewoon een heerlijke relaxte camping met veel schaduw, ruime plekken en vriendelijke eigenaars. Voor 22 euro per nacht inclusief elektra en warme douches een prima prijs/ kwaliteit verhouding, die voor mij de doorslag geeft voor een 9. Net buiten de camping zitten een paar eenvoudige restaurantjes die ook niet de hoofdprijs rekenen. De wandeltocht langs de watervallen is de moeite waard.
Camping aan een zandstrand, ingesloten door twee jachthavens. Rondom de jachthavens is het gebied volop in ontwikkeling. Pas met hoge campers op voor de schaduwdoeken, die hangen soms een beetje laag. De camping is volop voorzien van Wifi. Plaatsen niet bijzonder groot. Als de prijs (in april) iets vriendelijker was geweest had de score hoger uitgevallen.
Deze camping verdient zeker een 8 als beoordeling. zowel Camperaars die graag op afgebakende plaatsen staan als mensen die liever in alle vrijheid een plekje plekje vlak bij het strand uitzoeken komen hier aan hun trekken. Het personeel is echt super vriendelijk en behulpzaam. Mooie plek om een paar dagen aan het strand te relaxen. Verder is er in de buurt weinig te beleven. Sanitair basic maar schoon.
Basic camperplaats zonder sanitaire voorzieningen. Hier is de prijs dan ook naar. Wij stonden hier in april voor een tientje per nacht, inclusief elektra en water. De campingplaats is op 5 minuten lopen van een schitterende wandelroute door een canyon met mooie watervallen. Restaurantjes en bezoekerscentrum ook op loopafstand.
Sitecode: 19866
Zeer vriendelijke eigenaar die een uitstekende wijn maakt en ook prima Engels spreekt. De inrit ziet er uitdagend uit maar was met onze Dethleffs van 6 meter goed te doen. Zeer mooie omgeving.
Eind november stond het in het weekend aardig vol met medebezoekers van het lichtfestival. Kaartjes voor de metro (1,40) zijn verkrijgbaar in een mini supermarkt in het groene flatgebouw. Poort uit links links en dan na 200 meter rechts. Salerno is overigens een leuke stad om te bezoeken. Tip voor authentieke streekgerechten uit Cilento: restaurant La Sartania
Prima camping voor een bezoek aan de stad. Zoals andere beoordelaars aangeven zijn de plekken aan de smalle kant. Een luifel uitklappen is een uitdaging op sommige plekken. Het sanitair is werkelijk super. Heerlijke douches en schone toiletten. Er wordt de hele dag door schoongemaakt. Wij betaalden in november 30 euro per nacht voor twee volwassenen en twee kinderen.
Een mooie camping met mooi sanitair gelegen aan een breed zandstrand dat langzaam afloopt in zee. In juli betaalden wij 52 p.n. (4pers.)Alle aankopen in de winkel en de bar worden met een e-Card gedaan. De bus naar Lecce stopt voor de deur, ideaal voor een combo van strand en cultuur. Goede sportvoorzieningen en speelvelden voor honden. Elektra 3A. 7 punten ivm de prijs en het betaalde zwembad
Camping met ruime plaatsen in de schaduw. Prima sanitair en douches inclusief. In juli betaalden wij 44 euro per nacht voor camper met 4 personen. Mooi zwembad. De ligbedjes horen bij de huisjes op de camping, of beschikbaar tegen betaling van 10 euro p.d. Strandje is opgespoten op de rotsen. Mooi voor snorkelaars, maar minder geschikt voor kinderen. De shuttle naar Gallipoli is gratis.
Prima prijs kwaliteit verhouding. Wij stonden hier in juli voor 20 euro ex toeristenbelasting. Schaduwrijke camping met vriendelijke eigenaresse die Duits spreekt. Warme douche voor 50 cent. Vanaf de camping is het 100 meter naar een zandstrand met azuurblauw water. Mooi om te snorkelen. Ook een broodservice is aanwezig. Heerlijk om op een camping te staan zonder animatieteam.
