@RichnSue

Hymer Other Other
Integraal
Bezit

Sitecode: 20595

we zijn hier eind oktober, we houden van de plek vanwege het rustige en prachtige uitzicht op de zee. Zeker, zoals anderen al hebben gezegd, is het nogal gedateerd, maar de douches zijn schoon en warm. De eigenaren zijn vriendelijk en in het seizoen zou ik verwachten dat het restaurant populair is, maar nu zijn wij de enigen hier. Je kunt in de zee zwemmen, hoewel er enkele kiezelstenen zijn. Ten slotte begrijp ik de beoordelingen van anderen over overhangende bomen niet en we zijn 3,10 m en geen problemen

Dichtbij sportveld ruimte voor 8 campers maar wij zijn alleen, doordeweeks rustig, in het weekend niet zeker, 15 min lopen naar nette stad. Het water leek in oktober uitgeschakeld te zijn bij het servicepunt. Er zijn lichten en beveiligingskampeerders die de site in de gaten houden, dus hopelijk veilig.

Goede goedkope aire, hier met 3 anderen. Betaal met creditcard om binnen te komen, lijkt prima. Als u uw hond moet laten ontwormen/ahc. Ik raad Opal-dierenartsen aan, heel snel en vriendelijk?

Het was erg wind terwijl wij er waren en we eindigden op onze eigen . Goed voor een wandeling langs de kust en naar de stad. Diensten waren erg slecht en stonk, geen water aan. Betaalde 16 e voor 23 uur, wat duur is voor wat je krijgt, maar ik merkte wel dat het dezelfde prijs is op alle parkeermeters in de stad, dus denk dat dat redelijk is (er kwam ook een man langs om te controleren) Het is gewoon een dure stad en we zullen winnen ' ik ben niet terug

Goede tussenstop, bedankt?

gewoon een parkeerplaats, mensen dumpen wc-afval in de afvoer van grijs water in de vloer in plaats van 4 euro te betalen.

Hier in december, alles water geven en bouwwerkzaamheden aan de gang, dus best een tijdje vermijden

Verschrikkelijk in de winter, gewoon alle modder overal. Had geen zin om de oude waterkraan te gebruiken, we gingen verder. Waarschijnlijk heel leuk midden in de zomer

Hier op een besneeuwde novemberdag, alleen hier. Goed servicegebied en watervoorziening, elektrische aansluiting werkte. Het toiletgebouw was allemaal dicht, behalve de mindervalide, maar dat hadden we niet nodig. Prachtig uitzicht vanaf de camping en het stadje is leuk. We zouden hier graag weer komen bij warmer weer

Hier overnacht met een ander busje, denk dat je naar de camping naast de deur moet gaan, maar het was laat toen we aankwamen?

Aangekomen op 25 november na een lange rit om het voor de winter gesloten te vinden?

Hier 23 november en de plaats is gesloten voor de winter. We zijn naar een andere in de buurt van de supermarkt gegaan?

vond het hier leuk, bleef twee rustige nachten. Kom vroeg aan om een goede plek te krijgen, het servicegebied wordt goed gebruikt, maar alles ok. Goed vissen vanaf de steiger als je geluk hebt, ook mooi strand?

Sitecode: 19396

Deze plaats was goed voor ons omdat we een goedkope plek wilden om Porto op de fiets te bezoeken (volg gewoon de kust 7 mijl), het was slechts 15 euro zonder elektriciteit. De douches waren verdomd heet? Spring snel in en uit, het was de heetste douche die ik ooit heb gehad.

Hier op een zonnig weekend, 30 plus kampeerders allemaal opgesteld. Ik denk dat we de enige buitenlandse camper waren maar het was allemaal erg vriendelijk. Er wordt veel gevist, dus neem aas mee, ik heb het geprobeerd met een draaiende loure, maar geen geluk.

Hier vanavond, slechts één hier tot nu toe, vlakke harde ondergrond. Servicegebied goed en helemaal stil, boer heeft zijn tractor tegenover in een garage en gaf ons een glimlach

Kwam voor een nacht maar bleef 5, heerlijke plek als het niet winderig is. Het was slechts 6 euro zonder elektriciteit, wat geweldig is voor de locatie. Zoals anderen al hebben gezegd, vermijd het weekend indien mogelijk en u kunt uitzicht op de rivier krijgen. camper service gebied was ook goed

We verbleven er weer, de laatste keer was 11 jaar geleden en het is gewoon dezelfde eenvoudige plek, maar de locatie is geweldig. We stoppen de 6euro in de honesty box in een envelop met camper kenteken erop. Later op de avond kwam er een heer, bedankte ons en gaf een ontvangstbewijs. . Bedankt voor een goede tussenstop tot ziens op een dag?

