@RijkvanBeek
- 2020
Wat een gezeur over WiFi zorg gewoon dat je een goed zelf abonnement bezit. Wij hebben wifi totaal niet nodig, overal dat gezeur over wifi. Je bent met vakantie gooi dat internet keer helemaal uit!!!
Dit is een mooie verzorgde CP omringd door bloemen en weiland. Met een mooi uitzicht, het sanitair krijgt van onze een dikke tien. De douche zijn tot nu toe de beste van alle CP's. Dus zoek je ruimte en uitzicht ga na Camper weide Dalvoorde want ook de plaatsen zijn zeer groot. Groeten Rijk & Wilma uit Andijk.
4 dagen gestaan, deze CP verdient een dikke 10,groot voorbeeld voor diverse andere CP. Chantal de eigenaresse doet het super, zeer vriendelijk en maakt goed contact (ook via de Ap). Gewoon alles bij elkaar Toppertje, groetjes Rijk & Wilma uit Andijk.
Voor 1 nachtje prima, maar niet geschikt voor meer. Helaas veelste veel lawaai van het veebedrijf (begint om 6.u tot 22.00u)jammer. Ook niemand van de CP gesproken of gezien, dat vinden wij een min punt. De CP is de prijs niet waard 16,50 zou beter zijn. Je staat op een goot weiland en verder niets. Sanitair goed. Gr. Rijk & Wilma.
Wij waren hier twee nachten maar het is een Toppie CP erg netjes en mooi ruim met prachtig uitzicht over de landerijen. Wij komen zeker hier terug, om dan wat meer de omgeving tezien op de fiets. Arnoud en Marijke. Super jullie CP. Groetjes Rijk & Wilma uit Andijk.
CP goed , jammer dat je vrij dicht op elkaar sta zonder is dat. Maar verder een goed verzorgde CP, tot op het laatste dag, dat wij weg wilden stonden we in de rij (nr. 4) voor afvoer water enz.Dat is niet slim gemaakt voor ons is dat een min puntje. 10 minuten wachten is helemaal niet erg maar dit was best flink tijdje geduld hebben. Jammer. Gr. Rijk & Wilma uit Andijk.
Beetje dom om 2 weken van te voren reserveren, dit is een CP geen camping!!!
2 dagen gestaan, deze CP verdiend een 10 zo netjes en modern en van deze tijd aanmelding digitaal super mooi, en wij hebben ook nog de heerlijke kaas gekocht die door Edwin zijn koeien melk gemaakt is, die is echt lekker. Wij komen zeker nog een keertje terug en dan wat langer. Want ook de omgeving voor te fietsen is zo mooi zeker bij de vecht. Groetjes, Rijk & Wilma uit Andijk.
Erg netjes verharde ruime plaatsen, sanitair super zo mooi en schoon. En 2 x een zeer goede afwas ruimte dat is heel fijn met heet water. Deze CP vinden wij een dikke 10. Gr. Rijk & Wilma uit Andijk.
Wij zijn nu voor de 2e keer ook 1 nachtje. Leuke CP veel ruimte, op beton sta je, dus bij nat weer zeker super. Jammer dat het nieuwe sanitair nog niet klaar was. Want wat er nu staat is niet zo netjes meer. Verder een CP waar je veel kunt doen ook zeer goed op de fiets. (gelukkig geen muggen!). Gr. Rijk & Wilma uit Andijk.
Dit is een toppertje zo mooi, en schoon. Mooi prijsje en ruime plaatsen. Hier zijn wij op de heen reis een paar dagen geweest naar zuid Spanje, maar we konden het niet laten om ook nog op de terug reis weer even voor een nachtje te staan. Voor fietsen een mooie omgeving zie je veel daar. Verder receptie lieve dames zeer gastvrij en in diverse talen, aanspreekbaar. Gr. Rijk & Wilma uit Andijk.
Sitecode: 20294
Leuke kleine camping doet zeer gezellig aan met café restaurant, sanitair perfect. Grote ruime plaatsen vriendelijk ontvangst door eigenaar Hans. Zwembad was heerlijk, zeker voor herhaling. Gr. Rijk & Wilma uit Andijk.
Mooie kleine camping, zeer goed verzorgd. Vriendelijke ontvangst mooie plaatsen zeer ruim. Sanitair simpel maar zeer schoon. Jammer dat het weer niet zo best is. Gr. Rijk & Wilma uit Andijk.
In het voorjaar hier een paar dagen gestaan, maar nu op terug reis uit zuid Spanje toch weer even langs Carlos. Want dit is niet 5 sterren maar 10. Gewoon Toppie, gr. Rijk & Wilma. Uit Andijk.
Honden los , vinden wij erg jammer. Dus komen wij niet bij U.
Mooie leuke camping, met veel sport mogelijkheden op de camping, sanitair prima en mooie plaatsen en een zeer vriendelijk gast vrouw en heer. Goed voor herhaling, week gestaan in April 2023. Gr. Rijk en Wilma uit Andijk.
