@RichardvanVeen
- Volkswagen Transporter T4 California
- 1996
- Volkswagen
- Buscamper
personeel vriendelijk, plek fantastisch, camping prima door verbouwen beetje rommelig hier en daar maar geen probleem. Wifi was waardeloos, wel verbinding maar geen internet. sanitair werkte “soort van”
super leuke kleine camping, erg vriendelijk ontvangen, vorige review klopt niet die gaat over de camperplek, want het sanitair was prima 7 of 8 toiletten meerder douches en wasbakken en gewoon netjes. kasteelbewoner was ons doel daar er ook honden mee naar binnen mogen en dat was prachtig! De wandeling er naartoe ook!
Sitecode: 19118
Vriendelijk ontvangst en na een fietsende check op de camping bleek er plek voor ons (3 nachten, dus reserveren kon niet dat is va 7) Camping is prachtig, veld waar wij terecht kwamen kan idd wat rommelig ogen, maar dat was het niet, sanitair te luxe 🤭 Ligging super met supermarkten en centrum op loopafstand, was ook erg blij dat er gewoon een hele wandel-boulevard is naar de camping en plek waar onze hond het water in kon (was nodig met 30 gr)
Sitecode: 22098
erg leuke camping en ontvangst ook vriendelijk, zelf plek uitgezocht direct aan het water, het plaatjes is klein maar vond het zeker de moeite waard, ook de klim naar de jeugdherberg… prachtig wat ze daar van gemaakt hebben
prima camping, wij vonden de ruïne in het stadje leuk, verder is daar weinig te beleven. mooi bos achter de camping met mooie wandelroutes. Prachtige plek voor een paar dagen
Prima camping, ja je hoort de boten en trein en verkeer van de overkant, maar de camping was voor ons prima. Supermarkt om de hoek, centrum Cochem 15/20 min lopen ook dik ok en leuk om gezien te hebben. Sanitair prima. Beetje vaag dat de electra specifiek aangesloten wordt en daarna kast op slot, bij vertrek gewoon kast van slot en mag je het er wel zelf uit trekken, maar zal zijn reden wel hebben 🙃

prima ontvangst, fascaliteiten netjes, plek is zeker met een hond die van water houdt heerlijk met de Plym bij de "voordeur", met bus naar centrum..
prima camping, net ontvangt, voorzieningen netjes. Prachtig coastal path en Dartmouth is het zeker waard om te bezoeken, kan ook met de bus ... prijs ondanks member te zijn nog steeds pittig
zeer vriendelijk ontvangst, mooie plekken, mooi wandelpad naar beneden, plaatsje is ook leuk en leuk om fossielen te zoeken. wij hebben het erg naar ons zin gehad hier
moest even zoeken naar de receptie, daar kom je via het paadje van de Fat Badger. Ontvangst vriendelijk, mooie plekken met uitzicht op zee, wandeling naar Weymouth 45 min en heuvel op en af per loop, plaats is leuk! coastal path om de hoek waar ook de honden lekker kunnen lopen en even zwemmen (beneden)
vriendelijk ontvangst, idd zeer grote camping, genoeg te doen in de omgeving, klein dorpje met supermarkt, paar shops en pups/restaurants
prima plek maar reteduur, 79 pond (zonder korting. want Acsi of NKC geeft geen korting) voor 1 nacht met 3 volwassenen is gewoon de awardwinning prijs van onze hele rondreis (eigenlijk te gek) Maar idd met 15 min lopen op de boulevard, pier en centrum nog een 30 min. De ligging is mooi, camping verzorgt
fantastische plek, zeer aardig ontvangst! Ondanks fully booked vanwege "Green Man festival", plekje geregeld, met stroom en bij waterpunt vooraan op het astvalt, 30 pond met 3 volw en hond. Prachtige locatie, geinig klein dorp leuke vriendelijke gasten...genieten hier!! En ook zeer net sanitair..