Oude camping, gewoon naar binnen rijden en een plekje zoeken. Kom niet in de verleiding om in te checken bij wat lijkt op de receptie, want dat is een Covid-testsite 😷 dus vermijd dat stukje het beste zo veel mogelijk omdat je niet in de buurt wilt zijn van mensen die denken dat ze symptomen hebben 😬. Anders geweldige plek ondanks dat de oude faciliteiten erg vervallen zijn?

Het zag er goed uit en er stonden al aardig wat campers

alleen een servicegebied waar je 's nachts niet kunt parkeren, het servicegebied is bij de uitgang van het tankstation en vrij krap om te manoeuvreren, dus wees voorzichtig met grote campers. Geen sleutel nodig en allemaal heel goed. Bedankt Intermarche

Hier in oktober allemaal rustige, geweldige camping met de beste douches die we ooit op een camping hebben gehad, wifi werkte goed, winkel is goed en goed gevuld en het receptiemeisje sprak goed Engels en was vriendelijk. zal weer komen

gratis en officiële lucht, met afvoer en water. parkeerplaats voor ongeveer 20 campers en vanavond allemaal vol. Alles lijkt goed voor een bezoek aan de stad

zeer goede camping, 17 euro incl. elektrisch, mooie wandeling naar kust en strand dus aanrader?

Geen parkeergelegenheid hier 's nachts, politie zal u verder brengen

het is niet mogelijk om hier te overnachten

Kan hier nu niet stoppen

Zeer mooie plek, zeer schone en overvloedige faciliteiten, voldoende schaduw indien nodig. We hebben vaste bewoners ontmoet die er al 30 jaar zijn en erg blij waren, wilden dat we langer hadden kunnen blijven. Leuke stad in de buurt, best fietsen als je kunt, want je moet langs een aantal industriële eenheden gaan die niet leuk zijn om te voet te doen?

Vriendelijke eigenaren en geweldige prijs met elektriciteit, water en afvoer allemaal inbegrepen. Ik raad aan als je een tussenstop nodig hebt, je kunt zelfs gaan winkelen bij lidl naast de deur. we zullen op een dag terugkeren?

Goede vrije plek aan zee, we parkeerden aanvankelijk een beetje langs de weg zoals door anderen werd gesuggereerd, maar de politie ️ kwam en verplaatste iedereen die hier geparkeerd stond naar de stoffige parkeerplaats.

Goede gratis parkeerplaats om te bezoeken voor de dag met mooie wandeling door de tuinen naar de stad en het strand. We zouden niet overnachten, hoewel er een was die dat misschien wel had?

Het is oké, de prijs voor ons was € 15 per nacht, wat hoger lijkt dan anderen zeiden? op loopafstand van het strand of fietsen. Enige negatieve is echt een slechte geur uit de riolering, ik denk dat ze niet goed zijn gepluimd zonder een waterafscheider?

Geweldige winterstop, voor een nacht of twee 15 euro zonder elektriciteit. Dame bij de receptie zei dat we overal heen moesten gaan waar we wilden, maar later liet een stressvolle heer in een busje ons verhuizen omdat we in een elektriciteitsaansluiting waren, hoewel de camping half leeg was, misschien willen ze dat je de extra 3 euro betaalt? , we zouden het opnieuw bezoeken als we een stop van één nacht wilden. Hield niet zo van Lorette de mar omdat ze niet van honden lijken te houden, zelfs niet op een stukje gras

Nou, dat was leuk, de parkeerautomaat is alleen in het Spaans en ja ingewikkeld zoals anderen al hebben gezegd, maar op de een of andere manier slaagde ik erin om het autonummer in te voeren en 8 euro te betalen, dus hopelijk is dat het dan.

Deze plaats is een oude camping met gras en mooie plaatsen, helaas ligt het in de buurt van een hoofdweg, dus een beetje luidruchtig, maar eenmaal in de camper is het prima. We moesten ons aanmelden bij “Camping parking” dus we betaalden €15 all-in. Er staat momenteel een verlaten camper bij de ingang, ziet er niet goed uit.

De dame van de camping kwam naar buiten toen we aankwamen, keek naar onze Britse nummerplaat en zei nee kan niet binnenkomen: - (ook al was de plaats half leeg. Toen mocht er een Frans busje achter ons !! Als ik naar andere beoordelingen kijk, lijkt het erop dat deze dame mensen uit andere landen haat, dus vermijd het best?

