@RikvanRaamsdonk
- 2022
- Adria Compact DL Axess
- 2024
Zoals een camping hoort te zijn. Veel spanjaarden met kinderen. Allemaal even aardig. we waren de enige Nederlanders en dat heb ik nog nietveerder meegemaakt. Gezellig, lekker zwemmen in het meer en de bossen rondom vol met herten. leuk barretje erbij. Sanitair is redelijk, al mogen de douches wat meer water geven. Ben je in de buurt, gewoon naar deze camping gaan.
In het kort is het vergane glorie. 2 nachten geboekt, maar we blijven 1 nacht. Het is rommelig en saai. Er is niets en er wordt afgeraden om met de fiets naar Braganca te gaan. Eerste plek in Portugal bevalt ons totaal niet.
Mooie camping. Vriendelijke beheerders. Goed sanitair. Mooie omgeving om te wandelen. De dagen dat we er waren,waren er maar 3 campers. Je kon dus je plek zelf uitzoeken. Het dorpje loop je zo in. Het is apart, maar is verder niets. Als je toch hier langs komt en je wilt een paar dagen rust zou ik het zeker doen.
De camping ligt mooi, echter 2 van de 5 douches doen het niet. Iedere plek is schuin. Plekken zijn wel ruim en in een mooie omgeving. Receptie doet afrekenen en dat is het ook. Dorpje dicht in de buurt met hele kleine supermarkt.
Zoals de andere reviews al aangeven. Alles is top. Camping lijkt wel een park. Ruime plekken. Perfect sanitair. Broodjesservice. Mooie omgeving om te wandelen. Bij de bar op groot scherm naar Ned-Zweden gekeken.
Sitecode: 194933
De start op de camping was erg slecht. Om op de plek te komen moest ik wat heen en weer rijden en kwam toen moervast te zitten in het mulle zand. Het blijkt dat ze op iedere plek een soort plastiek rooster hebben waar je op moet rijden. Bij de receptie niets over verteld. Andere campeerders zeiden dat dit dagelijks gebeurt. Wel hele goede hulp om de camper eruit te halen en later ook een flesje wijn met excuus. Verder een mooie camping. Sanitair+
Op zich een aardige camping, echter met veel regen is het ook veel modder en nat gras. Verder sanitair redelijk. Broodjes service prima. Ik zou de camping gebruiken voor 1 overnachting en niets anders
Leuke kleine camping. Dicht bij het dorpje. Heel vriendelijk ontvangst. Er was nog een plekje.
Vriendelijke receptie. Mooie camping. Schaduw en zon. Net sanitair. Broodjesservice.
Totaal onverwachts hier aangekomen. Een paradijsje midden in de natuur. Mooie grote plekken. Prima sanitair. Broodjesservice en een restaurant. Wat wil je nog meer.
Top camping op een top locatie. Mooie ruime plekken. Net sanitair. Uitlaatgebied voor de hond in de buurt. Mooi fietsen en wandelen naar het gehele eiland.
Mooie en gezellige camping. Veel groen en ruime plekken. Sanitair is perfect. Eigenaren organiseren leuke activiteiten. Bieravond was gezellig. In de omgeving kun je wandelen en leuk fietsen.
Nette en gezellige camping. Gemoedelijke sfeer. Net sanitair. Grote plekken. Honden op de camping gaat prima. Uitlaten buiten de camping is lastig, want je zit aan een drukke dorpsweg.
Prettig verblijf. Enthousiaste en behulpzame eigenaar. Goede broodjes service. Net sanitair. in de omgeving is een prachtig bos om te wandelen ( 2 herten gezien). PS. De visvijver is apart en moet je ook apart voor betalen. Plaatsen rondom de visvijver zitten allemaal Engelsen.
Een hele mooie plek. Eigenaar is zeer vriendelijk en behulpzaam. sanitair verouderd maar wel schoon. Je kan lekker fietsen in de omgeving. Een aanrader.
Dit is echt een plaatje. Ligt in een park achtige omgeving. sanitair is prima. De eigenaren zijn vriendelijk en behulpzaam. Heerst een gemoedelijke sfeer. Broodservice aan je deur. Restaurant is ook top. De prijs is ca 22 euro. Je snapt niet hoe het kan. in de visvijver heb ik 8 karpers gevangen, waarvan 1 van 100cm. ongelofelijk! Ik raad dit plekje iedereen aan.
