@Rik-K.
- 2012
wat een mooie plek! Heerlijk tussen de druiven ranken op het terrein van deze wijnboer.
echte Italiaanse camping met een mix van 25 tourplekken en vaste stacaravans, huisjes en luxe tenten. winkel-bar-restaurant aanwezig. zwembad, in het hoogseizoen voornamelijk voor de kleine kinderen. strand is gratis toegankelijk. je kunt strandstoelen huren per dag of de hele week. sanitair is schoon en netjes maar vrij basic. eigen toiletrol meenemen en geen toiletbril aanwezig. wij hadden een plekje tegen het strand, dat was heerlijk.
vriendelijk ontvangen door Mario zelf. lekker gegeten in het restaurant. Heel erg aan te raden!!
Sitecode: 22091
We werden vriendelijk ontvangen, de plaats konden we zelf uitzoeken. De plaatsen zijn voorzien van electra, water en afvoer. Het sanitair vonden wij niet zo goed, het werd toen wij er waren nauwelijks bij gehouden, muv aanvullen toiletpapier en papier om je handen af te drogen, verder werd er niets gedaan, dit is helaas onder de maat.
Sitecode: 19888
Prima en rustige camping. Sanitair is prima en schoon, het was ook rustig dus dat scheelt wel. Mooie grote plek(1) aan het water. Er lagen oprijplaten tegen het wegzakken hierdoor kan je ook beter wegrijden. Plek 1 is wel behoorlijk schuin, dus met oprijblokken red je het niet, met automatische poten wel.
Deze camping is TOP. Rustig, heel mooi ingericht winkel, restaurant, super sanitair en een natuur zwembad(dus geen chloor) wat het water zeer aangenaam maakt. De prijs/kwaliteit is heel goed. Wij hebben hier heel fijn een week gestaan. Dorp ligt op 1,8km en je kan dus bus nemen naar Bolzano(1x overstappen)
Leuke caming, mooi zwembad, sanitair kan beter. Toch wat minpunten; in de zomer is het zwembad wat klein voor alle gasten. Wij werden verrast met een caravan die bij ons op de plek erbij geplaatst werdt terwijl het 1 plek was. Niet echt heel netjes van de eigenaar. En er waren nog plekken beschikbaar.
Prima plek om te verblijven. Met of zonder sanitairgebruik te boeken. Restaurant is op maandag dicht.
Zeer leuke, gemoedelijke camping, gerund door een gezin. Wij hebben hier al een aantal keren gestaan, prima sanitair, familie douches aanwezig, prima restaurant. Wij komen hier vaker terug. Onze camper is 7,5m en kan niet op alle plekken staan. Afwatering is aanwezig maar je moet goed kunnen “steken”
Op zich een oke camping met mooi sanitair. Het is wel een camping met veel vaste plaatsen van NL-ers die elkaar allemaal kennen. Het restaurant is gemiddeld, de broodjes sochtends ook gemiddeld en wat prijzig. Er is niet echt een rust om 23u, er wordt regelmatig gefeest tot in de late uurtjes. Wij komen er niet meer terug.
Leuke camping met gezellig barretje waar je een drankje en een snack kan nuttigen. Sanitair oke. Leuk uitzicht over het dorp. De camping ligt boven op de heuvel, dus met de fiets even via het fietspad dat iets minder steil is, maar nog wel even klimmen.
Prima camping, lekker rustig. Het restaurant was bij ons gewoon open (17-21u) de douches waren ook gewoon warm, wel met muntjes. Mensen van de camping zijn heel aardig en behulpzaam. Prima broodjes in de ochtend. Praag op 30-40min met bus en metro(kaartjes verkrijgbaar bij de receptie)
Prima camping voor een bezoek aan Dresden. Ja het is wat rommelig, maar verder prima plaatsen, sanitair, receptie en zwembad. Ik heb de afgelopen jaren wel rommeligere campings meegemaakt. Wij hebben er in ieder geval een prima verblijf gehad.
Vriendelijke ontvangst, prima sanitair. De prijs is aan de stevige kant, maar alles is wel inbegrepen (elektra, gebruik wasmachine, midgetgolf, tennis etc.).
Zeer vriendelijke ontvangst, mooie plek. Het restaurant in het wildpark viel ons wat tegen. De prijs voor de plek is prima(€18 p.n.)
Prima plek om Tønder te bezoeken. De plekken zijn ruim en mooi vlak, het sanitair is matig. Ontvangst is vriendelijk.
Prima plek om Ribe te bezoeken. Na 1 nacht zijn wij weer door gereden.
