@RienenChristine

Betrouwbare reviewer

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

We waren van plan hier 3 nachten te blijven, maar vanwege de te verwachten hitte (37 graden), hebben we er nog 3 nachten bij aangeplakt. Wel zijn we op de 4e dag even naar de Edeka in Piesport gereden voor de noodzakelijke boodschappen. We zagen dat er sinds ons vorige bezoek een sanitaire unit met 1 toilet en 2 douches was bijgekomen. Daar hebben we geen gebruik van gemaakt. Wel hebben we elektra gebruikt: €1/1,5 kWh.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Dit is de camperplaats waar we de afgelopen 20 jaar het vaakst zijn geweest. Er is vrijwel altijd volop ruimte. Het is er rustig en aan de overkant van de weg is er op het parkeerterrein bij het Waldbad een sanizuil. Het enige dat we missen zijn een paar afvalbakken. Op dinsdagavond hebben we het restaurant van Mr. Wu bezocht. Daar heerlijk gegeten. Er is een supermarkt op loopafstand. Wij zijn er voor onze trip naar een volgende plek geweest.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Wij stonden hier de afgelopen twee dagen. De eerste dag was het heel rustig, op de tweede dag kon je merken dat het weekend naderde. Het werd een stuk drukker, maar nog steeds geen hinder van veel geluiden. Prima voorzieningen waar we graag gebruik van hebben gemaakt.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Het is elke keer een genot om hier te verblijven. Het is een ruime en rustige plek met uitzicht over akkers. Overdag wat komen en gaan van personenauto’s. De enige voorziening is een aantal afvalbakken. Voor overige voorzieningen moet je naar de camperplaats bij het Waldbad.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Mooie, rustige camping met ruime plekken. Met voldoende voorzieningen, schoon en netjes onderhouden, alleen niet modern. Prima plek om enkele dagen te verblijven.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

We hebben hier de afgelopen dagen met veel plezier verbleven. Ruime plekken. Goede voorzieningen, schoon sanitair. Centrum van Türckheim op een paar minuten lopen. Af en toe genoten van het bezoek van een ooievaar tot vlak voor de camper.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Een prima overnachtingsplek bij een leuke stad. Aangezien we geen elektra of vers water nodig hadden, hebben we met deze voorzieningen geen ervaring. Een andere camper wel vers water in zien nemen.

Sitecode: 2023

We hebben hier afgelopen week opnieuw een paar dagen gestaan. Ruime, vlakke plekken. Goede voorzieningen. Nederlands gesproken aan de receptie. Shuttlebus net buiten de camping die je naar het centrum of supermarkt aan de andere kant van Obernai brengt. Centrum is echter ook op loopafstand.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

We hebben hier de afgelopen 3 dagen met veel plezier gestaan. Goede voorzieningen inclusief wifi. Broodjes service. Centrum Riquewihr op 20 minuten lopen.

We hebben hier de afgelopen dagen met veel plezier gestaan. Gisteren hebben we van een lekkere maaltijd in het restaurant genoten. Voorzieningen zijn prima in orde.

De coördinaten brachten ons in het midden van Schanze. De camperplaats ligt een kleine 400 meter verderop en kan het best bereikt worden via een gruisweg naar rechts zo’n 500 meter voor Schanze. Het is hier genieten van het uitzicht, de redelijke rust en de mogelijkheid om allerlei kanten uit te kunnen wandelen. We hebben lekker gegeten op het terras van de skihut.

Een mooie camperplaats net buiten het centrum van Brilon. Voorzien van alles wat je als camperaar nodig zou kunnen hebben.

We wonen om de hoek en vonden dit een geschikte locatie om met een kleine 30 familieleden door te brengen. We kregen een ruim gebied toegewezen waar we met onze tenten, caravans en een camper mochten staan. Dankzij de zwemvijver zijn we prima door het hete weekend gekomen. Er zijn hier voldoende goede voorzieningen. Alleen de afwaskeuken had iets groter mogen zijn als je met zo’n gezelschap bijna tegelijk wilt gaan afwassen.

We hadden vooraf gereserveerd voor diner en ontbijt, maar helaas konden ze door technische problemen in de keuken geen maaltijden verstrekken. We mochten wel blijven overnachten. Ook kregen we prima advies voor alternatieve restaurants op 2 minuten loopafstand.