Ontvangst zeer vriendelijk, receptie en bakkertje leuk, wel tikkie vroeg dicht. Prima overnachting plaats, begrijp de vorige review echt niet. Plaatsen zijn groot, voor campers kun je kiezen op gras of op grind. Er zijn dus wel degelijk goede camperplekken en genoeg. waterpunt in midden veld, bij receptie en toiletgebouw. Je kan je chemisch toilet en je afvalwater legen bij toiletgebouw...stukje lopen nou en...
camping viel mij erg mee, camping zelf ietswat rommelig, maar...P&R om de hoek en je reist zo mee het centrum in. Prima prijs, heerlijke douches, schone toiletten, ook wandelmogelijkheden, mooi uitlaatveld met hek eromheen voor onze hond...kortom prima!!
Erg leuke camping met erg behulpzame vriendelijke crew..beetje massaal wel en helaas is onze hond goed ziek geworden ergens van. Veel paardepoep e.d ook overal of miss toch uit her riviertje...dat was wat jammer, maar camping is echt erg leuk
superhandige plek om de bus te pakken, plek is idd erg goed en netjes onderhouden. Echter erg saai op de camping zelf met 1001 regels leek het wel. De man die ons ontving was aardig, maar weinig spraakzaam
prima plek om Hastings te bezoeken, wat zeker de moeite waard is. Ook mooie andere wandelingen mogelijk ...ik vond het leuk hier! toiletgebouw prima en onvangst vriendelijk
erg leuke plek voor een prima prijs, ja de toiletten en douches zijn ouderwets, maar het werkt dus prima. wij komen hier zeker terug
dit is helemaal geen camping om te kamperen of met een camper te kunnen staan, alleen stacaravans te huur
wij zijn hier net aangeland, betalen met 3 volwassenen en 1 hond 61,50 pond. Dit is de duurtste tot nu toe, maar eerlijk is eerlijk het ziet er puik uit, heerlijke douches met hard straal...leuke omgeving
zit inderdaad binnen de milieuzone, das niet zo handig..

Zeer aardige eigenaresse plus dochter, erg gezellig, eten wel wat aan de prijs vergeleken andere pubs
mooi, prima prijs (12 pond met electra), zeer vriendelijke en behulpzame eigenaresse. Op zondag geen helicopter of vliegtuig gezien
39 pond zonder electra (zou er niet meer zijn, maar was er wel) met 2 volwassenen en 2 kids is erg duur. Daarnaast sanitair met beestjes die van plafond vallen (wespen en andere) Toilet wat niet goed doorspoelt en douches met slappe straal...2x voorgelogen door personeel, dus niet erg vriendelijk, Oxford zelf erg leuk, dat maakte een hoop goed!
sfeerloos, niks te doen, slechte bediening, eten wel goed en betaalbaar... ok voor doorreis
zeer nette camping met douches zoals je ze in hotels vind. Echter 39 pond met korting vind ik erg veel geld voor een nachtje. Blijkt standaard prijs te zijn met 2 volwassenen en 2 kinderen bij de CCXC campings
Hele leuke plek, beetje mini-camping gevoel. Douche en toilet zeer schoon. Douche ruim en warm en prima straal, toilet ook erg netjes. Lopen naar kasteel "down hill" erg easy, terug best pittig. Prijs vonden wij prima! 22.50 pond met 220, douche, toilet, water en fijne pub met goed en betaalbaar eten is voor ons met gezin prima
prima plek en van 18:00 tot 09:00 gratis, overdag gratis in een woonwijk vlakbij gezet. Mooi uitzicht op de baai!
iedem vorige comment, voet 3.5 a 4 km dus aardige wandeling. Kan door weilanden (oprit uit rechtdoor) of via rivier (oprit uit linksaf en Broadway helemaal uitlopen en fietspad op door park langs rivier) de laatste vonden wij leuker .
prijs 25 pond met ticket, verder nette camping, niet echt bijzonder. Goed voor 1e en laatste stop.
Zeer vriendelijke beheerders, niks is te veel. Kano's (verhuur) erg leuk, daarnaast ook SUP verhuur en dat vonden de kids ook erg leuk! In de avond heerlijk gegeten bij het bijbehorende restaurant "de overkant"...sanitair erg schoon. Gestaan buiten natte seizoen en toen prima op de plaats! Beheerder is aan het denken aan oplossing voor campers in meer natte seizoen....