Even langs geweest, maar tot september vol, camping mochten we niet op te kijken jammer. (vond de camping erg klein alles stond dicht op elkaar). Dus hier hoef je niet meer na toe, verouderd met vaste gasten jammer.
Zeker een hele gezellige camperplaats, leuk in het rond. Best ruim en mooi sanitair, verse eitjes. Komen zeker hier nog een keer terug. Toppertje mooie omgeving voor te fietsen. Rijk & Wilma uit Andijk.
Mooie complete camper camping, zeer ruime plaatsen. Vriendelijk ontvangst, leuk terras erbij. Binnen kan je ook gezellig wat drinken. Toppertje hoor. Klein min puntje het stikt van de muggen, in de camper voor het slapen gaan zeker 30 dood geslagen dat was niet normaal zo veel. Terwijl wij zeker met licht hordeur dicht of de deur. Heel jammer!!! Rijk & Wilma uit Andijk.
Helaas bij aankomst om 14.15u geen plaats meer. Zeer jammer deze niet meer aan doen. Receptie was niet echt vriendelijk jammer. Wilde een week hier staan. Plaatsen genoeg heel vreemd!!!!!
Zeer netjes en alles goed in onderhoud, perfect camping gewoon aan komen en zelf mooi plaats uit zoeken. En dat voor 13,45 waar kom je dat nog tegen. En ik kan geen min punt bedenken zo schoon en netjes. Rijk & Wilma uit Andijk.
Zeer nette camping alles keurig geregeld 21,00 all in. Helaas geen wc brillen min puntje, wat wij ook jammer vinden dat nieuwe gasten bij aanmelden de motor laten draaien. (10 a 12 min.) Daardoor extra lawaai en vervuiling en eigenlijk dom. Wat ook jammer is per dag gelijk betalen, dus blijf je een paar dagen gelijk betalen, vind ik zeer vreemd. Verder prima verlichting op de camping en mooie ruime plaatsen. Sanitair super.
Wij hebben nog nooit zolang op een camperplaats gestaan mede door het warme weer van 31gr. Maar op deze was het zeer wenselijk ruime plaats en zeer netjes ook het sanitair was super. De eigenaars Tonnie en Carin hebben dit goed voor elkaar, rust en mooie fiets omgeving. Gewoon toppie, zeker voor herhaling. gr. Rijk & Wilma uit Andijk.
Ruime plaatsen nog zeer rustig, sanitair een 10+ zo mooi en netjes. CP is nog maar pas begonnen en hier en daar voor aanzicht druk aan het mooi maken. Zeer vriendelijk ontvangst en de prijs klopt ook 17,50 Al-in. Mooie fiets omgeving en uitzicht over de weilanden. Schaapjes, geitjes ook die zijn er, dus deze cp is zeker voor herhaling. Gewoon Top. Gr. Rijk & Wilma uit Andijk.
Helaas ook deze camping heeft een hogere tarief nu, elektra extra 5,00 +meer per nacht jammer. Camping netjes verzorgd, wel veel lawaai door verkeer en de kerk met zijn klokken spel gaat de hele dag en nacht door erg jammer. Voor herhaling 1 nacht maar niet meer voor meerdere nachten. Zoek je rust is deze niet geschikt. Eigenaar erg aardig doet zijn best, spreekt goed Nederlands.
Sitecode: 2063
Hier een nacht gestaan en absoluut niet voor herhaling. Prijs met 9,00 duurder. Maar de camping is zeer verwaarloos slecht onderhoud. Geen gesloten terrein. Sanitair vies jammer. Hier komen wij niet meer terug. Rijk en Wilma uit Andijk.
Mooie kleine Cp, 1 nachtje geweest om camper uit te proberen. Sanitair 10+ ook voor camper alles aanwezig. Klein min puntje 5 camperplaatsen en toch wel klein. De eigenaar hoopt ook op vergunning voor meer campers. Sanitair is daar ruim voor klaar ook de recreatie ruimte perfect. En heel veel info voor wandelen en fietsen. Groet, Rijk & Wilma van Beek. Uit Andijk.
Vandaag aangekomen en inderdaard wordt er aan de brug gewerkt maar vanaf nu 14.00 u rust tot na het weekend. Wij blijven zeker op deze zeer mooie camping met prachtige sanitair paar dagen staan. Aan een riviertje mooie lokatie. Gr. Rijk & Wilma uit Andijk.
Zeer goede verzorgde cp, de eigenaresse Ilona top, goed contact met de gasten. Fijne lokatie zeker om terug te komen, het sanitair is zeker een 10 waard. Vooral de douche deze hebben een speciaal plankje om je gehoorapparaten of bril neer te leggen zonder dat het nat wordt. Dat is eerste na 24 cp die daar aan gedacht hebt. Verder heel gezellig alles in de puntjes goed, en een geweldige gastvrouw Ilona. Gr. Rijk & Wilma uit Andijk.
