@Rinke64
Hele prettige kleine camping met alleen maar plekken aan de rivier Le Lot. Enorm grote plekken met schaduw en zon wanneer je wil. Echt een top plekje.
Super gastvrije Engels eigenaren. Kleinschalige camping. Toevallig was t dorpsfeest waar met bijna met alle gasten heen zijn gegaan.
Een erg fijne camping, met vooral een fijne sfeer. Niet hutje mutje, zoals veel Italiaanse campings, minder strak. Sanitair beetje ouderwets maar heel functioneel en super schoon. De zussen komen een beetje korzelig over maar zijn eigenlijk erg aardig en behulpzaam. Lekker gegeten op de camping.
Helaas kan ik het niet eens zijn met de andere reviews. De eigenaren (Engels) hebben geïnvesteerd in een prachtige uitnodigende website, maar dat was t dan ook. Vervallen en onverzorgd is ons oordeel. 75% van de lampen in het (sterk verouderde) sanitair deden het bijvoorbeeld niet.
Echt een superfijne maar eenvoudige camping. Alle andere recensies zijn waar. Verouderd maar schoon en goed werkend sanitair. Genoten en komen zeker nog een keertje terug om nog een keer van de wijn van Noëlle te genieten.