@Riitta61

2004

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Ik vond het erg leuk. Schoon, mooi, rustig. Vriendelijke gastheer. Camping. ❤️❤️

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

We kwamen op vrijdag aan. 's Ochtends merkten we een lekke band op. De zeer vriendelijke en behulpzame dame en haar man bij de receptie hebben ons echt goed geholpen. Hartelijk dank voor de menselijkheid. De accommodatie is goed, functioneel en schoon. We verbleven er drie nachten. Dank jullie wel.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Erg fijne plek. Alles prima. Extra uitzicht. Alleen de prijs was een verrassing. Er was geen informatie over de prijs te zien vóór de reservering. In de app camper contact 20 slotys vanaf. Camper, elektriciteit, twee personen 200 slotys per nacht. Toch is de plek erg prettig.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Rustige en mooie camping. Hard grasveld. Schaduw en geen schaduw. Schoon toilet en douche. Vriendelijke gastheer. Alles werkt. Voorzieningen voor kinderen. Camper, elektriciteit en 2 personen 25 e /

kleine camping, vriendelijke ontvangst. Alle voorzieningen: chemisch toilet, grijswaterafvoer, wasmachine, elektriciteit zijn bij de prijs inbegrepen. Restaurant. Aanbevelingen. Wij betaalden 33e voor één nacht, 2 personen en een stacaravan. 👍

Zeer vriendelijke eigenaar en daardoor makkelijk te bereiken. Lekker warm en voldoende alles te bereiken. Geen grijswaterafvoer maar verder alles prettig. Warme aanbeveling. 👍

Leuke plek en vriendelijke ontvangst van de eigenaren. 👌 Zeer goed onderhouden toiletten en douches. Wifi, ja. Aanbevolen. Het bereiken van het kamp is een beetje moeilijk. Volg het hostelbord. En de naam van de plaats: autocamp Titograd.

zeer vriendelijke ontvangst. Mooie en schone plaats. Goede gratis douches en toiletten. elektriciteit werkt. gebruik coördinaten om te bereiken.

Op dit moment is er op 29.8.2020 geen plaats vrij. Er is een mooie 35e plaats voorbij Rokuanhovi. Prachtige plek, natuur dichtbij.

Leuke plek aan zee in de natuur. Geen voorzieningen. Vredig.