@Rinospin
September 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Om kort te gaan, een fijne rustige mooi gelegen camping met voldoende plek voor je camper. Prachtige wandelingen te ondernemen naar Sottoguda en de kloof. Ook naar de ridicule Ombretta en Falier (pittig). Voor echte natuurliefhebbers. Goede voldoende en verzorgde faciliteiten. Vriendelijk personeel. Wat wel een dingetje is dat ze bij reservering vooraf al de helft aanbetaald willen en dat je de rest bij aankomst ook al moet betalen.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Camping nabij het centrum. Arena en andere bezienswaardigheden op loopafstand. Voorzien van de faciliteiten die nodig zijn. Gedateerd, maar ok. Een kleine oase van rust in een drukke en soms hete Italiaanse stad. Vriendelijk personeel. Wij hebben zelfs een fietstocht gedaan langs de Adige over het Marco Pantani pista ciclista. Vergelijk het met een goed fietspad over een dijk in Nederland. Door een mooi appelteeltgebied. Vlak dus.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Kleinschalige rustige camping. Restaurant erbij. Heerlijk bereide visgerechten uit eigen vijver. Bushalte op steenworpafstand. Met gästekarte gratis vervoer naar onder meer gletsjerexpress Wildspitze en Café 3440. Mooie wandelingen vanaf de camping. Inntal en Innsbruck in de buurt. Een aanrader!
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Eigenlijk zijn we hier plotseling terecht gekomen. En dat is ons zeer goed bevallen. Een kleinschalige, nette, rustige camping tussen prachtige natuur. Veel wandelingen mogelijk vanaf de camping, maar ook veel goede fietsroutes. Met of zonder ondersteuning van een batterij. De eigenaren zijn vriendelijk, behulpzaam en zeer goed georganiseerd. De faciliteiten zijn top. Enig minpuntje, als dat al zo is, afrekenen gaat alleen met cash.
Positief: fabelachtig uitzicht op de pieken van de Picos, gemoedelijk en rustig. Negatief: hele karige plekken en kleine plekken, duidelijk ingestoken om zoveel mogelijk camperaars te kunnen plaatsen.
Rustige, kleinschalige camping. Vooral voor hikes naar het nabij gelegen NP Aigüestortes. Prachtige en overweldigende natuur. Camping is vooral voor rustzoekers. Het nabij gelegen dorpje Espot is klein, ingetogen opgeknapt en gezellig. Een aanrader!
Wij waren hier eind augustus. Een grote, maar rustige camping met mooie plekken, ook met uitzicht op de Mediterranee. Terrassencamping met goede voorzieningen en fiets en wandelmogelijkheden. Vooral het plaatsje Collioure is een aanrader. Prachtig oud stadje met bastion, gezellig haventje en veel kunstgalerijen. Wel druk. Is vanaf de camping te bereiken via het mooie kustpad.
Een paar weken geleden een aanvraag gedaan voor een reservering. Helaas tot op heden (10 april 2025) geen enkele reactie gehad. Kortom, geen goede service. We zijn in 2017 geweest en waren toen enthousiast over de ontvangst en mooie plek. Komt dit door de gigantisch toegenomen populariteit van deze camping? Jammer, wij komen hier nooit meer!
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Prima camping, goede voorzieningen, verharde camperplekken. Mooi gelegen aan het eind van het Klein Walsertal. Vanaf de camping vertrekt er elke tien minuten een bus met veel uitstapmogelijkheden. Met walsercard(krijg je standaard bij aankomst) gratis in het hele dal incl. alle bergliften. Ideaal voor wandelingen. Vanaf camping starten ook veel mooie wandelingen.
2023
Wij sluiten ons aan bij de vorige review. Tres gentil, tres propre. Gratis bus naar Selestat, veel fietsroutes oa. langs de Elzas wijnroute