@Ridien
- Roller Team Livingstone 2
- 2013
- Buscamper
Prachtige camperplaats met mooi en veel goed onderhouden groen rond je plaats. Zeer schoon sanitair en vriendelijke eigenaren. Dikke pluim voor de maaltijden die zelfs aan de camper bezorgd worden! Leuke fietsroutes in de omgeving. Borger met veel winkels op loopafstand. Aanrader!
De planning was 2 dagen , het werd meer dan 'n week! Heerlijk rustige en vooral schone camping. Dikke pluim voor Claudia!
Aardige plaatsen voor de camper , maar sanitair sterk verouderd en niet bepaald zuiver. Prijzig.
Wat hebben wij genoten van deze fijne camperplaats met al zijn voorzieningen en 'n heel vriendelijke eigenaar! In 1 woord: Geweldig! Mochten we weer in de buurt zijn komen we zeker terug!
Allemaal leuk en aardig , maar dit is de zoveelste keer dat de prijs totaal niet klopt! €19 met NKC kaart en betaal nu €33 omdat het hoogseizoen is. Klopt, maar als je op de app afgaat is dit grote misleiding!
Prijsopgaaf klopt helemaal niet! Wij betaalden voor 1 nacht , camper met 2 personen €40.98 !!!!! Maar dan sta je daar, heel afgelegen, dan moet je wat...... Kortom, voor reizigers NIET aan te bevelen.
Wij hebben hier 2 nachten gestaan. Alles piekfijn in orde! Mooi sanitair, leuke bar, lekker gegeten. Kortom, toppie! Dikke pluim vor Arne! Als we nog eens in de buurt zijn weten we je te vinden!
Mooi gebied, maar in the middle of..... Dus zorg dat je je etenswaren bij hebt! 1 nachtje camper ,2 pers en (beperkt)stroom. €22.
Vriendelijke eigenaar, schoon sanitair, leuke plaatsen tussen de fruitboompjes, faire prijs voor al het goeds! Zeker 'n adres om nog eens terug te komen!
Prima camping met goed sanitair, vriendelijke receptie, leuke omgeving enz. Alleen al die camperaars met hun honden...... Af en toe net 'n hondenasiel.
Sluit mij helemaal aan bij de vorige review. En wat de mensen zeggen over willekeur van campers parkeren.......... De grootste campers menen dat ze ook de meeste plaats rondom hun camper voor hun eigen mogen innemen! Beetje socialer zou best mogen!
Netjes en zeer schoon sanitair. Vriendelijke ontvangst. TIP: vul straatnaam volledig in en kijk op je navigatie waar hij je naar toe stuurt! Eigenlijk ook zo'n straat met zelfde naam midden in oude centrum( smal).
€35.80 betaald per nacht! Groot prijsverschil met wat NKC aangeeft. Prijs niet waard.
Wij hebben er begin augustus met 30gr + heerlijk op 'n schaduwrijke plaats gestaan. Vriendelijke mensen, schoon sanitair, gratis gebruik zwembad. En dat allemaal voor 'n klein prijsje.! Geweldig!
Was het paasweekeinde voor het eerst echt open, dus alles nieuw! Men heeft het daar goed voor elkaar! Zeer ruime plaatsen en goede faciliteiten. Vriendelijke eigenaren. Zeer zeker een aanrader!!!