@Richodl
- DETLEFFS TREND T6717
- 2017
idd mooie plek met wandelmogelijkheden restaurant is niet open s'avonds nog geen stroom
Nu nog bezig met de voorbereiding voor het seizoen; plekken ingezaaid , restaurant en supermercado dicht werd ook direct gemeld zelf even kjjken naar een plem voordat je inschrijft De vele vaste plaatsen maken het waf armoedig Sanitair kan wat onderhoud gebruiken Brood kan je bestellen
tot 1 juni weg naar de canon de anisclo dicht mooie grote vlakke schaduwplaatsen lekker gegeten vriendelijk personeel lekker afkoelen in de waterval en prima honden uitlaten buiten de camping bijv over de brug links
Vriendelijk en behulpzaam ontvangen Weg werd aan gewerkt toen wij vertrokken. Sanitair mooi honden uitlaten makkelijk buiten de camping
Zoals eerder vermeld heel schuine plaatsen. eenvoudige functioneel sanitair bij de camperplaatsen Honden uitlaten langs de receptie buiten de camping naar beneden of overkant van de weg links af over de parkeerplaats een smal pad
Mooi camping, vlakke plaatsen, voldoende schaduw, lekker zwembad om af te koelen. Vlakbij dorp en voldoende mogeljjkheid honden uit te laten
Camping gesloten

Vriendelijke ontvangst Luxe sanitair Wandelen vanaf de camping mogelijk Mooi omgeving
Hurktoilet en 1 douche is weinig maar het is schoon. Zwemmen in het meer mogelijk Langs de doorgaande weg
Heel rustig Weinig last van de weg Water en elektra functioneren prima Makkelijk om de hond uit te laten
Mooie kleine camping. Gastvrij. Leuk restaurant. Leuke speelplaats bij de beek voor kinderen.
Prachtige rustige camping. Zwembad, mooi sanitair. Heel mooi gebied.
Heerlijke rustige camping. Leuke plaatsen tussen de olijvenbomen. Camping direct aan de kust. Hondvriendelijk. Naast de camping eindigt dorp en kan je de hond uitlaten. Prijs is redelijk hoog voor de camping maar locatie is heel mooi direct aan de promenade. Eetgelegengeden op loopafstand. Strand direct buiten de camping om te zwemmen.Hond toegestaan