Omdat we door een rally van ACSI niet in Balloch terecht konden, zijn we alvast doorgereden naar deze camping om er 4 nachten te blijven. Daar kregen we geen spijt van. Het is een rustige en ruime camping in een park. Alleen voor het chemisch toilet moest je al een heel eind wandelen. Op WiFi na waren alle voorzieningen compleet en voor ons op loopafstand.

The Tomahawk Steakhouse is inmiddels weer gesloten. Nog onbekend wat de nieuwe bestemming wordt en wanneer.

Een grote camping met prima voorzieningen verdeeld over 5 locaties op het terrein. Wifi was wat wankel in de camper, buiten ging het beter. Wij betaalden £69 voor 2 nachten inclusief elektra, dus £34,50 per nacht.

We hebben hier met plezier 2 nachten gestaan. De 2e nacht stond de camping behoorlijk vol en toen de doedelzakspeler zich ‘s avonds liet horen werd het gezellig door iedereen die buiten zijn camper kwam luisteren en kijken. Het is een basic camping waar alles wat je als camperaar nodig hebt, aanwezig is.

Prima ruime plekken met schitterend uitzicht op het kasteel, vooral bij de ondergaande zon. Dichtbij het water betaal je £28, verder £25 per nacht voor camper met 2 personen en elektra. Wel contant afrekenen.

Een fijne camping met mooi uitzicht. Plaatsen zijn niet erg vlak. Er is voldoende sanitair verdeeld over 2 gebouwen en goed schoon gehouden. Wifi werkt alleen vlakbij de receptie.

Een prima camping in een prachtige omgeving. Goed onderhouden sanitair. Wifi is er op de camping niet. Wel is er inde naastgelegen pub wifi van 16:00-22:00 uur.

Sitecode: 20225

We stonden hier 2 nachten. In de omgeving is weinig te doen. Oversteken naar een van de Orkney eilanden blijkt best prijzig. Dat hebben we er niet voor over. Toch vermaken we ons en genieten van het mooie weer. De voorzieningen op de camping zijn ruim voldoende, alhoewel wat gedateerd. Voor ons is dat goed genoeg.

Prima camping met mooie ruime plekken en goed verzorgd sanitair. Wifi was instabiel. Mooi uitzicht op Inverness en het water. Wij stonden achter de receptie tov de weg en hadden daar dan ook geen last van.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Een mooie en rustige camping. Onderdeel van het sanitair zijn 2 familie badkamers, ruim opgezet. Wifi is beperkt, alleen vlakbij de receptie.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

De regels storen ons niet. Deuren allemaal aan dezelfde kant garanderen ieders privacy. Een mooie, ruime en rustige camping. Kleine supermarkt op 3 minuten lopen.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

We hadden hier een prettig verblijf op een fraaie en rustige camping met vele verharde plekken en prima voorzieningen. Er waren een supermarkt en pub op loopafstand.

We waren hier de afgelopen dagen. De voorzieningen waren uitstekend en schoon. Het personeel was vriendelijk. Ze boden zelf het seniorentarief aan. Dat is voor Nederlanders natuurlijk altijd aantrekkelijk 😁. Op ruim een kilometer afstand zijn 2 supermarkten. Vlak achter de Aldi is de maltfabriek, het bezoeken zeker waard.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

De eigenlijke camperplaats was al vol maar toen we aankwamen stonden al 2 campers op het parkeerterrein er tegenaan. We vonden nog een plek er net naast. Jammer dat er geen afvalbakken zijn. Prima uitvalsbasis voor fiets- of wandeltochten. Centrum is dichtbij.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

We hebben hier de afgelopen nacht doorgebracht. Heerlijk rustig met een geweldig uitzicht op de duinen en de zee. Prima wandelmogelijkheden. We hebben betaald bij de boerderij. Jammer dat er geen mogelijkheid is om de cassette te legen.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

We komen hier al een aantal jaren, meerdere keren per jaar. De prijzen rijzen echter de pan uit zonder dat de voorzieningen veranderen. Een overnachting kost nu €15 en elektriciteit €5. Voor een sleutel om ‘s avonds of ‘s nachts terug te kunnen komen kost €20 borg. Toch is dit een fijne plaats, overdag levendig en ‘s nachts stil.

