@RienvanNunen
gezellig in de zomer maanden is er een teras met container drank verkoop en snack verkoop naast de camperplaats
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 jaar geleden

2 foto's toegevoegd · meer dan 1 jaar geleden

Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
leuk dat ze schrijven dat ze het hele jaar open zijn maar wij stonden op 13 november. voor een gesloten poort na bellen alleen een voice mail
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
plek is best leuk alleen in de winter weinig te doen de stroom is schreewend duur 3 € voor een uur stroom. ook al is de plek gratis op deze manier ben je toch een hoop geld kwijt voor een nacht
een fantastische camperplaats heel lief eigenaars familie perfecte plaatsen nu ook een gratis weegbrug en altijd met paasen paaseitjes die ze s'avonds rondbrengen
2023
heel fijn verblijf heel leuk gebied vlak bij een mooi meer met een leuk naturistenstrand
2022
2 foto's toegevoegd · ongeveer 4 jaar geleden

leuke camperplaats 30min lopen van het centrum heel rustig goed op leten bij aan komst lijkt het of de camperplaats voor het sportcentrum ligt en dat er niemand is maar het is aan melden bij het sportcentrum en dan door tot het eind van de parkeerplaats en dan rechts naar beneden en daar is de camperplaats
als je naar de camperplaats rijdt via je tom-tom moet je op het laatste moment niet je tom-tom volgen maar de bordjes camperplaats anders kom je verkeerd uit.