@Rizzo
Camping ligt aan het meer in een prachtige natuur. Anders dan vermeld wordt er geen korting gegeven op het vertonen van kortings kaarten. Voor een overnachting met een camper en 2 personen moesten we 350 Nkr betalen(zonder stroom).
Wij zijn het eens met de eerder geplaatste reviews. Wij betaalden 17-09-2024 voor een verblijf van 2 nachten € 54 omdat wij de ACSI kaart konden tonen. Zonder ACSI kaart zou een overnachting € 40 hebben gekost. Daarnaast betaal je € 1,50 per persoon per nacht aan toeristenbelasting. Deze plek kunnen we zeker aanraden.
De camping is zeker geen “caravanstalling met een naargeestige uitstraling“ zoals eerder in een eerdere review gemeld. Ik denk dat mensen in de zomer blij zijn met deze schaduwrijke camping. TV ontvangst via een satellietschotel is denk ik niet mogelijk. Maar is dat erg als je op vakantie bent? Er zijn voldoende plaatsen voor campers. De steile ingang naar en van de camping is goed te doen met een camper van 7,5 mtr. Goed onderhouden.
Wij waren er op 20 april en de camping was geopend.
Men verhuurt alleen nog vakantiehuisjes. Voor caravans, campers of tenten verhuurt men geen kampeerplaatsen meer.
Honden zijn helaas niet toegestaan
Wij kunnen ons ook vinden in de eerdere revieuws van 2022. Deze camping is een echte aanrader. Door de korting met de ACSI-kaart betaalden ook wij slechts € 20 voor één overnachting met 2 personen en 1 hond, inclusief electra.
De eigenaar is erg aardig. Spreekt geen Engels en slechts heel weinig Duits. Volgens hem was er voor het vissen in de rivier Korana geen vergunning nodig, immers er wordt toch niet gecontroleerd. Bij de brug over de rivier staat echter vermeld dat men wel degelijk een vergunning verplicht is. 70 Kuna per dag, te verkrijgen in een plaatste meer dan 10 km van de camping. Daar zijn ook pas de dichtstbijzijnde winkels.
Wij waren er in het Pinksterweekeinde 2022. Volop plaatsen beschikbaar. €25 voor 2 personen met camper per overnachting. Voor de tweede overnachting betaalden we €23,5. Het restaurant heeft een beperkt menu voor redelijke prijs. Het sanitairgebouw zag er goed uit, al wordt er denk ik niet elke dag schoongemaakt. Douches gaven goed warm water, kunnen niet op slot en je kunt je spullen nergens ophangen of leggen.
Een heerlijk rustige camping. Erg vriendelijk personeel. Zowel overdag als 's nachts niets van treinen gemerkt. Eenvoudig, maar schoon en functioneel sanitair.