Als wij hier geweest (3x)keer al dan voelen wij ons thuis, gezellig Peter de eigenaar houd met regelmaat contact met de gasten een praatje enz. Deze mini camping verdient een dikke 10.Alles is er en netjes schoon. Verse eitjes, groenten noem maar op mooie keuken en recreatie zaaltje. Fijne grote plaatsen, hier komen wij zeker weer terug. Gr. Rijk & Wilma.
Toppertje, zeer leuke en ruime plaatsen, alles netjes schoon eigenaar Henk doet er alles aan om het iedereen na zin te maken. Mooie Cp. Sanitair is een 10,schoon en ruikt fris. Hier komen wij zeker terug, gr. Rijk en Wilma.
Wij zijn van maandag tot donderdag, geweest helaas geen eigenaar of eigenaresse gezien. Jammer ook niet even langs en een welkomst drankje, de camperplaats verdient ook geen 10, heel veel wind open en kaal. Sanitair was netjes, maar werd het wel schoon gemaakt elke dag niets van gemerkt. Prullenbak in de toilet was bom vol!! Nee de warmte en de gezelligheid miste wij zeker van deze camperplaats. Als cp is hij prima. Gr. Rijk en Wilma.
Zeer mooie camping mooie ruime plaatsen, keurig sanitair. Kleine camping heel gezellig, mooie omgeving om te fietsen en wandelen. Deze camping blijven wij terug komen voor een paar nachtjes, Rijk & Wilma uit Andijk. (soms verse eitjes ) prijs 16,00 toppie leuke en vriendelijke camping eigenaren.
Camping zeer oud maar wel netjes, sta je te laag veel geluid overlast van de weg. Maar verder toppie mooi wandelen in gezellig stadje en heel veel fietsen perfect. Komen zeker terug maar gaan dan hoger staan op de camper plaatsen. Rijk & Wilma uit Andijk.
Grote camping, plaatsen krap te dicht op elkaar en de prijs is te hoog met korting 25,00, maar veel geluid overlast van rond om verbouwingen en stof happen. Jammer hier komen wij zeker niet terug.
Zeer mooie camping alles is echt prachtig, mooie plaatsen zeer mooie sanitair. In de avond een prachtige verlichting net een boulevard zo mooi, deze camping krijgt van ons een 10 + Alles tot de puntjes ook de prijs gewoon netjes 18,30.Zelden zo mooie camping gezien. Prachtige ligging en super omgeving. Echt wandelen en fietsen gewoon top. Bakkers in de buurt, supermarkt, stad Thionville schitterend. Rijk & Wilma uit Andijk. Hier komen wij terug.
Super camping ruim en mooie sanitair, lekker veel fietsen langs de Moezel en wandelen gewoon toppie, hier komen wij zeker terug en de prijs 16,40! Rijk & Wilma uit Andijk.
Deze camping voor hoog uit 1 nacht en zeker niet langer. Zeer oud alles, wij komen hier niet meer, deze is uit de tijd. Aan vervanging toe zo slecht.
Grote camping lekker dicht bij het stadje, perfect fietsen hier en wandelen gewoon top. En de prijs 18,00 netjes. Sanitair erg groot mooi en schoon. Plaatsen ook perfect, hier komen wij zeker terug.
Super en nog eens super, alles ruim mooie plaatsen, kleine fijne camping met zeer gezellige en goede eigenaars, Jan en Heidi super. Sanitair het mooiste van Frankrijk denk ik. Fietsen wandelen toppie kano varen. Aan de revier staan of vissen gewoon top, hier komen wij zeker nog een keer terug. Rijk & Wilma.
Leuk aanzicht bij aankomst, maar erg oud allemaal, een nacht gestaan dit is niet onze camping, sanitair aan vervanging toe zeer oud. Uitzicht niet gezien, prijs viel wel mee maar dat was ook het enigste. 16,80 Rijk & Wilma.
Dit is echt een hele mooie camping niet duur 17,60, goede receptie alles duidelijk en zeer mooie omgeving om te wandelen en zeker te fietsen. Sanitair zeer mooi. Deze camping is echt een toppertje, gr. RIJK & WILMA
Toppertje mits je de juiste plaats krijg, sanitair wel oud maar top gewoon, super eigenaar heel vriendelijk , prijs met stroom 21,50,mooi omgeving om te fietsen en wandelen. Dus zeker voor herhaling. Rijk & Wilma. Met de camper.
Camping viel ons erg tegen heel veel honden geblaf. De prijs ook (18,00)echt niet 23,00 plaatsen erg scheef. En uitzicht dat was ook beperkt, ja na de koeien. Sanitair wel schoon maar erg oud. Fietsen en wandelen is niet te doen, erg stijl allemaal. Dus voor ons geen 2e keer. Gr. Rijk en Wilma