@RienW
Lid van Campercontact sinds 2020
- 2020
- Adria Compact SL
- 2009
Gezellige camping. Veel Nederlanders. Nieuw toiletgebouw. Terras met wijntje of biertje voor 1 €, glas fris 0,50 €. Lekker zwembad om af te koelen. Wij doen mee met de 10 daagse fietstocht (elke dag bijpraten op terras met 1e consumptie gratis, excursie bij de wijnboer, picknick, barbecue, enz.). Alles prima. Ook voor de jeugd is er veel te doen met paarden, ezel, geiten, kippen, enz. Hier kan alles.
Prima camping. Goed sanitair. Goed fietsen naar Weymouth en eiland van Portland.
Prima camping. Groot veld als je geen stroom nodig hebt. Wij stonden aan de rand van het veld met stroom. Rechts van de ingang hele grote plaatsen met stroom. Sanitair ook prima. Vriendelijk personeel. Mooi wandel en fietsgebied. Wij betaalden voor 2 nachten 64 pond
Prima plaats. Verharde ondergrond. Sanitair ook goed. Vriendelijke ontvangst. Wij boekten een avond tevoren via de website voor 2 nachten; 54 pond.
Mooie camping. Vlak bij A35. Toiletten prima. Wij betaalden 35 pond (met elektra). Mooi fietsen naar Poole.
Prachtige camping met modern, mooi sanitair. Vriendelijke ontvangst. Grote velden die vrij blijven van kampeerders, dus ruim opgezet. Je kunt er mooie wandelingen maken naar zee Dismouth of de ezelopvang.
Camping Hellesveor Holidays ziet er keurig uit. Ook het sanitair. De renovatie van de camping is nagenoeg af. Van de camping is het ruim 1 km naar het South West Coast Path en vanaf dat punt nog geen 2 km naar het strand van St. Ives.
Mooie Camping. Sanitair prima. Naar Salisbury is het ca. 3 km wandelen. Naar Old Sarum ongeveer 1,5 km.
Mooie camping. Sanitair wat minder, maar schoon. Mooi wandelen en/of fietsen naar centrum van Bath, ca. 3 km. Naar Bristol ca. 25 km fietsen over een oude spoorlijn.
Mooie camping. Prachtig uitzicht. Goed sanitair. Wij bleven 2 nachten en betaalden € 41,11 per nacht. Fijn wandelen door de natuur. Vanaf de camping naar St. Agnes, maar ook over het South West Coast Path naar de stranden van Chapel Porth Beach en Porthtowan Beach.
Mooi uitzicht over Barnstaple en omgeving. Flinke klim met fiets over het weggetje naar Barnstaple, maar zeker elektrisch te doen. Sanitair is wat verouderd.
Sitecode: 72075
Mooie camping. Veel wandelmogelijkheden. Prima sanitair. Wij betaalden €41,11 voor een nacht.
Mooie camping. Meeste plaatsen vlak. Goed te wandelen naar het strand van Bute (20 minuten). Leuk om te zien. Van achteruitgang camping in 10 minuten op de cliff bij de zee. Goed sanitair.
Wij kregen een mooi horizontaal plaatsje op het veld beneden bij de toiletten. Op de elektrische fietsen naar Porlock. Fietsen bij het bezoekerscentrum achtergelaten en wandelkaart meegekregen. Mooie rondwandeling naar Porlock Weird gemaakt. Gezellige haven. Sanitair wat verouderd maar op zich prima. Mooie stek in Exmoor National Park met veel wandelpaden.