@RinyWalters
Sitecode: 20025
hier 6 dagen gestaan. mooie camping , goed schoon sanitaire, zeer vriendelijke behulpzame receptie. Acsi prijs €29,00 per nacht . prima zwembad met vriendelijke badmeester. campingrestaurant goed en prima prijzen. bus naar mataro strand en station, gratis. Bus naar centrum barcelona €9,00 retour. maken veel mensen gebruik van. nog een kleine supermarkt op de camping en 4 wasmachines en 2 drogers aanwezig. Al met al zijn wij zeer tevreden
hartelijke ontvangst. prima engels. uitleg bus Granada €1,60 per rit duur 25 min.. bakker iedere dag behalve zondag. 2 douches €1,00 warm water , 2 toiletten prima camperplaats €22,,00 incl elektra en wifi. goede stortplaats vers water en chemische toilet . zouden hier zo terug kunnen komen. plaatst ook caravans auto dan buiten de poort. poort kan met code die je krijgt altijd open. Ben er op tijd want staat vaak vol
Acsi kaart kan nu gebruikt worden . per nacht incl elektra €21,00 voor camper. douches en toilet schoon. drinkwater bij de plaats. plaatsen zijn wel wat scheef
gratis camperplaats en elektro. dank je wel gemeente. kom op tijd. goed te lopen naar het centrum
prima terrassen camping, privé sanitaire een luxe, heerlijk. winkeltje heeft de noodzakelijke dingen. wij vonden het restaurant goed. hebben het campermenu genomen voor €20,00 drie gangen incl brood, klein vooraf hapje fles water en borreltje baillys toe. overnachting kost €21,00 blijf je 4 nachten is 4e nacht gratis. wij vinden het een aanrader
schone camping met alle voorzieningen. enige nadeel temperatuur van water douches was niet goed. het varieerde continue van warm koud
prima schone camping met bushalte voor de deur naar Salamanca €1,75 pp goed sanitaire en leuk restaurantje met terras. klein winkeltje. zwembad gaat half mei open. overnachting met Acsi €23,00 incl stroom en wifi
camperplaats prima , douche continue drukknop induwen. wij kwamen van Nederland af en je moet goed opletten dat je de milieuzone niet inrijd, die komt nl snel daarna en dan mag je met milieusticker 4 niet in. Ook met de volgende dag je route naar het zuiden vervolgen hadden wij een probleem want dan is er weer die milieuzone. hebben uiteindelijk een flink stuk terug moeten rijden en met een veerboot de seine over
mooie verblijfplaats voor camper, alle voorzieningen aanwezig. lieflijk huisjespark aan de achterzijde van de camperplaats. klein winkeltje en bar voor drank en brood , na bestelling. toilet prima. camping uit en je bent bij de haven. als je doorloopt is er links van de haven een trap waarmee je de oude stad in komt. in de haven rechts licht een boot waarmee je, na telefonisch contact een boottocht kunt maken als het weer op zee goed is.
is een grote parkeerplaats omringt door lege gebouwen. lozen van afvalwater kan nog, vers water is afgesloten. Er komt wel af en toe een auto langs welke naar de sportvelden rijdt
2 nachten gestaan. mooie plaats op grint. inchecken in hoofd informatie gebouw, daar is een automaat voor bankkaart en daar hun je de havenkaarten kopen die je nodig hebt bij elektriciteit en douchen. is altijd open.
Geweldige plek. ruime (14) plaatsen. zwembad(je) met bubbelbad. Schoon en nieuw sanitair. goede stortplaats grijswaarden. Chemisch Toilet stortplaats. Uitstekend restaurant en vriendelijk personeel. Echt een plaats om uit te rusten.
prima cp plaats, geen schaduw wel hele vriendelijk Sophia die geweldig kan koken. Als je bij haar komt eten is CP plaats gratis. hoofdgerecht is ongeveer €10,-- wasmachine €3,-- evenals droger. Ze heeft ook waslijnen waar je was op kunt hangen. Sophia helpt je daar waar nodig is.
Het sanitaire is nog steeds niet netjes erg verouderd, camping is rommelig. Zou opgeruimd moeten worden. zwembad ziet er geweldig uit. restaurant was gesloten dus kan ik niets van zeggen. vriendelijke camping dame geeft je alle info om Athene te bezoeken met openbaar vervoer. bushalte vlakbij die je naar Kifisia brengt en daar kun je met trein naar Athene.
prima camping om Belgrado te bezoeken met de bus. Over de hele camping wifi. prachtig nieuw sanitaire met regendouche en handdouche in douche cabine. toilet met toiletpapier. vriendelijke beheerders. 25 euro per nacht Uitzicht over de donau
de prijs is wat aan de hoge kant €36,50 incl toegang thermaalbad incl Acsi korting. Wij zijn er 2 nachten verbleven. sanitair is netjes en schoon. Baden zijn heerlijk warm. dorpje vlakbij
Een zeer mooie lokatie. Incheck systeem is veranderd. Voortaan alleen de QR code scannen van de stroompaal. Daarin kenteken aangeven, hoeveel nachten, hoeveel stroom , douchebeurten die gewenst zijn. Je kunt het ook later opwaarderen. Nacht alleen kost 130 kronen (in huidige koers €17,50 euro) Er is toilet, douche, wasmachine, droger en keukentje. De pincode die gegeven is bij inchecken via QR code heb je nodig voor de stroompaal te activeren
om de stad te bezoeken is dit een prima CP. Je mag er maximaal 48 uur verblijven , is dus veranderd. Woensdag en zaterdag ochtend is er markt in de stad looptijd daarna toe ongeveer 15 min.
parkeerplaats nabij sportcomplex 9,-- euro geen voorzieningen. elektra kapot. klein restaurantje cq imbuss bij parkeerplaats op maandag gesloten. Daar kan betaald worden.
mooie camperplaats op camping. 3 nachten gestaan. prima sanitaire en kleine imbuss . vriendelijke man bij receptie. fijn zwembad naast de camping met korting 3,50 hele dag. op loopafstand een ruïne om te bezoeken met bergcafeetje. ridders en elfjes voelen zich er prima thuis. speurtocht in kastje te vinden bij café.