Prima plaats en heel leuk stadje. Veel mooie oude gebouwen. De CP is prima, we kregen meteen stroom via de buren, en stoelen plus tafel kon je ook nog kwijt buiten, dus helemaal goed. Veel meer hebben wij iig niet nodig om het leuk te hebben
Camperplaats zelf is idd erg schuin, met blokken krijg je je camper niet recht. Stadje vonden we voor een middag en een avond echt wel de moeite waard, de kerken zijn van buiten en binnen prachtig en stukje kasteel wat er nog staat is ook leuk. Tuin is leuk en uitzicht mooi, zeker ook de zonsondergang vanuit daar.
Prima plek, circus staat er nu naast dus nu even minder rustig :) Maar strand en centrum prima te lopen...leuk plekje voor een dag of misschien 2
2 nachten gestaan en 2x naar centrum heen weer gelopen met de kids. Flinke loop, maar zeker langs de kustlijn de moeite waard! Centrum leeft flink en is erg gezellig!! Vond het zelf wel vreemd dat op de CP geen toilet aanwezig is...maar ach wel stroom en Wifi en keuze of je zon / schaduw of beide wilt...niet alle plekken stroom idd
Prima plek, 2 nachten gestaan, leuk dorp!
Prima plek, douchen bij de camping er naast, zee op loopafstand en iedereen staat juist ruim. Hele eiland alle campings vol en hier gewoon plek. 2 nachten gestaan. Inderdaad ook prima als uitvalspunt om te fietsen op dit stuk eiland. Eventueel fietsen te huur op de camping voor 9 eu halve dag (heb ook 10 eu per uur gezien 🤤)
Prima plek inderdaad, Wildlands prima aan te lopen en het stuk oude dierentuin is erg grappig om doorheen te wandelen, daar is ook een gratis openbaar toilet overigens. Doet gemeente Emmen goed!
Prima plaats om het leuke centrum van Deventer te verkennen, pontje is ideaal en als het warm is een duik in de bedding van de IJssel...was erg druk op de camping nu met Hemelvaart, we hadden geen geweldig plekje, maar we waren al lang blij dat we er op konden en stroom hadden en hebben ons (pa + ma en 2 dochters van 10 en 14) prima vermaakt!!
Ik heb foto's toegevoegd, ik woon hier, dus niet hier gestaan, maar langs gefietst. Als ik zo'n camperplaats tegen zou komen met mooi uitzicht, rust centrum op loop/fietsafstand zou ik erg blij worden... (dit in tegenstelling tot de andere camperplaats in Spijkenisse) Weet niet of het scheef is, zag er recht uit, maar daar heb je stelblokken voor en water het goed af als het regent.
Sitecode: 20035
Erg netjes en schoon en idd erg vriendelijke eigenaren... wij hebben hier gestaan puur om met de color obstacle run mee te doen en daar in de buurt te zijn en achteraf een goede douche te kunnen nemen, maar dit is ook een mooie locatie om te fietsen en wandelen...gebied is erg mooi!
Prima voor een nachtje, centrum ziet er zeer gezellig uit!
Inderdaad envoudige, maar verrassend leuke camping, zeer vriendelijke gastheer. Coördinaten kloppen NIET, we belanden midden in de akkers (denkende dat het " wel daarachter zou zijn", blijkt aan de rand van het plaatsje te zijn. Kan me ook niet voorstellen dat het centrum 3km is. Zet in uw routeplanner de straat die bij de contactgegevens staat! (Avenue Henri Dunant, Albert)
Zeer mooie plek en inderdaad avond en nacht erg rustig. Overdag veel geronk van de bussen.
Prima voor een nachtje, maar ik vond het niet echt gezellig (we stonden ook alleen). Wel leuk natuurgebiedje om de hoek als je naar het zwembad loopt dan rechts het bruggetje over. In de avond daar herten gezien in het veld en een mooie zonsondergang achter de berg.
Zag er erg mooi en relaxt uit, helaas geen plek. Eigenaars waren wel erg vriendelijk. Als ik in de buurt ben ga ik het zeker nog eens proberen.
