@Rien_en_Annie

Fiat
Buscamper
Bezit

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Prima camping boor een paar dagen of als doorreis camping. Mooie grote plaatsen en voldoende sanitair wat gewoon okay is. ligging is geweldig, bosrijke plaatsen en een prima restaurant op 5 minuten lopen. Begrijp echt niet wat er mis is met deze camping.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Prima plek voor een paar nachten. Prachtig uitzicht over het Como meer waar je ook direct aan staat. Dit is een echt wind surf etc. paradijs. ook het restaurant is prima, je kunt er lekker eten en heerlijk biertje doen. Enige is het sanitair, dit is wel echt verouderd en is aan vervanging toe.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

ideale plek om te overnachten als je een vroege overtocht hebt. verder niet echt bijzonder maar voor een nacht prima. was tijdens ons bezoek erg druk.

Groene camping op een mooi locatie. Wel een beetje sombere en donkere deze tijd van het jaar. Sanitair ziet er perfect uit en is zeer netjes en schoon. Vind de prijs aan de hoge kant voor deze camping, €32.- per nacht voor camper, twee personen met stroom.

Camping ligt op een perfecte plek, pal aan de brug naar het stadje met een leuk strandje aan de Tarn. Sanitair is niet nieuw maar prima onderhouden en schoon ook zijn de plekken zijn ruim en netjes. Wij betalen hier ANCI prijs van €15.- per nacht incl. stroom en excl. toeristenbelasting. Verder was de ontvangst vriendelijk en netjes. Broodjes service en een klein winkeltje aanwezig. Prima prijs kwaliteit verhouding.

Prima camping, met een heel mooi zwembad en fijne ruime plaatsen voorzien van fijn grint. We hadden met ACSI korting een ruime schaduwrijke plaats. Ook een winkeltje en restaurant waar je overdag ook lekker wat kunt drinken. Prijs kwaliteit is dik in orde €21 per nacht inclusief stroom, voor camper met twee personen.

Zeer mooie camper plek op een hele mooie locatie tegen het prachtige duin gebied van Egmond. De camper plaats is zeer goed onderhouden en helemaal voorzien van prachtig gras met rijversteviging eronder voor de camper plekken. Het enige minpunt vind ik toch het echt zeer verouderde sanitair en de matige camper service plaats., maar wel allemaal keurig schoon. Al bij al prima plek om te camperen.

Dit is echt een hele mooie en nette camper plaats. Alles erop en eraan en op een hele mooie locatie. Komen hier zeker nog terug.

We stonden vandaag om 13.00 uur met onze camper aan de camping maar de receptie was gesloten tot 13.30 uur. Geen probleem we hebben op een mooi plekje net buiten de camping de camper geparkeerd en daar even geluncht. Toen we om half twee naar de receptie gingen bleek er wel plaats te zijn maar niet voor een camper van 7 meter (toch jammer na al die goede recensies) kon dit ook nergens terug vinden. Zijn vervolgens doorgestuurd naar een andere camping waar we wel prima terecht konden. Dus over de camping kan ik weinig zeggen we zijn wel netjes verder geholpen.

Mooie camping met zeer ruime plaatsen en netjes onderhouden. Wij hadden een camper van 8 m bij ons en dit is geen enkel probleem makkelijk plaats tot 10 of 12 m. Broodjes service bij de receptie en zeer snel gratis WiFi over de hele camping. Een min puntje, 's nachts wel heel donker op de camping dus zaklampje is aan te raden. Al met al een hele mooie en goede plek om een paar dagen te staan.