@RinkeHeida
- 2020
- Chausson Flash 8
- 2008
Prima camping. Niet duur. Ruime plekken en goed restaurant. Toilet gebouwen super schoon.We komen hier al jaren in na seizoen. Wifi kan beter
Op zich een prima camping. Ze hadden 4 sterren gekregen als er een wc bril op de wc's gemonteerd was en betere kwaliteit wc papier. Voordeel grote supermarkt op loopafstand. Afgelopen nacht veel regen en de wegen werden riviertjes. Restaurant is prima met vriendelijke bediening
Prima camping om een nacht of meerdere nachten te staan. Sanitair is prima. Vriendelijke ontvangst. Mooi stadje om te wandelen.
We hebben hier een nacht gestaan. Mag dus wel. Heerlijk gegeten in restaurant. Niet duur en vriendelijk personeel
Volgens eigenaar mag je hier niet meer staan met camper en zijn dus terug gereden naar hotel Gollner
Prima plek. Hartelijke ontvangst en alles is er wat je nodig hebt. Sanitair prima en goede start voor uitstapjes.
Mooie camperplaats. Ruime plekken. Aardige eigenaar met zijn hond Puk. Toiletten en douche kunnen een renovatie gebruiken, maar zijn goed bruikbaar.
Net 4 nachten op deze camperplaats gestaan. Mooie plekken. Superaardige eigenaren. Goede wifi, schone douches en toiletten. Plek om je afwas te doen en fietsen kan je in stal zetten met stroomvoorziening. In 1 woord geweldig.