@Rinospin
Positief: fabelachtig uitzicht op de pieken van de Picos, gemoedelijk en rustig. Negatief: hele karige plekken en kleine plekken, duidelijk ingestoken om zoveel mogelijk camperaars te kunnen plaatsen.
Rustige, kleinschalige camping. Vooral voor hikes naar het nabij gelegen NP Aigüestortes. Prachtige en overweldigende natuur. Camping is vooral voor rustzoekers. Het nabij gelegen dorpje Espot is klein, ingetogen opgeknapt en gezellig. Een aanrader!
Wij waren hier eind augustus. Een grote, maar rustige camping met mooie plekken, ook met uitzicht op de Mediterranee. Terrassencamping met goede voorzieningen en fiets en wandelmogelijkheden. Vooral het plaatsje Collioure is een aanrader. Prachtig oud stadje met bastion, gezellig haventje en veel kunstgalerijen. Wel druk. Is vanaf de camping te bereiken via het mooie kustpad.
Een paar weken geleden een aanvraag gedaan voor een reservering. Helaas tot op heden (10 april 2025) geen enkele reactie gehad. Kortom, geen goede service. We zijn in 2017 geweest en waren toen enthousiast over de ontvangst en mooie plek. Komt dit door de gigantisch toegenomen populariteit van deze camping? Jammer, wij komen hier nooit meer!
Prima camping, goede voorzieningen, verharde camperplekken. Mooi gelegen aan het eind van het Klein Walsertal. Vanaf de camping vertrekt er elke tien minuten een bus met veel uitstapmogelijkheden. Met walsercard(krijg je standaard bij aankomst) gratis in het hele dal incl. alle bergliften. Ideaal voor wandelingen. Vanaf camping starten ook veel mooie wandelingen.
Wij sluiten ons aan bij de vorige review. Tres gentil, tres propre. Gratis bus naar Selestat, veel fietsroutes oa. langs de Elzas wijnroute
Het mag het predikaat natuurcamping niet dragen! De eigenaar meent om zijn camping zo optimaal te moeten exploiteren door op de populaire kavels aan het meer soms tot drie campers achter elkaar neer te zetten. Het schijnt een erg populair gebied te zijn, maar vergeet ajb de Titisee. Veel te toeristisch hier. Wel een aanrader: ga met het gratis OV( bij de ruime prijs van de camping inbegrepen) naar Freiburg. Prachtige stad!
Camping is aangeharkt, niet bijzonder. Uitzicht valt ons tegen. Maar wij waren er tijdens slechte weersomstandigheden. Goed voor een korte tussenstop. Wel erg duur in relatie tot de oppervlakte van de plekken. Wij betaalden voor 1 nacht 43 euro.
Prima camping voor tussenstop. Op de fiets naar Aosta is mogelijk via fietspad, dus niet langs de drukke weg. Aosta niet cultureel interessant, wel voor winkelen.
Wat een uitzichten hier. Onderaan het Mont Blanc massief. Ruime plekken, egaal, veel en goede faciliteiten. We hadden erg zonnig najaarsweer; dat maakte het aangenamer. Je kunt er fietsen, e-mountainbikes, huren. Er zijn prachtige, zelfs meerdaagse, wandelingen vanaf de camping te doen. Aanrader: beklim de Monte Chetif (2400 plus meter). In totaal ruim 5 uur heen en terug en ruim 800 hoogtemeters. Wel goede gear mee! Boven prachtige vergezichten.
Ik sluit me onvoorwaardelijk aan bij alle voorgaande reviews. In één woord: heilzaam.
Sitecode: 19090
Mooie camper plaats in het rustige Drenthe; een prachtige omgeving. Één klein nadeel dan, het ligt aan een doorgaande weg. Maar ach, het mooie landschap leidt voldoende af. Alleen de zeurpieten moeten hier niet komen, want voor hen is het te rustiek en te gemoedelijk.
Sitecode: 81913
De vorige reviews deden veel beloven. Helaas niet helemaal terecht. Douches waren koud en de plekken zijn niet bijzonder. en redelijk klein. Waarschijnlijk zijn we verwend. Voor de prijs van 24 euro per overnachting mag je op z’n minst een warme douche verwachten. Het is eencamping voor ouderen. Niet aan te bevelen voor jongere gasten. Gauw vergeten!