@Rick-Hirs
- Adria Coral 660 SL
- 2014
Een fijne boerencamping met drie grote velden. Bijzonder strategische ligging in de te fietsen driehoek Medemblik-Enkhuizen- Hoorn. Prachtige polders. Makkelijke vriendelijke campinghoudster. Restaurant en supermarkt op loop/fietsafstand. Sanitair zeer schoon, maar bij volle bezetting te weinig ( 3 douches; 3 toiletten). Camping door alles uitstekende aanrader. De drie stadjes zijn parels om te bezoeken. Haventjes; terrasjes; winkels enz enz.
Doorreiscamping voor de meeste mensen. Dorpje van huizen waar niets te doen is. Langs saaie fietsroute naast kanaal rond de 25 km naar Tonnerre, alwaar ook weinig te beleven. Sanitair prima en schoon. Vriendelijke bejegening aan de receptie en zelf plek uitzoeken. Hond prima uit te laten. We gebruiken de camping als doorreis, maar sommigen mensen staan daar weken met de caravan (en beschikken dan over een auto voor tochtjes in de omgeving).
Zeer mooie rustige camping. Schoon sanitair. Vriendelijke ontvangt en je kunt zelf plek uitzoeken. Dorpje op loop/fietsafstand. Altijd twee prima restaurants open. Grote nieuwe Intermarché aan de andere kant van het dorp. Prachtig uitzicht op Dordogne met witte zwanen. Bergerac op 25 km afstand is te bereiken via prachtig fietspad langs de Dordogne. Gemeentezwembad achter de camping gratis voor kampeerders. Helaas is dat maar 3 dagen p.w. open.
Of er veel in de omgeving te beleven is weten we niet, maar als doorreis camping is deze meer dan geschikt. Het melden bij de receptie ging vlot. Een korte uitleg over alles, betalen en klaar. Er hoefden geen formulieren ingevuld te worden en we mochten zelf een plaats uitzoeken. Prachtige schaduwrijke plaatsen met voldoende privacy. Het sanitair zag er keurig uit, maar was te gedateerd. We waren € 21 kwijt. Hond was gratis. Aanrader.
Zeer vriendelijk ontvangst in de meest chique camping receptie die we ooit zagen: een prachtig gerestaureerd kasteel. Maar waar veel geld is uitgegeven aan het kasteel is dit kennelijk beknibbeld op de camping. Sanitair is zeer eenvoudig en ondergebracht in een oude schuur. Als je niet op acceptabele afstand van de walstroom staat, helpt alleen een zeer lange kabel. De afstanden zijn veel te groot tussen camper en stroompaal hier en daar.
Camping kennelijk definities gesloten. Svp verwijderen uit de app. voor niets hier heen gereden.
Mooie camping met zeer vriendelijke eigenaren. Dieppe, 8 km afstand en makkelijk per fietspad bereikbaar, zeer de moeite van bezoek waard. Sanitair zeer eenvoudig. Dagelijks bezoek van een food-truck.
Kleine camping. Ontvangst vriendelijk. Sanitair eenvoudig en niet schoon. In dorp is werkelijk niets te beleven. Zelfs voor treinliefhebbers, zoals ik, is het verblijf op deze camping qua rust ronduit dramatisch. Vanaf 05.15 uur begint het. Sneltreinen, goederentreinen, lokale boemel en de TGV denderen hier voorbij. Soms 5 in een kwartier. Ieder gesprek op de camping is dan werkelijk onmogelijk.
Top app

Prachtige schaduwrijke camping gelegen aan een mooie brede rivier. Staanplaatsen onder eeuwenoude bomen. Mooi, zeer schoon meubilair. Zwembad en speelplaats voor kinderen op nog geen 100 meter afstand. Dorp met middeleeuwse stadsmuur restanten op loopafstand. Grote supermarkt in dorp op fietsafstand.
Mooie aan rivier gelegen schaduwrijke camping met vriendelijke Nederlands sprekende eigenaren. Sanitair zeer schoon. Prachtige wandelmogelijkheden in bossen bij camping. Recreatief fietsen door hellingen niet mogelijk. Plekken langs rivier niet groot en dicht tegen elkaar aan. Winkeltje aanwezig en prima snackbar.
Vriendelijke beheerder. De camping is schaduwrijk en voorzien van grote plaatsen, maar in duidelijke staat van verval. Kapotte elektriciteitspunten (gevaarlijk voor kinderen); kapotte verhuur bungalows; kinderspeeltuintje van niks enz. Fietsen en wandelen langs kanaal is saai. In Tonnerre weinig te beleven. Wel goede supermarkt. Toiletgebouw had veel schoner gekund.
We komen hier in voor-, en najaar. Vriendelijke ontvangst en schoon zeer luxe sanitair met vloerverwarming. Fietsen en wandelen in omliggende bossen is top. Het gezellige Putten op kwartier fietsen afstand. Overdekte fietsenstalling met oplaad mogelijkheid voor elektrische fietsen.
