@Ricky
Lid van Campercontact sinds 2020
- 2006
Erg vriendelijke ontvangst bij de receptie, erg behulpzaam. Geweldige plek, midden in de natuur. Ideaal startpunt voor mooie wandelingen en fietstochten met een hond. Super sanitair, zeker een plaats om terug te keren!
De camperplaats ligt in een mooie omgeving. De prijs is hoog, zeker omdat het stroom en de douche er bovenop komt. Sanitair was keurig, maar word ook gebruikt door mensen van buiten af. De camperplaats straalt geen gezelligheid uit.
Heerlijke rustige plek. In een hele mooie omgeving. De camperplek is keurig! Alles wat nodig is is er. Ontzettend aardige en behulpzame eigenaren. En heerlijke eigen gemaakte producten 👍. Wij komen terug! J
Super camperplaats. Ontzettend netjes en schoon! Hele aardige beheerders met hart voor de zaak! Wij hebben hier 4 nachten met veel plezier gestaan . Ook een bootje gehuurd vanaf de jachthaven. Mooie fietsroutes vanaf de camperplaats. Zeker een plaats om terug te komen! ( wij zijn de treinen gewend😁)
Hele mooie camperplaats! Voorzien van alle gemakken! Hele aardige ontvangst, en goed onderhouden voorzieningen! Zeker een aanrader!
Wat een knusse gezellige camping. Afgelopen dagen hebben we hier genoten van de prettige sfeer. Erg gastvrij, mooie omgeving, en een heerlijk ontbijt (echt een aanrader) geserveerd. Zeker voor herhaling vatbaar!
Mooie camperplaats! Ondanks dat het vol is en relatief weinig sanitair aanwezig is, ziet het er keurig uit! De weekenden zijn erg druk en meestal vol, maar je kan ook reserveren. De rijen voor hebben weinig schaduw, maar een geweldig uitzicht!
Mooie plek! Aardig onthaal, jammer dat de prijs info niet klopt. De prijs is 6 euro p.p. + 2 euro p.p belasting. Toilet en douche zijn geweldig (onder het Sportcentrum even klimmen) Maar de verzorging voor afvoer en toevoer van water afval ed. Is erg primitief. Weinig schaduw en heeel veel muggen en vliegen! Het was wel erg warm toen wij er waren (34graden)
Aardige beheerders, leuke kleinschalige camping. Echter...... de prijzen op deze site kennen ze niet! Wij hebben voor 2 dagen 56,50 betaald. Voor een hond 3,50 p.n. En voor stroom en aansluiting 9.00 euro.
Mooie ‘groene’ camping. Aardige beheerders. De prijs viel wel tegen. Weliswaar is het pinksteren, maar voor de stroom 2 dagen 7 euro + 2 euro aansluitkosten?? Vind ik erg veel. Geen schotel geen verwarming. Voor een hond 3,50 per nacht. De prijs op de app kennen ze niet (17,50)