@Rimor690
- 2020
Zeer grote camperplaats in mooie omgeving. Super commercieel en niet klantvriendelijk
Mooie cp met ruime plaatsen. Prachtige fiets omgeving. Aardige eigenaresse. Wat wil een mens nog meer.
Fijne plek in mooie omgeving. Vriendelijke beheerder en super schoon sanitair.
Camperplek met met ruime plaatsen. Netjes sanitair. Leuke omgeving en restaurants en winkel op loopafstand. Prima wifi. Prijs per nacht nu €24,00
Weer genoten van een paar prachtige dagen op de Akkers. Brandschoon sanitair, heet water voor de afwas en vriendelijke eigenaren. Tot de volgende keer.
Snel weggegaan. Is geen camping meer maar een vakantie fabriek. Ontzettend veel stacaravans en chalets op een hoop gepropt. Is niet wat wij verstaan onder camping
Keurige cp waar je erg welkom bent, met zeer vriendelijke beheerders. Superschoon sanitair en mooie ruime plekken met een wijds uitzicht. Kortom een aanrader. 👍
4 Nachten hier gestaan. Ruime plaatsen met veel privacy en brandschoon sanitair. Echt een aanrader. Een plek om nog eens terug te komen.
Een CP die eigenlijk meer sterren verdient al was het alleen maar om de gastvrijheid van Eloy. Na een zeer vriendelijke ontvangst en rondleiding, hebben we erg genoten van deze heerlijke plek. Super schoon sanitair We voelden ons er erg thuis. In de omgeving kun je prachtige fietstochten maken. Kortom een aanrader. G&H Huisman
Erg gemoedelijke camping. Prettige ontvangst door Joost. Schoon sanitair en prima wifi. Mooie omgeving om te fietsen. Kortom alles is aanwezig voor een fijn verblijf.
Vriendelijke ontvangst. Bij drukte kleine plaatsen met weinig privacy. Mooie fietsroutes in de buurt. Voldoende schoon sanitair. Alkmaar is op de fiets snel te bereiken.
Erg goed. Mooie plekken. Keurig sanitair en geweldig gastvrij onthaal. Mooie fietsroutes Iedere avond even een praatje met de eigenaresse. Aanrader
Prima camping. Vriendelijke eigenaar. Schoon sanitair. Nu nog een handoek automaat en toiletpapier in de wc en ze krijgen een tien.
Fijne camping. Goed verzorgd en schoon. Beheerder en personeel erg vriendelijk. Speciale aanbieding voor campers. Mooie omgeving om te fietsen. Direct aan knooppunt route. Aanrader