@Rina1
- 2005
wij komen hier graag. alles wat je nodig hebt is er. Gastvrijheid on the top! zoals een cp moet zijn.
Hartelijke ontvangst en goede voorzieningen. Behulpzaam en meedenkend team. Keurig verzorgd en alles schoon. Wat een fijne plek.
Mooie camping achter de jeugdherberg, aanmelden bij de receptie van de jeugdherberg. Schaduwplek aan het water met stroom, Euro 31, = per nacht met camper en 2 personen.
Mooie plek, heel rustig. Goed internet en voorzieningen. Minpuntje: Vuilnisbak zat helemaal vol.
Mooie omgeving, hartelijke ontvangst. Goede overnachtingsplek.
Mooie locatie, mooie plaatsen, heel vriendelijke medewerkers die mee denken en hun best doen om het je naar de zin te maken. Sanitair is netjes en schoon. Bert en Rina
gewoon een top plek!!!
Mooie locatie, vriendelijke mensen in leuk dorp. De bakkerij en een mini- supermarktje op 5 minuten lopen. We hebben mooie wandelingen gemaakt in een prachtige bergstreek.
Mooie plek om te overnachten, helaas worden de 6 stroomplekken geclaimd door camperaars die gratis langer verblijven.
mooie rustige plek in oktober! Top.
Mooie overnachtingsplaats met water, stroom en grijs en zwart water afvoer voor gunstige prijs. Verontrustend dat er ook een heel oude caravan met oude auto's en zwervers op de CP staan. Ze duwen de slagboom omhoog om de auto's doorgang te geven. De CP wordt beveiligd met camera's maar dit kan blijkbaar. Ook geen surveillance van politie gezien.
Een pracht plek voor weinig geld.
Prijs is €15,00 per nacht en €3,00 voor stroom per nacht.
De prijs voor een overnachting is nu 80 SEK.
Prijzen zijn nu 100 SEK en 80 SEK voor 1 nacht met of zonder stroom. Mag ook in Euro's, 10 + 8 euro voor stroom.
Nette camping met prachtig nieuw sanitair. Camping heeft sinds kort nieuwe eigenaars.