Het is een stoffige onverharde lucht, maar slechts een korte wandeling naar het strand. Je kunt het beste de stad binnenkomen via D1118 als je kunt, want de rijstroken zijn erg smal en hobbelig?

Een goede parkeerlocatie, gemakkelijke wandeling naar het dorp. We besloten niet te blijven en de extra e10 te betalen aangezien er geen water of afvoer is, we gingen naar Gramat aire waar er gratis water is enz.

Te veel helling voor ons dus gingen we 10k verder naar Meuzac

Mooie rustige plek, ik werd een beetje ongerust toen ik het dorp in moest, ik moest toch langs een flink aantal 3,5t-limietborden gaan, hier toch. er zijn slechts passen voor 5 campers, maar 12 zijn hier verspreid over de parkeerplaats. Er is een afvoer en een kraan, maar we zullen niet vullen omdat we ons niet kunnen voorstellen dat het erg hygiënisch is, want het is de enige voor alles

mooie stad, goede lucht.

gewoon gestopt voor gratis tanken, geweldig? zou hier graag een nacht zijn gebleven. misschien volgende keer

We hadden een beetje moeite om de plaats te vinden, het is aan de linkerkant en gaat de stad uit, dus negeer het bord dat naar rechts wijst

leuke plek om te stoppen, maar gebruik geen water of afvoer als vreselijk 😝 De plaats was in het weekend erg vol, misschien wel 40 campers!

zag eruit als een goede plek, maar kon het niet krijgen, want het was "Complet" vol en de barrière zou nog niet veel ruimtes optillen, vermoedelijk vanwege Covid. Vervelend want we hadden een lange weg gereden

geweldige plek, mooie oude stad. zorg ervoor dat u bij de machine betaalt, want ze controleren

het is oké, maar de andere aire in de buurt is veel beter

ja, je kunt gratis water en afval krijgen als er geen auto's in de weg staan. Kon niet blijven overnachten omdat er in het kleine gebied auto's geparkeerd stonden en het bord dat gereserveerd was voor campers is overschilderd, dus ik denk dat we niet langer welkom zijn.

Geweldige plek, meestal glooiend tenzij je er een krijgt aan de rand van de klif die we geluk hadden. Fantastisch uitzicht en mooie wandelingen langs het kustpad, sommige gaan zwemmen als het tij is

Leuke populaire plek zelfs eind oktober, maar voldoende ruimte, rustig en donker 's nachts. Info bord zegt max. Verblijf 24 uur

Geweldige ligging nabij de groene fietsroute naar Dinard of Dinan, gratis water en afvoer. Zeven kampeerders hier gisteravond, een beetje lawaai van komen en gaan naar de prullenbakken maar geen probleem. Bakkerij op de weg is ook goed

Een andere camper hier vanavond, heel rustig plekje. De toegangsweg is smal en ja de bomen staan wat laag maar geen problemen

Hier aangekomen na het lezen van goede recensies, maar het lijkt erop dat ik vannacht met één oog open slaap en luister naar ongewone geluiden. De kermis of zigeuners staan vandaag op de helft van de plaats en er zijn oude auto's en wat eruit ziet als verlaten bestelwagens. Ach ja, te laat op de dag om verder te gaan, dus vingers gekruist.

Geen water of afvoer, geen probleem voor ons vanavond, populaire plek voor honden-uitlaters en fietsers (route aangrenzend). Lijkt een zeer rustige en mooie plek aan de rand van het dorp en de wijngaard en kijk uit om morgen te fietsen

Geweldige locatie, voelt veilig, geen problemen, we liepen naar Venetië met onze hond. Ja, het is duur, maar alles is hier maar de moeite waard, we hebben uiteindelijk 48 uur betaald

Hier aangekomen op een zaterdag in oktober, het is een klein parkeerterrein voor ongeveer 25 auto's, niet zoals het op foto's verscheen, het was volledig vol, dus de verspilde reis kon niet stoppen 😬

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Ik woon lokaal en hoewel je hier een goede nacht zou moeten hebben, is de stop bij Appledore veel beter

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

We leven in Appledore en houden ervan bezoekers hier te zien stoppen. Maak een wandeling langs Irsha Street en Market Street, geniet van wat fish-chips en relax in een pub 😊 ** Toptip volg geen satelliet op de Staddon-weg, want deze wordt erg smal, maar ga rechtdoor de heuvel af **

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Goed eten in de pub, had een goede nachtrust. een andere camper hier