@Riemens
Juni 2026
Een mooie camperplaats en heel leuk dat je hier ook kan deelnemen aan midget golf, discus golf en nog andere activiteiten. Wij hebben een fantastische middag gehad met deze spellen. Kortom een aanrader, deze plek. Alles is netjes georganiseerd. Je kunt zelfs koude drankjes uit de koelkast halen en kunt het geld in een potje achterlaten.
Mei 2026
Heerlijk rustige plek. Wij stonden helemaal alleen.
Deze plek is echt een aanrader. Je bezoekt een schitterende tuin van een schitterende familie, die alles voor je doen om het zo aangenaam mogelijk te maken. Wij hebben genoten van een kampvuur en muziek. Kortom .... boeken maar
camping is inmiddels permanent gesloten, maar we mochten er toch nachtje staan, helemaal top.
2021
niet meer in gebruik. hier direct naast is wel een campingcard.com wel betaald maar heel netjes
wel toilet legen . water werkt niet 2 euromunt komt steeds er weer uit
verboden voor campers!
Heel leuk ontvangst. Rustig. Mooi winkeltje, voorzieningen goed; ook voor kinderen. Prachtig meer waar je omheen kunt wandelen. Staat nu bij ons als favoriet in de lijst.
2020
Mix parking, overdag last van naastgelegen weg, maar in de nacht rustig. Dicht bij centrum. Mooie stad.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 6 jaar geleden