Vriendelijke ontvangst. We mochten zelf een plek uitzoeken. Mooi zwembad, maar de meeste bedjes zijn gereserveerd voor de bijbehorende bungalowtjes. Omdat het rustig was konden we een bedje uitzieken. Tussen 13.00 en 15.00 heerlijk rustig, de rest van de dag luidruchtige animatie die van ons dus niet hoeft. Naast de vrij forse prijs van 42 euro moet voor de warme douches en de WiFi betaald worden
Sitecode: 19649
De agriturismo met Camperplaats bereik je via een mooie slinger route door de bergen. Op zondag zijn hier veel families die op het naastgelegen terrein BBQen. Wij hadden een geweldige lunch voor een vriendelijke prijs. Er zijn mogelijkheden om te wandelen, mountainbiken, paardrijden en quad tours. ‘s Avonds een oase van rust in de natuur. Het sanitair is voor verbetering vatbaar.
Strakke camping direct aan het strand. Elke ochtend komt de plaatselijke middenstand met een busje langs om brood, groenten enz te verkopen. Mooi en schoon sanitair en in het voorseizoen een prijs van 17 euro per nacht. Het strand is perfect voor kinderen. Geen stenen of schelpen en loopt langzaam af in de azuurblauwe zee.
Leuke camping met prima voorzieningen direct aan het (vulkanische) strand. Speelveld voor de kinderen met voetbaldoelen. Beheerder is zeer behulpzaam. Heeft mij op zoek naar een dompelpomp voor de waterkraan het halve plaatsje doorgereden.
Mooie plekken met zeezicht. Pas met hoge campers op voor de frames voor schaduwdoek. Leuk restaurant met mooi overdekt terras en klein speeltuintje.
Wij hebben hier niet overnacht, maar alleen geparkeerd voor een bezoek aan het mooie teatro Greco. Zonder overnachting is het dagtarief 10 euro. Vriendelijk personeel.
Mooie plekken tussen de citrusbomen. De toiletvoorzieningen zijn nieuw, mooi en schoon. Douchen kost 1 euro, te betalen bij vertrek. De sleutel van de doucheruimte is te verkrijgen bij de zeer behulpzame beheerder. Gratis pendeldienst naar het barokke centrum. Prijs per nacht was 15 euro plus 3 euro voor de elektra.
Ook wij troffen een gesloten Camperplaats aan. In de pizzeria werd ons verteld dat deze alleen in de zomer open is.
Zier er vanaf de andere kant van het hek mooi uit. Helaas op 25 april geen antwoord op de bel naast de poort en ook geen antwoord bij poging tot telefonisch contact. Omgekeerd en weer een kwartier terug naar de autostrada
Gelegen aan de rand van een mooi wandelgebied met mogelijkheden tot mountainbiken. Melden bij het 500 meter verderop gelegen informatiecentrum. Hier worden ook mountainbikes verhuurd. De gebouwen zijn eigendom van de gemeente en worden ook gebruikt voor educatieve doeleinden. De Camperplaats is in ontwikkeling. Zo wordt er nog gewerkt aan de stroomvoorziening.
Na een weg met flink wat haarspeldbochten wordt je beloond met deze leuke plek midden in de natuur. Op tweede paasdag werd het opeens gezellig druk met Italianen die hier een uitgebreide lunch genieten. Mooie wandelgelegenheden. s’nachts waren we de enigen. Voor de elektra heb je een Italiaanse verloopstekker nodig.
Prima plek om voor een gering bedrag van 50 cent per uur de camper te stallen voor een bezoek aan het schitterende Matera. Ik heb geen bewaking gezien, maar er hangen diverse camera’s. Overnachten hebben wij hier niet gedaan.
Nieuwe faciliteiten en elektra aansluitingen van 2,5A. Zeer vriendelijke beheerder. De olijfboompjes bieden nog geen schaduw. Alles maakt een verzorgde indruk.
