@RikHeijligenberg
niets toe te voegen aan andere reviews. heerlijke camping, 10 min lopen van zee. veel fiets en wandelmogelijkheden.
ik snap de andere reviews niet helemaal. Inderdaad prachtig gelegen, zeer ruime camping. En ook een zeer vriendelijke en enthousiaste eigenaar en een mooi nieuw toiletgebouw. Maar: de nieuwe voorzieningen zijn erg amateuristisch gemaakt: het moderne toiletgebouw hangt van purschuim in elkaar, de 3 van de 5 douches hebben nog geen kraan of douche. 2 douches wel ruim warm water. Stroom van sommige plekken met losliggende haspels, gevaarlijk!
goede camping, met terrassen. goed toegankelijk, ook met camper van 7,80m. plaats wordt toegewezen afhankelijk van lengte. sanitair verouderd en schimmelig, daar moet je van houden. wel lekere warme douches.
prima plek! Ruime plaatsen, schoon sanitair en heerlijk warm water. Alleraardigste ontvangst. Open tot 1 november maar op het infobord bij de ingang staat dat zelfvoorzienende campers het hele jaar welkom zijn. Tip: de waanzinning mooie kasteeltuin (eigenlijk groot park of arboretum) in de herfst.
prima zeer ruime plek. we stonden hier helemaal alleen. leuk dorpje met een paar winkels. aanmelden en betalen bj zuil 24/7
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 jaar geleden

prima plekje op dorpsplein. toen wij kwamen stond er geen enkele camper maar wel vol met auto’s. smiddags vertrokken er wat autos. campers gewoon achteruit naast elkaar parkeren. superleuk zo midden in het dorp
Het terrein was eind augustus hele week vol, dus altijd eerst bellen. Hartelijke ontvangst door allervriendelijkste eigenaresse. Boerderij is erg rommelig, opvallend: geen last van vliegen. Hoeverweg is erg druk. Sanitair is schoon, eenvoudig en voldoet ruimschoots. Plekken op grasveld zijn prima, achter de heg zijn 5 ook nog camperplekken op betonplaten, mooi uitzicht daar. Winkeltje met heerlijk ijs, melkproducten kaas en eieren.
2023
prima camping, mooie omgeving. zie andere reviews. helemaal waar. Echter: vanaf 12.00 uur: complet! en dat is tot nog toe (1 oktober!) elke dag zo geweest. telefonisch reserveren kan niet.
prima plek. vriendelijke eigenaren. fraai aangelegd . gemaal zoemt zachtjes als het aanstaat ( meestentijds niet). prachtig vogelgebied op 5 min loopafstand. winkel 2 km. aanrader als je van rust houdt!