@Rick-van-Gastel
- 2014
rustig alles aanwezig. het museum in het dorp is in april pas open.net zoals meerdere dingen. jammer prachtige vestingsstad
Sitecode: 20316
wij zijn doorgereden..wat een rommeltje. alleen een grote schuur.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
veel te duur. 5€ is genoeg s nachts sta je alleen iedereen gaat weg
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
van richting Brussel Bouillon gereden naar deze cp. let op....niet de rotonde linksaf. maar rechtdoor 20 meter na de rotonde de b weg oprijden.zo kun je oversteken naar de c.p.
Leuke camperplaats maar doordat er van alles parkeert, kleine busjes, auto's, caravans is het soms wild west qua parkeren. Politie stuurt regelmatig foute voertuigen weg, maar een half uur later komen er weer nieuwe foute voertuigen. De mensen zonder toilet en voorzieningen plassen en poepen simpelweg ergens achter d'r camper. Waarom maakt de Gemeente er geen fatsoendelijke camperplaats van met voorzieningen en echt alleen voor campers 21
markt op vrijdagochtend
donderdag markt water werkt wel ...al staat er op een geschreven briefje dat het niet werkt . misschien een bewoner die geen parkeerders wil. zwembad met sauna tegenover.
2 foto's toegevoegd · ongeveer 2 jaar geleden

Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 jaar geleden

groot terrein. waterkraantje in het parkje tegenover naast supermarkt. lekker levendig en s nachts rust. supermarkt heeft groot assortiment glutenvrije producten en bier