We hebben ons hier prima vermaakt met wandelen en fietsen. Toiletten hebben een code nodig. Die krijg je alleen als je geen toilet in de camper hebt.

We hebben hier half augustus gestaan. Een vriendelijke havenmeester hielp ons. mooie plek met geweldig uitzicht op de bedrijvigheid op het water.

Een heerlijke plek met overdag bij mooi weer veel activiteiten van mensen die komen wandelen of fietsen of een bezoek brengen aan ‘t Zielhoes. ‘s Nachts is het heel rustig. Jammer dat hier geen service zuil is.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Een prima overnachtingsplek met alle service gratis. Naast parkeerterrein bij station. Prima geslapen, ondanks weg vlak naast de plek en de treinen aan de andere kant van het terrein. ‘s Nachts is het rustig genoeg.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Een prima camping met goede voorzieningen en veel plaatsen met uitzicht op het Vänern. Voorzieningen wel allemaal dicht bij de receptie en de toegang tot de camping. We hebben hier met veel plezier 2 nachten gestaan.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

We stonden hier op 29 mei 2019. Helaas werd het hele bedrijf momenteel grondig verbouwd ivm geplande uitbreiding. Desondanks werden we door een enthousiaste, Nederlands sprekende Noor rondgeleid. Zijn winkeltje was gesloten. Daarom hebben we op zijn advies aan de overkant in de supermarkt een stukje fenegriek kaas van hem gekocht.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

We hebben hier met veel plezier 2 nachten gestaan. Mooi gelegen aan een baai met wit strand. Bij de serviceplaats hangen 2 slangen voor water. Goed opletten welke je waarvoor gebruikt. Er is een goed restaurant met vriendelijk personeel, net als voor de camping zelf. 2 ruime douches, goed schoongehouden. We stonden hier met 7 campers en 2 tentjes. Als het voller is, sanitair wat krap.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Hier gestaan op 20 mei. Het is een prachtige plek met schitterend uitzicht. We hebben hier een heerlijk rustige nacht gehad. Voorzieningen zijn beperkt tot een toiletcabine, maar als camperaar heb je ook meestal niet meer nodig.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Een mooi gelegen, rustige camping met goed onderhouden voorzieningen en 4 speciale camperplaatsen. We werden vriendelijk ontvangen door de Nederlandse gastvrouw. We waren hier op 9 mei.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

We hebben hier afgelopen nacht gestaan. Een prima plek voor een overnachting voor of na de boot tussen Helsingør en Helsingborg. ‘s Nachts geen hinder van verkeerslawaai.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Een bord met verboden voor auto’s zette ons op het verkeerde been, maar een klein bordje als verwijzing naar de camperplaats wees toch echt dat straatje in. We arriveerden als eerste op die plek, maar later die middag kwamen er nog 3 campers bij waarmee de camperplaats vol was. Vanuit deze locatie konden we prima diverse kanten uitwandelen. Mooie omgeving.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Populaire plek. We pasten nog net op het laatste stukje van de strook voor campers. Tussen wat buitjes door hebben we in 2 richtingen langs de Main gewandeld. Mooie omgeving.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Een levendige plek met overdag en s’avonds volop komende en gaande auto’s voor de Kindergarten en nabijgelegen sporthal. ‘s Nachts heel rustig.

Met veel plezier hier 2 nachten gestaan. Goede voorzieningen, inclusief elektra, ruime plaatsen in een rustige omgeving.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Soms geef je een camperplaats/camping een 10. Dit is zo’n plek. Allerhartelijkste ontvangst met een kop koffie om rond de tafel gezeten uitgebreid met elkaar kennis te maken. Na een rondleiding langs de goedverzorgde en propere voorzieningen mochten we zelf kiezen op welke ruime plaats we wilden gaan staan. De Friese beheerders deden er alles aan om het ons naar de zin te maken, incl. fijne sfeer.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Voor een overnachting tijdens een doorreis is het te doen, maar daarbij moet je er ook rekening mee houden dat de poort van ‘s avonds ongeveer 7 uur tot de volgende morgen uiterlijk 10 uur gesloten is. Er is alleen een smalle doorgang voor wandelaars en fietsers. Er zijn geen voorzieningen en dan valt het tegen dat er 8 euro per nacht wordt gevraagd.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Hier 2 nachten doorgebracht. De eerste nacht stonden we hier met 3 campers en de 2e zelfs met 8 ondanks bepaald niet warm weer en een stevige koude wind. Bijna iedereen ging daarom op de achterste rij staan, beschut door een flinke heg. De eerste dag met bewondering gekeken naar de eigenaren die druk werkten aan het verbeteren van de plekken, vooral door extra grind aan te brengen.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