Prachtige verzorgde camping. Lijkt wel of je in een park bent. Mooi zwembad erbij. Sanitair prima. Vriendelijke eigenaren. Een aanrader.
Dit is een mooie camping direct aan de Lot. Nederlandse eigenaren hebben hier een plaatje van gemaakt. Prima service en net sanitair. Je kan mooi fietsen met een vrij vlak fietspad direct langs de Lot (oude treinbaan).
Camping is netjes alleen het oogt wat saai. Net sanitair en goede broodjesservice. omgeving wel mooi, maar ook saai. Wandelen doe je door een soort polderlandschap. Wel moet je soms langs redelijk drukke wegen aan de kant lopen.
Leuke camping. Net sanitair. goede broodjesservice. Restaurant redelijk, maar niet voor dat geld. Ik zou hier niet langer dan 2 dagen staan.
Wat een mooie camping. Prima ontvangst. Grote plaatsen, net sanitair, mooi uitzicht. Je maakt vanaf de camping al een mooie wandeling. Dorpjes dichtbij. Te lopen of met de fiets. Een aanrader.
Dit is een top camping op een top lokatie. Het geheel is een plaatje. Ik ben nog niet eerder zo een mooie camping tegen gekomen aan de Costa’s. Alles netjes en prima receptie (zeer hulpvaardig). je kunt lekker lopen fietsen. Hier kom ik zeker terug.
Heerlijke camping. Dicht aan zee. Vriendelijke mensen. Lekker restaurant. Net sanitair.
Dit is een van de mooiste campings waar ik ben geweest. Alles klopt hier. Sanitair is prima. Zelfs een buitenbad, een binnenbad, een hamam, een sauna, ongelooflijk. En dat voor 24 euro per dag. Op 14 okt is het nog 25grC. Top.
Mooie camping in een groene omgeving. 22 euro per dag. plaatsen zijn ruim en voorzien van harde ondergrond. In het dorp is niets te doen. We komen terug.
Leuke plek. Midden in het bos. Je staat in de natuur. Vanaf de camping kun je fijn wandelen en fietsen naar Ermelo, Hardewijk, Nunspeet etc. Sanitair is basic, maar schoon. Een aanrader voor diegene die rust en natuur zoekt.
Het voelt niet echt als een camping. Het zijn voornamelijk huisjes. Wel vriendelijke en behulpzame eigenaar. We hadden een mooie plek aan de Markplas. je kan er zwemmen en vissen. 8 grote zeelten gevangen en zelfs een meerval. Je kan vanaf de camping heel mooi fietsen naar allerlei plaatsen. de omgeving is prachtig. We hadden het naar ons zin.
Hele mooie camping. Mooie ruime plekken. lokatie met kasteel is een plaatje. sanitair is prima. we komen zeker terug.
Hele mooie camping met grote plaatsen. Vriendelijke receptie. Net sanitair. Geweldig uitzicht op de rivier. Ontzettend goedkoop. 20 euro per nacht.
Zeer prettige camping. We komen uit het te drukke gardameer en dan is dit een verademing. Relaxte sfeer, goede plekken, mooi uitzicht. in de buurt supermarkt en diverse restaurants. de fietsenmaker heeft ook nog eens mijn fiets gemaakt. Een aanrader.
Verassend mooie camping. Veel mogelijkheid tot wandelen en fietsen. Enthousiaste receptie. Wel een rare weg er naar toe. ik dacht dat ik over een smal fietspad ging, maar dit bleek toch de goede weg. Gelukkig kwam ik geen tegenliggers tegen. Een aanrader.
de camping is best mooi. ligt tegen een recreatiegebied aan. we hadden een hele mooie plek aan het water (kost wel 69 euro per nacht). Douches met pasje weigeren wel eens, kost 20 cent per keer. Bij afrekenen werd er gevraagd of ik 5 of 10% fooi wilde geven. Dat werd 0%. De vriendelijkheid was meteen weg.
Ondanks de drukte was er nog 1 plek vrij. Mooie camping. Nederlandse eigenaar. gemoedelijk en netjes. Restaurant is prima. Met de fiets naar Koblenz is een hele mooie route. Ook is er een gigantisch wandelgebied in de buurt, maar wel met goede wandelschoenen anders is het niet te doen. We komen zeker terug.