@RikeWomo
Prachtige plek, schoon met grote hagen, ideaal gelegen vlakbij het mooie stadje en het monument. ...]
Het hoogtepunt van onze vakantie. Perfecte locatie, vriendelijk personeel, adembenemende zonsondergangen, heerlijke baguettes… We hadden één nacht gepland, maar zijn er drie gebleven en ik heb deze plek al opgeslagen voor volgend jaar! Een absolute aanrader voor iedereen die van het strand en de zee houdt.
Ik kan de andere recensies alleen maar beamen! Een perfecte plek met oog voor detail 🥰 Toiletten met desinfectiemiddel, leuke douches en afwasgelegenheid, precies zoals je het wilt. Maar het ijs was de kers op de taart! Gelukkig hebben we de goede recensies opgevolgd en zijn we nog een nacht gebleven voordat onze vakantie voorbij was. De ontvangst was ook fantastisch; we voelden ons meteen thuis! Gewoonweg BEDANKT ❤️
Wat een fantastische plek! Schoon/vriendelijk/aandacht voor detail/gezellig/alles is aanwezig. We komen zeker terug! Een absoluut hoogtepunt voor mij! Wijn zelf uitgekozen om te proeven. Kleine tip: Het eten bij ZK 86 is ongelooflijk lekker.
Een van de mooiste plekjes aan het Gardameer. We hadden geluk en hadden een plekje helemaal vooraan, en het uitzicht vanuit de camper was onbetaalbaar. De toiletten zijn nieuw en schoon! De eigenaren zijn superaardig! Het restaurant was een aangename verrassing. We komen terug!