@Rik-K.
- 2012
Juli 2026
!!!Let op!!! De standaard plaats is zonder sanitair en betaal je €37,50 p/n, veel te veel! Er zijn voor de standaard plaatsen maar twee toiletten en GEEN douches. Wij vonden dit echt niet kunnen voor 37,50 per nacht.
Sitecode: 195964
Leuke plek bij een wijnboer (Familie) Stroom en water beschikbaar op de plek waar 5 campers kunnen staan. Plekken zijn redelijk recht als je geen levelsysteem mocht hebben. Toilet in het proeflokaal en toegankelijk tijdens de openingstijden. Lekkere wijntjes, likeuren, gin etc beschikbaar voor proeven. De familie is heel hartelijk. Ik heb geen afwaterpunt ontdekt.
wat een mooie plek! Heerlijk tussen de druiven ranken op het terrein van deze wijnboer.
echte Italiaanse camping met een mix van 25 tourplekken en vaste stacaravans, huisjes en luxe tenten. winkel-bar-restaurant aanwezig. zwembad, in het hoogseizoen voornamelijk voor de kleine kinderen. strand is gratis toegankelijk. je kunt strandstoelen huren per dag of de hele week. sanitair is schoon en netjes maar vrij basic. eigen toiletrol meenemen en geen toiletbril aanwezig. wij hadden een plekje tegen het strand, dat was heerlijk.
2022
vriendelijk ontvangen door Mario zelf. lekker gegeten in het restaurant. Heel erg aan te raden!!
2020

2019
Een locatie beoordeeld · bijna 7 jaar geleden
Sitecode: 22091
We werden vriendelijk ontvangen, de plaats konden we zelf uitzoeken. De plaatsen zijn voorzien van electra, water en afvoer. Het sanitair vonden wij niet zo goed, het werd toen wij er waren nauwelijks bij gehouden, muv aanvullen toiletpapier en papier om je handen af te drogen, verder werd er niets gedaan, dit is helaas onder de maat.
Sitecode: 19888
Prima en rustige camping. Sanitair is prima en schoon, het was ook rustig dus dat scheelt wel. Mooie grote plek(1) aan het water. Er lagen oprijplaten tegen het wegzakken hierdoor kan je ook beter wegrijden. Plek 1 is wel behoorlijk schuin, dus met oprijblokken red je het niet, met automatische poten wel.