@RietjevandeVelde
- 1990
Prachtige plekken voor een mooie prijs Het loospunt is 1 km voor de CP tegenover het nieuwe (in aanbouw) gemeentehuis dat is te ver lopen en dat is jammer
prima plek alles zoals omschreven Vuil water en toilet legen tegenover de parkeerplaats
Ruime plaatsen met prachtig uitzicht Vriendelijke beheerder Ruimere vuilnisbak zou fijn zijn!

Prima plek met mooi uitzicht. Zonder voorzieningen (eventueel stroom) Prima gegeten voor een redelijke prijs. Nederlandse eigenaren.
adres klopt niet dit is midden in een woonwijk
Fijne camping, ruime plaatsen onder de bomen. Tennisbanen en een grote ligweide bij de thermaalbaden en het zwembad. Ruim voldoende water en electra aansluitingen Vriendelijke receptie spreekt alleen Hongaars maar vertaalt op de telefoon. Niet veel maar wel schone sanitaire voorzieningen. Lozen chemisch toilet achter op de camping helemaal prima.
Prima camperplek bij hotel 70 bgn inclusief thermaal bad sanitair minimaal maar schoon
kleine maar fijne camping alle voorzieningen en zeer vriendelijke beheerders!
Vrij nieuwe camping Alles werkt en is netjes Vanaf de camping door een hek loop je zo naar het thermaal Beheerder is vriendelijk en spreekt goed Engels
Prachtige plekken naast het thermaalbad. Ruime, afgezette plekken. Met een grote camper is het wat lastig manoeuvreren. Receptie spreekt alleen Hongaars en heeft duidelijk voorkeur voor Hongaren, die mogen gewoon eerst.
Fijn dat je zo het thermaalbad in kunt. Sanitair is schoon en netjes. Chemisch toilet legen was een beetje vaag…. we werden naar de toiletten gestuurd. Vandaag niemand die anders dan Slowaaks sprak. Het thermaalbad was heelijk.
Eigenlijk al gesloten voor de winter maar we mogen toch overnachten. Prima plek, prima prijs. Toerit is een beetje baggerig maar het is dan ook eigenlijk gesloten. Stukje kunstgras bij de elke plaats, schoon in/uitstappen