Zeer vriendelijke gastheer en dame. Mooie plek met uitzicht over de wijngaarden. Sanitair zeer schoon, douche 1 euro per persoon. Wijnproeverij was leuk en natuurlijk koopje wat :)
Camping op een mooie plek, vriendelijk ontvangst, gratis minigolfen en. zwembadkaartjes bij prijs inbegrepen. Dorpje stelt niet veel voor. Toiletgebouw vooraan goed schoon.
Plaats was NIET gratis meer, maar 5 EU per nacht. Controle en kentekennotatie door beheerders van de Office du Tourisme. Wel openbaar toilet wat er prima schoon uit zag. Plek vond ik zelf als surfer fantastisch, kon vanuit mijn camper de andere surfers zien en zelf ook het water op geweest. Verkeer overdag goed bereden, avond minder, nacht bijna niks. Bij Creperie Wifi, pw is "coteplage".
13/14 aug hier gestaan, keuze uit 2 plekken en kwamen aan rond 15:00... Je moet een beetje mazzel hebben. Ik vond het een prima plek, leuke uitkijk op bootjes. Je loopt zo Le Pouliguen in met een leuke haven en uiteindelijk een zeer net strand.
6/7 aug gestaan hier. Was zo vol dat we met een paar campers op het service stuk stonden. Weg was overdag druk, maar werd vroeg in de avond al stuk rustiger om in de nacht zo goed als geen verkeer te hebben. Mooie baai, leuk stuk wandelen langs de baai ... prima plek om te staan!
Prima Camping, 3 nachten gestaan (6/7/8/9 aug), lekker gefietst, strand dichtbij, Zwembad leuk voor de kids...
Erg mooie plek en ruimte genoeg voor veel campers. Inderdaad mooie omgeving om flink te wandelen of fietsen (geweest op 12/13 aug).
Hele mooie plaats en gratis, mooi uitzicht over een forel-vijver..even eromheen lopen en je zit in het dorpje met winkel..geweldig!
Sitecode: 22068
Vorig jaar per toeval op deze camping geraakt,erg leuk, mooi uitzicht op het kasteel,naar het centrum moet je wel goed ter been zijn,want dat is aardig steil omhoog. Sanitair prima
Leuke stad, relaxte plek, aan de rand van de hoofdstraat waar je zo in wandelt. Festival meegepakt en een dansvoorstelling in de turnhal waar je naast staat, was gezellig! Sanitair netjes, enige verbeterpunt is dat er wel een deksel mag op de chemisch toilet afvoer, e.e.a. stonk best wel.
Totaal in verbouwing - Er is helemaal niks behalve een bouwput...wel bord dat er 2 plekken zijn.
Afgelopen weekend gestaan, erg vriendelijk ontvangst, zeer netjes...hele mooie douche en toilet. De geitjes (en kippen) vonden de kids leuk. Het "relaxhok" met vuurtje is ook mooi,leuk in de avond als je nog wil kletsen buiten je camper met medecamperaars. Wifi ontvangst zeer goed en dus erg prettig. Eventueel een speeltoestel/trampoline voor de kids zou het helemaal af maken. Komen wel terug!
Wat een leuke plek is dit, eigenaren zeer aardig en zeer vriendelijk ontvangst...trampoline en Hongaarse Varkens werden zeer gewaardeerd door de kids... het is een mooi stukje natuur wat deze mensen er van gemaakt hebben. Stroom en Wifi aanwezig ...toilet was ook erg netjes ..prima!!
Vol verbazing op geklikt dat deze plek een 6.7 krijgt...ik vond dit de minste plek van heel onze vakantie voornamelijk door het lawaai van de snelweg.. slecht geslapen...plekken zijn idd ook krap.
Zeer vriendelijk ontvangst en erg aardige eigenaren...terrein is idd een soort mini-natuurgebied en er wordt aan alle kanten met de natuur gewerkt en hergebruikt, leuk om te zien...de Hongaarse varkens zijn geweldig :) Kids vinden het ook leuk hier, de trampoline staat niet stil...wat betreft de voorzieningen, voor ons zat! Heel helder wat er wel en niet is, echt een aanraderdus!!!