Prachtige rustige camping aan de oever van de Dordogne. Ideaal voor wandelaars, fietsers en vissers. Gratis gemeente openlucht zwembad tegenover de camping. Vriendelijke beheerder. Zeer schoon en modern sanitair. Bezoek aan Lalinde zeker de moeite waard. Supermarkt en restaurants op loop afstand. Meerdere keren reeds geweest.
Gemeente camping met 6 plaatsen voor campers. Terrein zeer slecht onderhouden. Veel seizoen caravans. Toiletten ronduit smerig. Vieze douches en vuile toiletten. 1 nacht gestaan en snel weer weg.
Prima rustige camping. Mooi terrein, met keurig afgebakende vakken. Geweldige fietsroutes in omgeving en Den Helder op enige kilometers afstand. Sanitair gedateerd, doch functioneel. Kosten per dag voor hond € 3,50 te duur, immers hond gebruikt niets.
Meer dan uitstekende camping. Voldoet aan alles wat een camperaar wil. Rust door kleinschaligheid. Super schoon luxe sanitair. Bijzonder vriendelijke eigenaren. Camping ligt pal tegen prachtig groot bos. Ideaal voor wandelingen. Leuke fietstochten in de omgeving mogelijk naar dorpen, zoals Gemert met diverse restaurants. Helmond op 12 km. Keuze tussen open veld en schaduw plaatsen. Aanrader!
Sitecode: 20678
We zijn al meerdere malen op deze mooie mini-camping geweest, maar de camping blijft trekken. Smetteloos sanitair; buitengewoon vriendelijke eigenaren die er alles aan doen de gasten het naar de zin te maken; geweldige wandel-, en fietsmogelijkheden; weldadige rust op de camping; interessante omgeving met veel geschiedenis. Kortom, een must voor de mini-camping kampeerders.
Een camping waarnaar we allemaal op zoek zijn. Vriendelijke ontvangt door Nederlandse eigenaren. Top terrein met super grote plaatsen. 1e klas sanitair, klein winkeltje en restaurantje met heerlijk eten. Prachtige boswandelingen mogelijk gelijk vanaf terrein. En de rust is onbeschrijfelijk. Hier komen we terug. Top aanrader.
Vriendelijke beheerder. Schoon sanitair. Douche is gemeenschappelijke ruimte afgescheiden met douchegordijn met geld-automaat op afstand. Camping is open parkeerterrein 2 meter naast drukke weg. Wel stroompaaltje. Raar om voor de meegenomen hond te moeten betalen terwijl je op parkeerterrein staat. Alleen geschikt als doortrek camping.
Groot grasveld. Sanitair al 30 jaar geleden gedateerd. Dit kan echt tegenwoordig niet meer. Pappenheim saai dorp op oude ruïne na. Verder nul te beleven. We waren € 21,50 per dag kwijt (met hond en elektra geen WiFi). Voor zo’n camping in na seizoen. Afrader.
De camping ligt mooi tussen de heuvels nabij het schilderachtige dorp ( 5 minuten loopafstand). Sanitair schoon maar sterk gedateerd. Ongeschikt voor grotere en hogere campers ivm smalle inrit en oude spoorbrug die over camping loopt. Eerst checken of camping vol is, want beneden kan moeilijk gedraaid worden. Campingrestaurant duurder dan bij vergelijkbare maaltijden in professionele restaurant.
Dit is een camping waarnaar we allemaal op zoek zijn. Spotgoedkoop; zeer schone wasgelegenheid; prachtig terrein; goed beveiligd. In het dorpje Lézinnes 2 bakkers en net buiten het dorp richting de aardige stad Tonnerre op 1,3 km van de camping een zeer mooie goede pizzeria genaamd “Le Grinotin”. Zeer goed eten en ook mogelijkheid pizza’s af te halen. Onze 5e keer op de camping. En niet de laatste
Een camping die een dikke 10 verdient. Totaal zijn er 8 grote plekken beschikbaar. Hierdoor is er sprake van een kleinschalige en gezellige camping. De toiletgroep is om door een ringetje te halen. De Nederlandse eigenaren zijn zeer vriendelijk en gasten kunnen gebruik maken van hun eigen verwarmde vrij grote zwembad. De omgeving is mooi en vlak. Zeker voor de wat oudere fietsers een voordeel.
Prachtige camperplaats. Terrein niet bewaakt. Ligt net buiten een oude verlaten camping waar ook het "sanitair" is. Toiletten onbeschrijfelijk smerig en kapot en douches niet meer in gebruik. Alleen elektra dus aanwezig. Beheerder kwam na enige uren eens kijken. Toen bleek dat er geen andere voorzieningen waren, hebben we de boel ingepakt. Dus alleen geschikt voor campers die alles aan boord hebben.