@Rick-brandenbarg
Lid van Campercontact sinds 2020
Plek is om een nacht te staan en even te wandelen in het nabijgelegen bos. De rest is overlast jongeren zoals al is gezegd en het zijn er Savonds veel heel veel...
Prima plek om staan alle voorzieningen aanwezig. Speciaal is het niet.
Plek bij een klein dorpje. Dat is leuk maar dat is het dan ook. Plekken zijn officieel geen camperplekken meer ze verwijzen je naar de overkant ver weg van stroom als je die nodig mocht hebben. Veel auto verkeer die komt en gaat. Vlak langs de snel weg erg gehorig. Dus nee zeker geen 10,9 of 8 als je kijkt wat er ver nog is aan mooie plekken.
Prima CP. Veel mogelijkheden om ergens naar toe te gaan. Alle voorzieningen wel ge dat hem erom heen maar daar hebben we ons niet aan gestoord.
Nou we kijken er iets anders na. Een plek zonder voorzieningen in niet erg maar het is wel zo. Verder een stijle opgang naar de plek. Mooi uitzicht. Echter als je eten wilt buiten dan mag je wel een hordeur om je heen bouwen. Nog nooit zo veel vliegen gezien enorm en maar meppen in de camper. Slapen ging daarna weer om de volgende dag snel weer verder te gaan. Wel binnen ontbijt gedaan.
CP met voorzieningen maar dat is het dan ook. Wat een gekker plek aan een drukke (parkeer)weg. Wij zijn door gereden 17 km verderop is waar voor het Zelfde geld!
Aangekomen inchecken binnen gaat vrij eenvoudig met bankpas. Keuze menu.. Plaats wordt aangewezen. Niet oké dan kijkt eigenaar naar wensen. Plekken zijn ruim vlak en goede voorziening zoals douche en wasmachine. Eten kan in de buurt. Bijna een camping. Wel is het druk en lawaaierig en rumoerig dat is wel minder veel auto verkeer en motoren. Over naastbijgelegen weg. Wandelen en fietsen oké.
Een dikke 8 want waar vind je nu een zwembad bij een camperplek. Aardige mensen die de zaakjes netjes op orde hebben. Mooi uitzicht en een lekkere rustige plek of je nou naar Lourdes wil of niet.
Het is een hele mooi plek. Gratis staan is dan mooi wel is vlak staan lastig en blokken niet altijd toekijkend. Kabelbaan en trein de bergen in. Kop koffie en stokbrood ook op loop afstand. Mooi locatie om te staan. 5€ voor lozen en water is wel oké als je weet dat je gratis staat.
Mooie plek. Wij betaalde voor een nacht 8 euro!! Dit doorgegeven aan Campercontact maar niet geaccepteerd. Met stroom dus all-in €12,40 het is dat je het weet. Plek is mooi maar ook hier weer, wel becijferen naar waarde vergeleken met ander plekken. Mooie wandel routes en als je een goeie fietser bent moet je eens met de MTB een rond maken.. klimmetjes 30 +% kan er erg stormen en heet zijn.
Een hele rustige plek. Electra lange kabel nodig alle voorziening zijn er. Toch heb ik ook een groot minpunt en dat zijn de vliegen die volop de paarden zitten. Buiten dat het voor de paarden niet goed eruit zit en zeer onverzorgd lijkt heb je er vooral S’avonds erg veel last van. Het lijkt erop dat de eigenaren het allemaal een beetje laat gebreuren ook wat betreft de aandacht voor CP
Alles zeer netjes gemaaid alles aan kan en zo strak en netjes maar het is verre van een CP. Zelfs een nacht slapen geeft raar idee. Kans gemist van de ruimte is er voldoende maar daar kan je niet staan alleen op de kleine rotonde die naar mijn idee veel te smal is. Ook weg langers heen veel auto verkeer. Dus door gereden...
Deze plek heeft geen stroom maar verder oké. Zelf vind ik het geen mooie plek op een doorgaande parkeerplaats en op de CP stonden op dat moment vrachtwagens niet meer al een 6 ivm plek
Een 8 omdat het een waanzinnige plek is met beperkte voorzieningen maar dat mag je dan even helemaal niks schelen. Je moet overigens wel een stevig karretje hebben want het is een beetje stijl
Prima CP om rond te kijken. Lang snoer voor electra nodig minimaal 50 met al je ook een beetje beschut wil staat. Dat is dus duidelijk een minpunt. Verder oké
Maak het verschil zou ik zeggen. Oordeel naar objectiviteit . Locatie is mooi, voorzieningen aanwezig. Dit als geen wc of douche nodig hebt. Het is geen camping! Dus douche en wc wel een BBQ die in een tuinhuis staat die je mogelijk kan gebruiken. Geen winkels in de buurt en fietsen is lekker maar dan wel als je een electrische hebt of net als ik redelijk wat conditie( racefiets).
Ja wat zal ik zeggen.. plaatsen krap maar wel oké als je naar het strand en zon wilt. Sanitair abominabel slecht en in compleet verval. Waterpunt doet het niet dus bijvullen middels gieter? Stroompunten niet goed voor elkaar. Dus als je kijkt naar wat ze zeggen dat ze hebben klopt het niet. Conclusie lekker naar het strand plek oké maar voorziening zeer slecht
Meer is het niet waard dan parkeren en een stukkie naar het strand. Je kan slapen hier maar voor de rest een troosteloze plek.( en gratis een snurkende Fransman naast ons)
Mooie plekken. Geldautomaat doet het niet dat is niet erg want kost dan ff niks. Wel jammer want dan ook geen water en niet lossen toilet.. prijzen zijn wel hoog voor waren en lozen toilet. En dan de geld automaat 15 cm boven loospunt toilet. Moet op mijn knieën gaat zitten anders zie je niks
Prima plak om te staan bomen om je heen en lekker rustig. Elektra en staan met de camper niks mis mee. €16,50 op bijveld is redelijke prijs
De plekken zijn goed verzorgd. Is net open na een grote verbouwing en deel aanleg.. alles in orde dus maar de prijs is erg buitensporig duur. Twee nachten voor € 62,90. Noem dit dan geen camperplaats maar een camping
We komen er voor!!!?? De zee, en dat is altijd oké.. we konden douchen op de camping waar je dan wel 5 euro voor betaald... maar ach wat maakt het uit camperaars hebben geld zat🤪.. wel een hele aardige man bij de balie.. maar ja die verdient ook lekker brede lach op zijn gezicht..
Een prima plek om even te staan.. al wel vaker gezegd dat beoordelingen soms erg uiteenlopen.. tussen 8en10? Nee...douche zijn wel schoon maar volgens mij tweedehands ruikt de nicotine van de bouwkeet nog.. plek oké stroom oké eigenaar prima... maar kom op mensen ik kan plekken bedenken die niet aan de snelweg staan en ook niet bij grote masten van Electra en dan het douchegordijn bah uit de tijd!
Prima plek aan het water alle voorzieningen aanwezig douche, wc. WiFi gratis maar dat is wel erg wankeling en langzaam😁