We hebben hier afgelopen nacht gestaan ondanks het koude weer. Daardoor was het hier heel stil en lieten veel vogels zich zien. Omdat er veel plek was, hebben we ons een plek met uitzicht op de Slingeplas gegund. Een fijne plek, zeker in deze tijd van het jaar.

We hebben de afgelopen dagen voor de zestiende keer een bezoek gebracht aan de Caravansalon. We genieten elke keer weer van de plezierige sfeer op het terrein en in het Caravancenter. We zijn blij met de kwaliteit van de voorzieningen, zoals Infocenter, toiletten en douches, eettentjes en terrassen. Als je geluk hebt, tref je alleen landende vliegtuigen. Die geven minder lawaai. 23-06 is het stil.

Een locatie beoordeeldongeveer 9 jaar geleden

Prima plek. Vriendelijke ontvangst. We hebben hier met veel plezier een aantal dagen gestaan. Het bevalt veel mensen zo goed dat hij elke dag vrij snel vol is. Houd er rekening mee dat niet voor alle plekken elektriciteit beschikbaar is.

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

Qua voorzieningen en uitzicht een prima plek. Door jeugdhonk en snackwagen vrij veel lawaai tot behoorlijk laat.

Mooie plek, vooral als je van de bedrijvigheid van een jachthaventje houdt. Bij betalen krijg je een kaart voor DKK 50. Die heb je nodig om bij de serviceplaats te komen. Voor vertrek lever je de kaart weer in en krijg je de DKK 50 weer terug.

Mooie rustige plek met goede faciliteiten. We genieten van een mooi uitzicht. We waren bijna niet op de juiste plek terecht gekomen. Gelukkig hadden we de jachthaven gezien en toen we daarna die kant uitdraaide, zagen we recht vooruit de slagboom naar het terrein.

Mooie camping, mooi uitzicht. Enige minpuntje was de plek om het afvalwater te lozen. Daar stonden teveel spullen in de weg, zoals een fiets en een grasmaaier. Dat kan natuurlijk toeval zijn geweest, maar we zagen geen mogelijkheid om die zaken ergens neer te zetten. We hebben het lozen maar uitgesteld tot een volgende plek.

Dit is een rustige plek bij een boerderij. De eigenaren waren helaas op vakantie, maar van degene die hier aan het werk was, mochten we wel blijven staan. Hij heeft ons uitgelegd waar we de douche en wc konden vinden. De weg hier naartoe was wat lastig te vinden, omdat onze navigatie het nieuwe weggetje naar de boerderij nog niet kende.

Mooie rustige plek met fraai uitzicht. Alle voorzieningen goed op orde, inclusief wifi.

We hadden al vaker op deze camping gestaan, maar dat was de eerste keer op deze nieuwe camperplaats.

Een mooie en rustige plek. Op het rondel heeft iedere plaats een grasveldje naast de camper en een stroomaansluiting.

Vergane glorie. Erg modderig terrein, grotendeels gevuld met feesttenten die werden afgebroken na een weekend feest.

Goede overnachtingsplek. Door de aanwezige kiosk is de avondmaaltijd makkelijk geregeld.

Sitecode: 20505

Een aantrekkelijke plek om te overnachten. Vriendelijke bewoners.

Sitecode: 11922

Een prima overnachtingsplek van waar je makkelijk allerlei kanten uit kunt wandelen. Zaterdagochtend hadden we uitzicht op veel oldtimers die vanaf het stadhuis vertrokken voor een toertocht. Vandaag zagen we kitesurfers vertrekken van het grasveld voor onze camper.