@RinyVerdonk
- 2016
- Carado Anders Anders
- 2019
Sitecode: 20749
Prijs is €41,00 voor 1 nacht met 2 personen. Toegewezen camperplaats is erg krap. geen plaats voor een zitje. Sanitair is voldoende maar dit is voor het gebodene erg prijzig
Sitecode: 19143
plaats op verhard terrein met uitzicht op het water, wel duur als je met de automaat betaald kost het eerste half uur 20 kronen en vervolgens voor elke 10 minuten een extra 20 kronen
Rampzalige plaats in een bouwput , geen enkele voorziening.
prachtige camping met prima sanitair en ruime keuken. Alles is inclusief m.u.v. elektra (50 kronen). Echte aanrader op je route naar het Noorden.
Prima plaatsen,vriendelijke en behulpzame ontvangst. Sauna gratis gelegenheid om binnen was te drogen mooi nieuw sanitair kortom prima plek voor een camperaar
Mooie verharde plaatsen met elektriciteit,. WIFI en kabel TV aansluiting. Goede sanitaire voorzieningen en heel vriendelijke beheerder.
Sitecode: 20384
prima camperplaats dicht bij het centrum en alle voorzieningen aanwezig. Aangenaam verrast door de Wifi die hier ook gratis beschikbaar is.
super vriendelijke en behulpzame havenmeester. Mooie locatie.
Grote camping met plaatsen op het gras en op een verhard terrein. Vriendelijke en behulpzame eigenaar. camperplaatsen zijn best groot en bieden een zekere privacy. Zeker een aanrader
Nette camping, sanitaire voorzieningen zijn top. Prima geholpen bij de receptie. Gebruikt als overnachtingscamping voldoet volledig. Prijs is inclusief stroom en internet 38 euro voor 2 personen past wel bij de kwaliteit. Aanrader