@Rinus-Kroeze

1986

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Doen!!! geweldige plek in een zeer rustige en mooie omgeving ,met een heerlijk zwembad . De gastvrouw Lucie is zeer aardig en attent.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Formidable,wat een superverzorgde cp. Fijn ontvangst , in een klein wandeldorpje.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Prijs in nu €17,00 (13,00 en 4,00 stroom) Best pittig voor het gebodene,er waren haast geen andere camperaars terwijl andere camperplekken vol zaten met het mooie weer!

De beste en ook zeker goed betaalbare eetgelegenheid ever meegemaakt op een camping met een prachtig uitzicht over het meer. camping is zeer mooi met vriendelijk personeel. echt een aanrader!

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Tijdelijk afgesloten , ivm werkzaamheden.

Prachtige plek midden in het dorp,maar dan die bakker( het omrijden waard).. zie foto Er zijn 2 bakkerijen je moet NIET de bakker hebben die naast de slager zit.

Een locatie beoordeeldbijna 6 jaar geleden

Zeer behulpzame beheerders die het ons probeerde zoveel mogelijk naar ons zin te maken! Cp heeft basisvoorzieningen maar geen toilet en douche,wel goed werkende wifi Omgeving is prachtig met vele herenboederijen en landerijen.(neem je fiets mee) Mooi punt om bourtange te bezoeken. De markt in vlagtwedde (vrijdagmiddag )is erg gezellig.