@Riklooij
Per ongeluk terechtgekomen voor 1 overnachting. Maar wat een sfeertje. Kijk maar waar je gaat staan. Super vriendelijke eigenaren, met een zoon die komt afrekenen. Heerlijk fietsgebied vlakbij Zwolle en Hasselt. Sanitair (super schoon)niet verwarmd, maar goede warme douches met goede straal. Kortom een aanrader wij komen graag een keertje terug.
Vriendelijke eigenaar. Wij waren vroeg en hadden voor €43,90 een prachtig plekje aan het water met stroom. Sanitair is schoon en goed. Douches gratis en super goed. Wel gezamenlijk uitkleed ruimte bij douches, dus voor wie dat lastig vindt. Een klein minpunt , in de avond was het warme water op. De volgende ochtend heerlijk warm water. Kom hier zeker terug een aanrader.
Prima camping, mooie plekken. Wij waren laat en ze hadden alleen nog plek 13 met stroom. Dit is naast vuil water leegplek en afvalcontainer , dit rook je dan ook goed, dat was jammer. sanitair is netjes en schoon. 5 douches , 3 gratis en 2 met betaalde muntjes. (ze bleken ook zonder muntjes warm water te geven)
Mooie kleine camping, vriendelijke jongen bij receptie. Sanitair op orde en schoon. Dichtbij supermarkt voor boodschappen en verse broodjes. Kortom aanrader.
Wilde graag een plek zonder stroom en prive sanitaire. Deze waren helaas allemaal bezet of geboekt. Kon wel nog een plek met prive sanitair krijgen. was flink stuk duurder. Wilde nog steeds geen stroom. Blijkt achteraf dat de douche dan ook geen warm water en licht heeft. Moest dus ook voor stroom betalen. was niet heel veel geld, maar toch. Sanitair was oud en gedateerd. Ook bleef er een plek leeg die wij graag wilde zonder de extra’s.
Vanaf de camping is het een rechte weg naar centrum van Kopenhagen. met de fiets 9 km. prima fietspaden. camping is oke. Sanitair gebouw bij ingang beter dan andere. Die was vies en geen waterdruk. vriendelijk personeel.
aardige beheerder, makkelijk inchecken ook als er niemand is. voldoende plek. sanitair is gedateerd en niet schoon. prima op doorreis.
Prachtig sanitair, douches met wastafels, dus lekker ruim. Ruime plaatsen. Mooie fietsroutes. Aanrader. Betaalde 39.30 voor 2pers. IncL stroom per nacht. Prijs klopt niet zoals vermeld. Komen graag terug
Mooie rustige camping. Schoon sanitair, warme douches. Moesten echter wel €75,10 voor 2 nachten incL stroom, 2 pers betalen.
Prima camping. Hebben eerst Mont Michel bezocht en toen hier overnacht. Volgende keer beter vanaf camping met de fiets, is prima te doen over de plattelands wegen. Van het parkeergeld bij Mont Michel kan je hier een nacht gratis staan. Je fiets tot aan de berg. Sanitair iets gedateerd. Verwarmd zwembad, broodjesservice en een restaurant. Aanrader dus.
De vriendelijkste mensen werken hier. Nemen de tijd voor je en niets is te veel. Prachtige uitzichten over zee. Zelden zo mooie plek gehad. Je loopt langs de kust naar het stadje. Prima te doen. Sanitair is iets gedateerd maar wel schoon. We hadden maar 1 nacht, maar komen zeker terug.
Sitecode: 2062
Zeer gedateerd sanitair. Verder alles aanwezig voor kinderen. Zwembad, trampoline etc. 45 euro per nacht is veel te veel.
Vriendelijk personeel. Mooie ruime plekken met veel bomen. Zwembad is perfect. Sanitair is gedateerd en slechte douches.
Mooie ruime plekken. Sanitair is gedateerd en koude douches ook bij de heren. Vriendelijk personeel.
Wil dit geen camping noemen. Grasveldje bij sportvelden waar het gras al in geen weken is gemaaid. Wij zijn doorgereden.
Vriendelijke beheerder., spreekt Nederlands. Mooie ruime plekken. Sanitair is gedateerd. Prima voor een nacht.
Vriendelijke beheerders, mooie zwembaden. Sanitair voldoet. Plekken met schaduw. Restaurant is niet meer dan een soort snackbar. Zou er zo weer heen gaan.
Nieuw en schoon sanitair. Vriendelijke gastheer. Ruime plekken. Veel bomen die voor schaduw zorgen. Kortom een mooie camping.
Leuke kleine schone camping met hele vriendelijke eigenaars. Ligt prachtig bij een mooie fiets/wandelroute. Je fietst zo naar Weimar. Sanitair is schoon, maar de gezamenlijke doucheruimtes zijn achter een douchegordijn. Niet echt privé.
Rondgelopen en sanitair bekeken. Wij zijn doorgereden.
Prachtig schoon sanitaire, heel veel afwasplekken/ douches maar te weinig toiletten. Regelmatig alles bezet. Mooi aan het strand. Goede zwembaden kortom top! APP gaf rond de 40 euro per nacht aan, was 70 euro per nacht voor camper en 2 personen.
Leuke kleine camping met Nederlandse eigenaars. Mooi en net sanitair. Openbaar zwembad naast de deur. Aan de rand van een leuk dorpje. Kortom een aanrader.