Nu de stroom na vele jaren is aangesloten is de locatie echt super! Leuke plek, veel restaurantjes en uiteraard moezelwijn😉
Wij hebben ons totaal verbaasd over de recenties tot nu toe. Ja er zijn vaste plaatsen, nee er zijn genoeg plekken om te gaan staan, onze camper is 7,5m en hebben geen problemen gehad met een plekje kiezen in dit hoogseizoen. Het restaurant is top, echt lekkere pizza's. Het zwembad is wat gedateerd maar schoon en prima om even een duik te nemen. Is deze camping een 10 waard,nee maar wel een dikke7
Sitecode: 20189
Leuke kleine camping met zwembad(€5 pppd na 17u €3pppd) nieuw toiletgebouw. In het dorpje een aantal wijnboeren en 1 restaurant en winkeltje. Voor ruimer ass. boodschappen moet je verder weg. Wifi was gratis toen wij er waren.
Wat een locatie!! Super! Fijne ontvangst, leuke kleine locatie, prima voor kinderen tot 12jr. Het uitzicht is heel mooi en de faciliteiten zijn eenvoudig maar zijn prima.
Prima ontvangst door Jan, aardige man, wel meteen afrekenen. Broodjes service naast de receptie. De standaard camperplaatsen in de haven vonden wij wat basic. Ivm de drukte hebben wij op een grasrijk stukje gestaan wat erg grzellig en goed is, deze worden alleen in drukke periodes gebruikt. Wij zijn niet op de camping geweest en ook niet in die wasgelegenheid, de andere wasgelegenheid was gemiddeld.
Mooie plek met alle voorzieningen, de wijn is ook lekker ;-)
Prima camping met vele medelanders ;-) wij betaalden €51/nacht voor 2 pers en 1 kind incl stroom. Op de camping bevind zich een broodwinkel(open tot 13u) met lekker vers brood en lekkere dingen. Kidsclub, zwembad en prima sanitair. wifi tegen betaling
Leuke camping met zwembad, restaurant en gratis wifi. Op 1,5km van Chateauneuf-du-pape
Prima. Rustige camping. Mooie grote plaatsen. Gezellig aan de Moezel.
Super leuke plek. Erg rustig en ontspannen. Bakker komt elke morgen met brood langs. Mooie wandeling vanuit Neef naar boven waar je de camperplaats heel goed kan zien.
Leuke camping aan t meer. 1 sanitair gebouw vooraan op de camping, als je bij het meer staat is dat wat ver lopen. Wel een extra toilet voor de plekken bij het meer. Klein grieks restaurant op de camping redelijke prijs/kwaliteit. Prijs camping is ook goed. Mooie omgeving voor fiets en wandeling.
Nette rustige plek. Wij hebben hem ook als doorreis plek gebruikt
Leuke camping om Bologna te bezoeken. Goede ontvangst, men spreekt goed engels. Kleine winkel en restaurant bij de receptie. Bus komt om de 2 uur op de camping en rijdt rechtstreeks naar het centrum. Buskaartjes bij het restaurant te verkrijgen
Rustige cp, €5 per nacht, stroom gaat met euromunten
De camperplaats is niet veel.
Leuke camperplaats aan de jachthaven. Vriendelijke uitbater. Goede en rustige fietspaden langs de moezel richting Schengen en Remich. Broodjesservice en restaurant zijn prima. Supermarkt in Schengen of Remich
Super camperplaats. Sanitair, wifi en stroom. Hele mooie plaats.
Sitecode: 20191
Niet geheel vriendelijke ontvangst van NL sprekende dame. Camping is zeer beschut. Zwembad is prima sanitair redelijk. Prijs redelijk hoog gezien de prijs/kwaliteit
Juli '13 bezocht. Eigenaar is gewisseld maar het is er volgens mij niet slechter op geworden. Pal naast de camping is de camperplaats. Op de camping staan is iets duurder maar heb je wel geheel gras. Leuke kleine camping op loop en fietsafstand van Lourdes supermarkt en de Grotte.
Sitecode: 19957
Leuke camping. Stonden veel campers toen wij er waren. Ligt direct aan het meer met strand. Alle voorzieningen aanwezig.
Grote camperplaats. Zijn een asntal stroompunten maar niet voor iedereen 6x4 stroomaansluit punten. Stadje en boulevard op loopafstand.
Vriendelijke uitbaters Prima camping met prima sanitair. In de ochtend is er brood bestellen als je meer dan een stokbrood wil.