Sitecode: 19468
Vriendelijke uitbater. De plaats is basic en eenvoudig te bereiken, het heeft een mooi uitzicht op de stad en de omgeving. Aan de parking is ook een autowasplaats verbonden, waar je ook de camper kunt laten wassen. Voor een dagticket zonder overnachting betaalden wij 5 euro
Keurig verzorgde parking vlakbij de Trulli. Loop vanaf de parking rechtsaf naar boven en loop meteen het eerste straatje links in. Hou vervolgens links aan om bij een plein met terrasjes aan te komen. Aan de overzijde van dit plein is het een stuk minder toeristisch en heb je vanaf de kerk een schitterend uitzicht over het (meer toeristische) deel van de Trulli.
Sitecode: 19921
Na een eerder verkennend bezoek in de zomer hebben we deze plek ook in de winter bezocht. We konden op 200 meter van de skilift parkeren. De plaats loopt licht af en kan glad zijn. Geen voorzieningen, behalve afvalcontainers. We stonden hier na 18.00 heerlijk rustig met nog een paar andere campers.
Wij stonden hier in januari op een zaterdag. Vanaf een uur of negen in de avond veranderde de parkeerplaats in een hangplek met crossende scooters, auto’s met gierende banden en werden we lastig gevallen. De plaats hangt vol met camera’s, maar dat zal wel voor het hoogseizoen zijn. In de winter als enige camper voel je je hier niet veilig. Wij zijn uiteindelijk om 2300 vertrokken.
Schitterende camping met alle mogelijke voorzieningen, schoon sanitair en geweldige zwembaden. Zo is er een verwarmd binnenbad, een Wedstrijdbad en twee ondiepe zwembaden met zachte bodem speciaal voor kinderen. Sinds 2017 zijn er helaas bijna geen kampeerplaatsen meer. Deze zijn volgezet met stacaravans, huisjes en safaritenten. Vandaar een 7 ipv 9. In het hoogseizoen 100 euro per dag.
Prima camping, gunstig gelegen op loopafstand van het gezellige centrum en een strandje aan de haven. Sanitair is eenvoudig maar schoon. Met onze camper van 6 meter geen enkel probleem op deze camping. Kleine Conad supermarkt op loopafstand. Leuk zwembad met comfortabele bedjes en uitzicht over de baai. Minpuntje is het waterzuiveringsstation beneden.
Oase van rust in een voorstad van Napels. Tegen een berghelling gelegen en goed te bereiken. Vriendelijke eigenaar die zeer behulpzaam is bij het plannen van een tripje naar Napels.
Sitecode: 20707
Unieke plek aan zee met geweldig uitzicht. De prijzen van zowel de kleine campingwinkel als de bar zijn heel redelijk. Er zijn ook schaduwplekken, deze hebben echter geen zeezicht. Zeer vriendelijke eigenaar die goed Engels spreekt. Voor ons was het enige minpunt de muziek die bij het animatieprogramma in het hoogseizoen hoorde. Vissers komen hier goed aan hun trekken Wij komen hier zeker terug.
Sitecode: 19921
Gelegen bij de skiliften. Wij waren hier in de zomer, maar dit lijkt op een prima plek om te overnachten na een dag skiën. De plek is ook in de winter goed te bereiken.
In de zomer op deze plek geweest. Onbekend of dit in de winter goed bereikbaar is. Gelegen naast een moderne skilift
Zeer rustig gelegen in de drukke omgeving van Napels. Alle voorzieningen voor campers aanwezig. Dichtbij grote shopping mall voor inkopen.
Sitecode: 20707
Zeer mooie plekken direct aan zee in de zon of naar keuze een schaduwplek elders op de camping. Een camping zonder overheersende commerciële inslag. Zeer betaalbare prijzen in de kleine shop en aan de bar. Gewoon een zeer relaxte plek in een mooie omgeving met in de verte zicht op de Amalfi. In het hoogseizoen wel de nodige muzikale entertainment voor de vaste gasten, maar meestal niet storend.